|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
![]() נוח לך לקחת גיינר אז תקח. אני בכל זאת חושב שאוכל בריא עדיף בהרבה מגיינר, דורש טיפה זמן אבל שווה את זה. לגבי יעילות הגיינר על אוכל אני חושב שאתה טעות ואני אשמח אם תראה לי אחרת. אני אספר לך סוד.... הרבה אנשים עם מינוס בבנק. בצבא היתה במינוס קבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגבי יעילות הגיינר על אוכל, לא אמרתי שהוא יעיל יותר, אני חושב שזה כמו להשוות קילו נוצות לקילו ברזל, בשביל לאכול בשעה 10 בלילה את כמות הפחמימות שיש בגיינר אני אטרך לקום לבשל ולאכול הרבה, ולהמון אנשים קשה לאכול כמויות גדולות בשעות מסויימות אני אחד מהם לכן גיינר הוא יעיל בהרבה ממזון מוצק בשבילי. אבל שוב, מבחינת ערכים תזונתיים, מה שיש בגיינר אתה יכול לאכול גם ממזון מוצק פשוט תצטרך לעבוד קשה יותר... ונסיכה, לגבי המינוס, לא יודע מה המצב הכלכלי בבית שלך אבל אם אתם משפחה ממוצעת עם עבודות ממוצעות כמו של רוב מדינת ישראל, אז תיהי בטוחה שאמא ואבא במינוס של ארבע עד חמש ספרות.
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת שאתה מוציא פי 2 ממה שאתה מרוויח בטח יש לך עוד הוצאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() נכון, תכנון כלכלי לקוי...כמו להמון אנשים.
מזל שאני חייל וחי בבית של אמא ואבא נוסע ברכב של אמא ואבא ולא צריך לשלם חשמל וכו', חודש אחד מוציא יותר חודש אחר מוציא פחות אבל רוב הזמן אני במינוס בבנק
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט חדש למאסה + ואריאציות ליום מרובה אימונים | Tapit | תזונה ותוספים | 1 | 24-05-09 13:34 |
שאלה| איך אתם ממליצים לי לבנות תפריט חיטוב של 1400 קלוריות ליום [ ממה יהיה בנוי]? | saidii278 | פיתוח גוף-כללי | 3 | 16-11-08 16:58 |
תפריט מוכן ליום פחמימות | CriminaL | תזונה ותוספים | 0 | 10-10-07 08:57 |
תפריט חיטוב 3 ארוחות ליום. ~ הגיבו נא | יiסי | תזונה ותוספים | 27 | 01-06-07 08:43 |