|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל מקצועי
|
![]() עזוב אחי כולם זבל בעולם הזה
אין אלוהים אין כלום אני בדאון שלא אוכל את שלך. לך תתחיל לזין תאכל תתאמן פשוט שים זין על כל העולם זה הפתרון.(התחלתי אותו אתמול) בקיצור זרוק על העולם זין זרקו אותך בעולם הזה בשביל מה? לך תעשה מה שבא לך תהנה מה שלא בראש שלך-שים פס ואם תגיד שצריך להתחשב באחרים ולא להיות נאחס לכל העולם אז יש לי עוד פתרון,תעביר להם את המסר הזה שגם הם יזרקו זין אך..קצת לפרוק תמיץ קקי של החיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח וואלה מצחיק אתה אמיר יהיה טוב חבוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() זה קורה אין מה לעשות!
לי היה שבוע מחורבן רצח, לא חזרתי לשיגרה אחרי פורים וכל יום הפסדתי בצפר אבל לא נורא מחר יוצאים לטיול חמישי שישי שבת ברמת הגולן ואחרי זה יהיה טוב .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() מני, אתה יודע מה אני הבנתי מהסיפור שלך? שאתה מנסה להגיד לאמיר שיטפל בבעיות שלו לבד ולא יערב אותנו בזה...אני צודק?
|
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ללא בעיות והתגברות עליהן לעולם לא נחווה תחושה של הצלחה וסיפוק. תחשוב על זה לעומק ותבין שאני צודק.
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
לבנאדם יש מטרות בחיים,הוא שואף למשהו גבוה,לכן יש לכבד אותו על כך אם ליותר אנשים היו יותר שאיפות גבוהות בחיים,העולם היה טוב יותר חוצמזה את הל א חושב שאם הוא ירצה להתחרות הוא יתאמן הרבה יותר ברצינות?
![]() |
![]() |
#28 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מושעה
|
![]() אמיר, רוצה לבוא קצת לצפון? יש לך כאן את הכנרת, בריכת שחיה+ג'אקוזי, חדר כושר עם 2 מאמנים מפתחי גוף (אני למשל והאדמור). החבר'ה כאן נחמדים. וחוץ מזה, אתה נראה מעולה, ראיתי אותך לפני שבועיים בכנס של NABBA בחיפה והייתי בשוק, איך גדלת תוך חצי שנה בצורה כזאת. כל הכבוד!!!!!!!!!!!!! תכתוב אלי: sagiteizenman@walla.co.il
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: exporting
חדר כושר: hp
|
![]() אז הינה... לפניך שאלון מדליק שיענה לך על מצבך...
השאלון הינו מעין בוחן שיענה לך כמעט במדויק... http://www.tilda.edu-negev.gov.il/sv.../self_test.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() mrko,
שאלון נחמד מאוד.. קלע בול ![]()
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() מה ניסגר איתךךךךךךךךךךךךך סוסון?!
תקשיב מה תעשה דבר ראשון לפני הכל עזוב אותך חברה כאב ראש טוב מאוד שיש לך פה ושם סטוצים אין דבר יותר טוב מלפתוח ולזרוק ![]() עכשיו בקשר לאימונים תחזור מתי שאתה בריא עד אז תאכל טוב כמו שצריך כל 3 שעות בקשר לאלכוהול ...וואלה אחי אני לא נגעתי כבר שנה ומשהו בשתיה אבל אני יכול להגיד לך בגדול אנחנו לא כלכך צריכים את זה לימודים אחי אם יש דבר חשוב בחיים זה לימודים בלי בגרות אתה פשוט סמרטוט אחי סחבה,מיטפחת,נייר טואלט זה לא כמו פעם שאתה למדתה מקצוע ואתה מסודר זהו היום בגרות זה לפני הכל אז תתחיל לשבת כמו שצריך אחי וללמוד גם אם זה לא הכי כייף בעולם תחשוב שזה ישתלם כל הפלוצניקים שמעירים לך פשוט תגיד להם ככה "לא היתאמנתי הרבה זמן עכשיו אני חוזר בגדול ביי" קיצור אחי תהיה בריא תצליח ותחזור לעצמך!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
כרגע אני בשיא שלי, אף פעם לא הייתי כל כך חזק וכל כך גדול על אחוז שומן יחסית נמוח, אבל אם זה הולך להיות דרך חיים, אז כמובן שאני הולך לתת את כל כולי וזה אומר שאני יתקדם מהר מאוד..
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל ראשי
|
![]() פאתו,
אני עליתי במאסה הכי הרבה אחרי הפסקות כאלה, זה נותן לגוף קצת להתבלבל ולנוח... אל תדאג אתה תגדל עוד יותר ממה שהיית ברגע שתחזור לאימונים. דבר איתי במנסג'ר... שגית, למה ברחת כל כך מהר מהכנס של נאבא? רציתי לבוא להגיד לך שלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
"חיי החברה שלך בתקופת שיפור" ובדיוק באותו שבוע הכרת ילדה, אז אתה מתרגש שזה נכון, אבל בעצם אתה כל שבוע בערך מכיר ילדה ואתה סתם מקשר בין הדברים. זה לגבי אסטרולוגיה אבל התוצאותבשאלון הן אותו דבר.
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תפסיק עם האלכוהול לא יבויל אותך לשום מקום במיוחד בפיתוח גוף
תחזור לאימונים יחזיר לך את כל המצב רוח (כמובן מתי שתוכל) וכתחזור לעצמך במשקלים ובמסה אם ירדת הדאון ירד ואז היה אפשר להשיג חברה וללימודים יאללה תתחזור ללמוד!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() שגית יחמודה אחת.. גם אני חיפשתי אותך אחרי הכנס... להן ברחת?
(אני ישלח הודעה למייל גם) תודה לכולם על העזרה ד"א השאלון ההוא ממש קלע בול... סתם כדי לעדכן אותכם.... כרגע חזרתי מטיול שטח.. (חשבתי לנקות קצת את הראש) חזרתי עם 3 פנצ'רים 2 בגלגל אחד ו1 בשני. בעעעע איזה צרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה טיול שטח בריינג'ר? איפה טיילת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() |
![]() |
![]() |