|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לאאאאאאאאאא יום רביעי שיעשו יום שלישי בשלישי יש מבחן
וברביעי אני בכל מקרה לא בבצפר יש טקס סיום הטירונות של בן דוד שלי:cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשבו איך אפשר לפרנס משפחה עם 4 אלף שקל בחודש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי צריך לשלוח את מי שרשם את המייל הזה חזרה לכיתה א'....
ובכלל, אם הוא ישבות יצא עוד יותר עילג \:
![]() |
![]() |
#24 |
הושעה
|
![]() לפי מה שאני רואה יום יום, להרבה מורים מגיע אפילו פחות כסף - אם בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ועוד משו זה שהמשכורות נמוכה מביא את כל החרא של האנשים לעבוד במקצוע הזה, כי אף בנאדם שפוי או משכיל אחר לא ירצה לעבוד בזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() מי שעובד קשה יותר הוא זה שצריך לקבל יותר !
אבל זאת רק דעתי... אים הם היו מקבלות 3000 ש"ח אז היתי מבין אותם- אבל מה רע ב 5200 ש"ח ?????? הלוואי אלי בעתיד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() יאאלה הלוואי כל יום שוויטה! (גם ככה אני לא עושה כלום). בקשר למורים אז בבית ספר היסודי שלי (לשעבר) לכולם (חוץ מאחד) לא הייתה השכלה (אפילו תעודת בגרות) וכולם חיו בשכונות עשירות, אז לקצץ את השכר צריך לא לכולם אלא רק לאלו שלא עושים כלום ודופקים אותנו.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון מורות מטומטמות ! במורים מטומטמים יצא לי להיתקל פחות.
אגב, גברים חכמים יותר מנשים. נקודה.
![]() |
#29 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שתבינו שמורים מקבלים בסביבת ה8000-1000 חצי מזה בדרך כלל בלי מיסים כי זה לא "רשמי"
חוץ מזה השעות עבודה של מורים זה בערך מ7 עד 2-4 עם מלא הפסקות בין כל 45 דקות שזה מתחת למשרה מלאה..
![]() |
#30 |
הושעה
|
![]() כמו שאמרתי, לרוב המורים מגיע פחות שכר, אם בכלל - לפי מה שאני רואה יום יום. הם פשוט עושים את תפקידם בצורה זוועתית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אתם טועים!!
תם חושבים שקל להיות מורה?? כל שניה צריך להשתיק מישהו אחר ועוד לישמור על הרמה של הלימודים ועוד ריכוז גבוה אפילו .. ואל תישכחו שהם אלה בסופו של דב יתנו לכם את ההצלחה בחיים!! כי בליה המורים האלה אין לכם בגרויות!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז מה אם הם למדו 4 שנים באוניברסיטה? אז זה אומר שמובטחת להם עבודה? זה אומר שהם צריכים לקבל הון תועפות? בא אלי לפני חודש לחפש עבודה בתור סבל ומרכיב רהיטים בחור צעיר בשנות העשרים ויש לו תואר שני בביולוגיה, הוא לא מוצא עבודה בשום מקום,
צריכים לבדוק טוב טוב לפני שבוחרים מקצוע ללמוד מה המצב שלו בשוק העבודה, אחותי למדה לתואר ראשון מהנדסת כימיה מקצוע קשה רצח קרעה תתחת בישבילו, עכשיו מפעלים (טבע, אינטל וכד') רבים עליה מכות שהיא תבוא לעבוד אצלם, והמשכורת בשמיים, מה שאני אומר תבדקו טוב טוב טוב. וכן מורה זה חרא ומשכורת חרא ולריב כל יום עד 2 בצהריים עם תלמידים חרא
![]() |
#34 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() סטאז'רים לרפואה מקבלים 27.5 שקל לשעה ועושים משמרות של 26 שעות אחרי שהם עושים דוקטורט , זה נראה לך יותר הוגן? life's a bitch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל יום להתעסק בחרא של ילדים שהדבר האחרון שבראש שלהם זה ללמוד להילחם על שקט בכיתות של 40 ילדים שהאיום היחידי על התלמידים זה פתק זה להתעסק בחרא של החרא. אני מסתכל על המורים ומרחם עליהם.. באמת שאני מרחם עליהם. הכי מצחיק עשו אצלנו סקר ושאלו את המורים מה הם היו רוצים להיות אם הם לא היו מורים והשאיפה הכי גבוהה שלהם היה מורה לשיאצו חחח לא פלא שלשם הם הגיעו, עם שאיפות בגובה של הרצפה לא פלא שהם יצאו מורים. הכי עצוב יש מורה שאני ממש אוהב הוא בראש שלנו והוא בנאדם חכם ורציני ונבון ... יש לו תואר במתמטיקה והוא מורה. הוא סיפר לנו שכל הציונים שלו שהוא היה בגילנו היו מאיות. זה עזר לו ? יש דברים מעבר לציונים.. במיוחד דבר חשוב מאוד שנקרא אינטלגנציה ריגשית! ציונים טובים מראים לך את הדלתות, אינלגנציה רגשית נותנת לך את המפתח!
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה שרז אומר עיקרוני נכון.
אבל הבחורציק שעה תואר שני ובא להיות סבל דפוק. כי אחוז דיי נמוך של אנשים עושים תואר שני ואני מניח שכולם עובדים בעבודות ראויות. אגב שבנאדם עושה תואר במיקצוע מסוים לצורך הדוגמא למשל ארכיאולוגיה זה לא אומר שהוא חייב להיות ארכיאולוג . תחדעו לכם שיש המון חברות שדורשות תואר בלי שום קשר למיקצוע. ואגב מי שעושה הנדסת תוכנה שזה קשה רצח אולי התואר הכי קשה שיש מקבל 18 אלף שקקל סתם להשכלה |
![]() |
![]() |