|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() מסיבי ביותר לגילו... (החומרים של ימינו)
מה שקצת מצחיק זה הפוזינג שלו,מצחיק מאוד...
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה גר בנתניה במקרה?
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תראה היה איתי אחד בצבא קוראים לו שי ברקביץ אם מישהו מכיר חיפאי
בגיל 18 כשהתגייסנו הוא שקל 125 על גובה של 180 לחץ 160 ל 8 חזרות היום הוא עדיין ענק בלי שהוא מתאמן בכלל האחוז שומן שלו לא נמוך הוא סביב ה25 אבל עדיין
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הבן אדם כבר נשוי + ילד נראה לי מאז שהפורום קיים כל אחד פותח אשכול ואומר שהוא בן 17 חח...
בכל אופן נראה מצויין.
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא היה בן 20 + הינו רואים את זה איך הפנים שלו משתנות חוץ מגוף הפנים נשרו אותו דבר
הוא ביוטוב נמצא מאז 2007 משהו בערך 2.5 שנים מאז שהוא בן 15 לא נראה לי שדיברתם עליו לפני 3 -4 נערך לאחרונה על ידי harder, 23-09-10 בשעה 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים למה אתה מתווכחים הוא אמר בן 18 עוד 20 ימים והוא אמר את זה לפני שבוע וחצי בערך
-_-
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() פשיייי איזה תותח זה מביא מלאאא מוטיבציה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אתם יכולים לא להסכים איתי אבל אני לא רואה אצלו שום דבר שאין למרדכי ביטון למשל - למעשה ביטון הרבה יותר מרשים בעיני, וזו אגב דעתם של עוד כמה אנשים רציניים מאוד בתחום שלצערי לא כותבים כאן, אך בשיחה בנושא היום הסכימו איתי באלף אחוז.
לא צריך לקפוץ לדום בכל פעם שעושים הייפ סביב מפתח גוף מחו"ל. ואגב, הוא נראה מעולה כמובן, אבל אי אפשר לדעת לאן הוא הולך מכאן, ומה יקרה איתו בעוד עשר שנים, או אפילו שנה אחת.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
שי בחור מאוד מוכשר ונחמד, אני זוכר שגיל הכין אותו למר ישראל, ושהוא העלה פה פעם סרטון שחור לבן עם רוז'ה סעד בשיאו. חבל שהוא פרש, כמו רבים אחרים, אבל זו זכותו כמובן, ואולי עוד יחזור פעם. מסור לו ד,ש באמת חמד של בנאדם שאוהב לצחוק ולעשות שטויות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניגרי,יש דרך ליצור עמך קשר? פייסבוק/מסן?
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
חבל שמרדכי לא עוסק בכלל ביחסי ציבור, היה יכול להתפרסם בלי בעיה וגם להרוויח מזה, הוא תופעת טבע לא פחות מכל מיני חוכמולוגים אמריקאים שעושים לעצמם הייפ היסטרי ברשת בלי שום סימוכין. תרגישו חופשי לשלוח לי מייל, לא מבטיח לחזור מייד אבל בהזדמנות... indexnews@walla.co.il
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לורנזו כמו פיטר פן
![]() גם עוד 10 שנים הוא יהיה בן 17 ![]()
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() פשששש
איזה מלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא מתלהב ממנו בכלל הוא גדול זה כן אבל הגנטיקה שלו מגעילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Lorenzo Becker - כל התהליך מאז גיל 10 נראה לי - מדהים!! | TheDrag0n | פיתוח גוף תחרותי | 54 | 05-05-10 17:35 |