|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() נראה אחלה, אתה מתכוון להמשיך או לעבור לניטרלי?
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעת ל 9 אחוז?
בכל אופן נראה בסדר גמור.
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() i started cutting in march, but 5 weeks ago i got mononucleosis so i have been training and eating regulary for all that time started at 100.3 now 92 +/- i'll upload a pic from end of mass in a few days. and still i claim that he isn't in 8-9 bodyfat.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() אתה עולה להתחרות במר ישראל עד 60 קילו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
ב. אל תשכח שאיכות תמונה זה לא כמו שהגוף נראה במציאות תחת תאורה נורמלית. ג. בקרוב יהיה גם 7% ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מסתלבט חח?
הכוונה בשאלה הייתה אחרת שזה לא 9 אחוז.
![]() |
#31 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חטוב מאוד+מאסת שריר מכובדת. יפה מאוד. כן רואים שזה 9% אבל לא נראלי שפחות/יותר. תתחיל מאסה אחי. אם תחטב עוד אתה תיהיה גוזל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר איך היית בהתחלה, ועכשיו.. מדהים
אבל אני רואה את מתלהב מהקטע של להשאר חטוב אתה לא רוצה\יכול להכנס למסה 'רצינית'? בכל זאת, אל תראה בזה כזלזול ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים שלך בפיגור ביחס לחלק הגוף העליון... ככה זה נראה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() נראה טוב...
איך אתה מתחטב? יש מסלול מסויים? דל פחמימות וכול?
![]() |
#36 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מפקח ראשי
|
![]() חורף שעבר הגעתי ל-78 ק"ג, במסה, ירדתי עכשיו ל-70 ק"ג על 9%. בתמונות כאן אני נראה קטן בהרבה ממה שאני במציאות, לא מחפש יותר גודל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פייי בתמונה השלישית החיטוב הרבה יותר בולט, עכשיו אפשר להגיד בוודאות שזה 9-10 אחוז שומן, נוטה לכיוון ה9 לדעתי.
סחטיין.. י |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר מתחיל
|
![]() 1. מה המאסת גוף שלך?
2. אני 1.80 מ', משקל 72 ק"ג עומד על 11% שומן (הכל ממדידות כן..) ואני לא קרוב להיראות ככה.. איך יכול להיות שאתם אומרים שהוא 10-12%??? זה לא הגיוני בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |