|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() היום לצערנו בשביל להגיע להישגים בספורט הזה חייב לקחת חומרים זה לא מספיק לעבוד קשה לאכול ולנוח הצלחה=חומרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחח סטרואידים זה רמאות חחחחחחחח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() סטרואידים זה לא חוקי בכל מיני מקומות, עובדה שלא מוכרים כאן בישראלבודי, אז אם זה לא חוקי ולוקחים את זה אז זה רמאות. אבל בגלל שכולם כולם במר אולימפיה לוקחים את זה זה כבר לא נחשב רמאות.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() אחינו גם בזמן של ארנולד שוורצנגר כולם השתמשו בחומרים ונראו פחות מפלצתיים יחסית להיום באותה תקופה הם היו ענקים בקיצור מה שאני בא להגיד שזה חלק מהספורט וכולם משתמשים בחומרים וזה בסדר, בסוגי ספורט אחרים כמו ריצה איגרוף וכו' זה נחשב רמאות
![]() |
#25 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מספיק כבר עם השטויות.
חומרים הם חלק בלתי נפרד מהספורט הזה. כל העניין של "טבעי טבעי", זה כבר פשוט לא רלוונטי לאבולוציה של פיתוח הגוף, אני גם לא ממש מבין מה הגאווה להגיד "אני טבעי", זה כמו שחקן כדורסל שישוויץ שהוא יכול לשחק בלי נעלי כדורסל, או לחילופין בלי כדור. יש ספורטאים בודדים שאינם משתמשים ועשו זאת מבחירה שיש לכבד אותה, אבל דווקא הם לא מנפנפים בזה מעל כל במה, ולעומת זאת ראיתי לא מעט ח'ברה שדוקרים את הטוכעס כמו גדולים אבל טוענים לטבעיות. זה פאתטי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אני לא ידוע מה מתאים יותר לVader1, אז נביא את כולם
1) ![]() Uploaded with ImageShack.us 2) ![]() Uploaded with ImageShack.us 3) ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() גייסון עד כמה שהרגת אותי עם התמונות האלה עכשיו, אי אפשר להאשים את ויידר...
אני מניח שהוא צעיר ושהוא פשוט ניזון מהחברה... אני זוכר שאני הייתי צעיר חשבתי אותו דבר על סטרואידים וגיניתי כל משתמש ... כי זה מה שקיבלתי מהחברה... כמו שמגיל קטן נכנס לנו לראש שחזיר זה מגעיל ואסור לאכול אותו (סתם דוגמא) זמן זה ידע...
![]() |
#28 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מזכיר לי שבכנס של קולמן שאלו אותו מה דעתו על חומרים והוא ענה "Don't do steroids" זה היה מצחיק חח
![]() |
![]() |
#29 | |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() ציטוט:
גם אני הייתי ככה(טוב לא ממש, אבל גם אני חשבתי דברים מפגרים לפני שאשכרה נכנסתי לכל התחום...אה וכן בהתחלה בשבילי זה לא היה סטרואידים, אלא אסטרואידים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בזמן האחרון בכל מקום שאני הולך אנשים מנמיכים את הקול ולוחשים לי: "אבל זה סטרואידים אחי נכון"?
אם פעם הייתי עונה כל מיני תשובות דביליות היום התשובה שלי היא תמיד (בקול רם): "חבר, אתה יודע בכלל מה זה סטרואידים"? אז אותו ברנש בדרך כלל מודה שלא, ואני אומר לו: "אם כך מה תיתן לך התשובה"? עובד תמיד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
JaSoN.B יש לך "עוסק ב" מעניין. ומי שקורא לי טיפש, טיפש הוא בעצמו בגלל שבמקרה שלי זה חוסר ידע, לא טיפשות.
![]() |
![]() |
#32 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() Y thank you very much dear
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() לא יכולה להיות תשובה יותר טובה מזו
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחלה תשובה, היו יכולים לכתוב אותה עוד בהתחלה במקום לרדת עלי.
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
וידאו מרגש של הפרישה של רוני קולמן מ2007. חובה לראות. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 27-06-10 23:11 |
תמונות עדכניות + וידאו של רוני קולמן בהופעת אורח. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 28-05-10 12:33 |
וידאו נדיר של רוני קולמן מ1997 גרנד פריקס שייפ מטורף. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 24-04-10 17:51 |
רוני קולמן חוזר מתכונן למר אולימפייה ? | nirbj | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 20-03-09 19:56 |
רוני רוקל מתכונן לארנולד... | zed | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 15-02-08 13:09 |