|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() למה כל מי שמדבר בולשיט בנושא כל כך שמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אין קשר בין מראה לידע , אולי זה ישמע מפתיע , אבל אתה יכול להיות חוקר גדול בלי להיות חטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נחכה לתשובתו של משה המלומד, כשהוא יקרא את המאמר המלא...
![]() נושא מעניין... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() מעניין מאוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא הבטחתי למצוא בשבת , בכל אופן לא הוצאתי אותו באוניברסיטה , זה יאלץ לחכות לפחות ליום שני-שלישי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה יש מושג אם זה באמת על חולי סרטן?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא שראיתי באבסטרקט. אם אתה מבין משהו בראוטרים , תשאיר אייסיקיו/מסנג'ר , אולי אני אצליח להוציא את המחקר עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
207872697
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() טוב אני עם החלבון גמרתי.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יגמור חלבון, קריאטין, אומגה 3 וכל אלו לא קשורים בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כמויות החרא שיש בfast food זה מדהים! כימיקלים על ימין ועל שמאל, הכל מעובד וגם לפרות עצמם נותנים מלא כימיקלים!
אשכרה רעל |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש ותיק
|
![]() טוב תירגעו.....
משה אני מיתפלא עלייך....דבר ראשון זה ידוע שנים שעודף בויטמין A זה דבר מאוד מסוכן ואין לי כח לימצוא מחקרים ישנים לפני השטות שעלתה פה פתאום... ודבר שני לא יודע אם שמתם לב כי הפרופסור אמר כי אנשים מבוגרים חושבים שאם יקחו יותר וטמינים אז הם יהיו יותר בריאים יחיו יותר....ברור שזה שטות אחת גמורה והייתי יכול להצהיר על זה גם לפני המחקר המטופש הזה... עכשיו...לכל שאר הפורום \ מפתחי הגוף אל חשש - הגוף שלכם זקוק לתוספי ויטמין חוץ מהאוכל כי רוביינו לא מספיקים לקבל את כל הויטמינים הנחוצים ביום מאוכל רגיל... וכמובן שכולכם יודעים שאם חסר לגוף וטמינים ומינראלים אז מאיפה הגוף מפרק את החסר.... ![]() ![]() וסליחה על העיברית השבורה שלי... מיזמן לא כתבתי בעיברית... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |