|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() איזה אמה אחי אלה התמונות הכי מחורבנות שיכולות להיות יצאתי נאחס לגמרי.
לגבי האדמור, דווקא החזה שלו זה אחד הצדדים החזקים, יחד עם הידיים, שהן בכלל פנטסטיות. אם כבר הוא צריך לשפר רגליים וגב. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה עם החולצה של האדידס?
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה יגור אני מתאמן איתו הרבה כמו שניגרי אמר הוא לקח מקום שלישי בצעירים
וכראה שהשנה הוא לא ייתחרה תאחלס אננחנו חבורה של איזה 4 מתאמנים רציינים הוא אני ועוד שתיים
#4 |
Guest
|
![]() 145 ק"ג זה לא כל כך רציני אבל גם הישג יפה..
אני בן 16 ודוחק את המשקל הזה.. אני אומר את זה כי אני גם לא מחשיב את עצמי לריצני בוא למכון שלנו תראה מה זה רצינים |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תדבר סתם על אנשים שאתה לא מכיר בכזה זלזול
![]() |
#6 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
אני מאוד מקנא. אתמול כמעט הלכתי מכות עם הנהלת "קיסר" המלון של מכון הכושר הדפוק שלנו כי לא רצו להדליק מזגן. הם חוסכים עלינו, כבר בא להקיא מהם. יש להם דיסק שרץ קבוע בלופ כבר 3 שנים. לפני שבוע לקחתי להם אותו וריסקתי לחתיכות קטנות. למחרת באתי, ושוב שמעתי את אותם שירים! זה פשוט תיקים באפילה המכון הזה. בהזדמנות ראשונה נגיע לאימון נוסף אצל אמנון (כדי לאכול שוב את הלב), אני כבר מחכה לזה, איזה מכון הבאדיסטאר - סוף הדרך. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התמונות לא מחמיאות לךך יצאתה קטן מאוד לא כמו במיצאות אני הולך להירשם לבאדי בקריות נכון ? איזה קריה ? |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() המנוי נגמר לי ביוני, אני בוחן כמה אופציות מאולצות. במכון החדש בכיכר המסגד יש בעיה קיצונית של משקל, אין לו פלטות ואין לו חופשיות, וכל הזמן הוא רק קונה עוד הליכונים. יכול להיות שאני והשותף שלי נעשה תורנות רכב (הוא אמור לקנות עכשיו אוטו) וניסע פעם איתי ופעם איתו למכון של האדמור שהוא קצת רחוק מטבריה, עם כי זה די מגושם. אולי נבקש מבעל המכון במסגד לקנות פלטות, אולי נפעיל עליו לחץ פיזי לא מתון, נראה. בכל מקרה המצב בטבריה על הפנים מבחינת מכוני כושר. אגב דניאל, אתה בית שאני לא? הבנתי שאצלכם המצב עוד יותר גרוע |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חושב שהבחור עם החולצה של האדידס איתי בבית ספר הוא ביג'
אם אני צודק קוראים לו איגור והוא מקריית ביאליק אני רואה אותו הרבה הוא סוס תגובה ראשונה...הידד.. |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראיתי אותו כמה פעמים בקפיטריה.. הוא די גדול.. וכמו שנאמר נראה לי שהוא ביב' ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה כתה אתה אחי? |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שטוב אצלו זה החיטוב שלו יש לי חיטוב פצצה
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() אתה רוצה להגיד לי שאתה טבעי?
כמה ההיקף יד שלך? גב? משקלי עבודה? |
![]() |
#18 |
|
![]() אני מעיד שהוא טבעי לגמרי.
לאדמור יש פשוט גנטיקה נהדרת, והוא מטורף בענייני תזונה, פדנט שחבל על הזמן. |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נחמד לדעת שיש עוד כמה "נטורל" בעסק..
וכן אפשר להגיע לזה, צריך בשביל זה תזונה נכונה אימונים קשים וגנטיקה של אליל..
![]() |
#20 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
מתאמן רציני ורצוף 4.5 שנים עם תוספים כמו: חלבון מי גבינה בבוקר ואחרי האימון חומצות אמינו בארוחות ובאימון קריאטין בשיטת העמסה מולטי ויטמין אומגה 3 Z.M.A לפני השינה חטיפי חלבון למקרה חירום ויטמין סי 2000 מ"ג מחולק לפעמיים ביום פעם ניסיתי פרו הורמון DEHA למשך חודשיים אך לא הרגשתי שזה עזר לי, להיפך זה שיבש לי את שעות השינה. לגבי היקפים ומשקלי עבודה: היקף הבייספס שלי 42.5 חטוב ![]() כל השאר באמת שלא יצא לי למדוד וחבל באמת כי זה חשוב! משקלי עבודה... אני לא חושב שאני מרים כבד מאוד אבל מרים כבד! אני מתאמן לבד בלי פרטנר ככה שקשה לי להשתולל עם משקלים כבדים מאוד. סתם למשל לחיצת חזה עם מוט- 110 ק"ג 12 חזרות 4 סטים. בייספס בעמידה עם דמבלים-25 ק"ג כל יד 12 חזרות 3 סטים. פולי עליון מאחורי העורף- 90 ק"ג 12 חזרות 4 סטים. תודה לכולכם על התגובות המחמיאות ![]() תודה. |
|
![]() |