|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובכלל אני כבר לא פותח את הפה על האובססיה כבר מספיק חפרנו על זה בפורום תזונה ותוספים אין לי כוח לזה שוב את הדעות שלי כבר כולם יודעים , והינה עוד משהו שמוכיח את טענתי... אתה מתעסקים יותר מדי בחרא ולא בעיקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בינתיים הזיון היחידי שאתם עושים פה זה בשכל אז חלאס
תתאמנו, תאכלו, תזיינו, תישנו ותזכו לחיים ארוכים |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחח בתחלאס אבל, זה לא נשמע לך פצצה לזיין מישהו בכלוב סקוואט או משהו? נ.ב אני רוצה לראות מישהו שזיין ולא חשב על לשתות שייק אחר כך חחח ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() טוב תודה על המאמר אחי זה דבר ראשון!
דבר שני טחנו פה תנושא הזה בלי סוף אבל בכל אופן אני אישית יודע שסקס או אוננות זמן קצר לפני אימון יכול להשפיע ולגרום למתאמן להיות עייף או חלש יותר באימונים אבל לילה לפני לא משנה משהו בכלל לפי דעתי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מקסימום תגידו לה שתבוא איתכם למכון, סיימו אימון, לכו ביחד לשירותים ושלום על ישראל!!!
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בכל אופן לא יעזור כלום, אם אני מזיין לפני אז אני בא עייף טשוש ולא ממוקד לאימון, לפחות אם זה שעתיים שלוש לפני...
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() נימרוד אני מקווה שאמרת את זה בצחוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() יאללה מספיק! כמה כבר אפשר לדבר על זה?
ברור שאם עשית סקס או אוננת עדיף לנוח באותו היום לפני האימון אחרת יהיה קשה להרביץ אימון חזק. מצד שני איאפשר להשוות בין זה לבין השחקני כדורגל הרי מדובר סך הכל באימון, לא מדובר בתחרות חשובה שיש פעם בשנה ואתה לא נמצא בנבחרת ישראל! אז גם אם עשית את זה באותו היום או יום לפני אם נחת מאז אני לא רואה סיבה לא להתאמן זה כבר מוגזם מידי לחשוב ככה. ושוב לפי כל המחקרים וההוכחות שהביאו לפה זה מחזק את המשפט שאמרתי לפני, שכל דבר יש לעשות במידה. גם הרגלים "רעים" ![]()
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() סיקס פאק אתה אומר לחברה שלך "עזבי אין לי כוח יש לי היום אימון" ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אני אענה לך על השאלה..החלק הקונקרטי פה זה לא האימון כי אחרי כמה שעות אתה תאכל ויהיה לך אנרגיה והכל..אבל הטסטוסטרון יוצר את הזרע וכיביכול בשביל פיתוח גוף אתה מעדיף שהטסטוסטרון יתעסק יותר בבניית שריר ולא יצירת זרע לכן אם תעשה את זה רק פעם פעמיים בשבוע אתה תגיע לתוצאות היפרטרופיה טובות יותר מאשר אם תעשה את זה 5-6 פעמים בשבוע נניח..
זה דבר בדוק ד"ר דרור שגיא מרצה לפיזיולוגיה באוניברסיטת ת"א אמר לי כששאלתי אותו אם יש קשר בין סקס לפגיעה מסויימת בהיפרטרופיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
מושעה
|
![]() המחקר מדבר על אירובי מה הקשר לאימון?
|
![]() |
![]() |