|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ברור!!!
אני בכלל הייתי עושה פשיטות רגליים במכונה, זה גם ככה עובד על אותו שריר לא?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() וזה גם לא פוגע בגדילה כמו הסקואש הזה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#24 |
|
![]() איך שאני הרבה אנשים עושים אצלנו סקוואט במכון אני באמת מתפלא שהברכיים שלהם לא מתפרקות לחצי
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() moo איך אני יכול ליצור איתך קשר בפרטי?
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמו שארבל אמר-תרד מהעץ כבר.
אנשים פה בפורום מקבעים דברים שהם קראו או שמעו או התנסו ולא יכולים לשמוע משהו אחר. כשאתה עושה סקוואט יש לך מטרה,כשאתה מאמן רגלים יש לך מטרה.עכשיו תדביק את הלג פרס במשפט ותחזור למאמר של לייל בחזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לשים סקוואט ולג פרס באותו משפט
מי שלא מבין את זה חבל מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() אני לא חושב שרוני היה מגיע לגודל רגליים שלו רק מסקוואטים
קצת קשה לשים טון על הגב ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() לא הבנתי מה יצאתם עליו, הוא צודק ב100 אחוז, אם אין בסיפור כמה מזרקים אז אין שום מצב להכניס לג פרס כתרגיל עיקרי, במקום הסקוואט ולא משנה לאיזו מטרה אתה מתאמן, חוץ ממטרה אחת וזה לבוא לעשות קצת כפיפות מרפקים במכון רק אז הלג פרס יכול להחליף את הסקוואט וגם אז אני אכעס מאוד=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אי עושה לג פרס כי אני כרגע מוגבל בגלל פציעה, ולכן אני לא יכול לעשות סקוואט
![]()
![]() |
#33 |
|
![]() לאור ההתפתחויות האחרונות, הדברים שלייל טען והאופן שבו הוא התנהג, קשה מאוד לקחת ברצינות דברים שהוא אומר. בטח בנושא אימונים שאנחנו יודעים שהניסיון הפרקטי שלו הוא במקרה הטוב דל
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, לייל אולי יצא ילד קטן ובכיין אבל אי אפשר לומר שעכשיו מה שהוא אומר זה שטויות, אני לא מדבר ספיציפית על המאמר הזה שגם בו הוא יצא אידיוט, אבל בנושא תזונה עדיין אפשר לסמוך עליו.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() הגבתי לזה שsugarzaza אמר שאי אפשר לקחת את מה שלייל אומר ברצינות.
![]() |
#37 |
|
![]() התכוונתי מעתה והלאה. הוא עשה כמה דברים טובים בתזונה, אין ספק
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר מעניין על רמות של תרגילים | Fatboy | אימונים | 20 | 29-01-09 23:24 |
נושא מעניין מהפורום של לייל- רגל אחת Vs שתי רגליים | tomerA | אימונים | 1 | 09-04-08 21:37 |
מייל מעניין שקיבלתי על ערביי מדינת ישראל. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 13 | 31-03-08 08:18 |
היפרטרופיה סרקופלזמית, מאמר מעניין. | גולן | אימונים | 26 | 06-10-06 19:08 |