|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט בושה מה שעשו לקאי , לתת לו פחות ממקום שני זה פשוט גועל נפש...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
ג'אי ובראנץ' הם המתווכים ומקדמי הספורט הטובים ביותר. מה גם שלבראנץ' יש חברה משלו ואין להם עבר שהם השפילו את עצמם כדי לקבל חשיפה לא שאני מזלזל בקאי כן? אבל השופטים חשבו גם על הדברים האלה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אבל אני לא רואה איך בראנץ' התעלה על קאי גרין... נכון שבראנץ' בא בשייפ מדהים ועשה שינוי של 180 מעלות.. אבל בכל זאת בואו נהיה מציאותיים.. הגיע לקאי את המקום שני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי זה פשוט מגעיל שהשופטים מסתכלים על דברים שוליים כאלה..
דווקא הם שתומכים בספורט אמורים להבין את קאי שעשה את מה שהוא עשה בשביל שיהיה לו כסף להמשיך לתקדם בתחום, ועם כמה שזה לא נראה בעין טובה, זה רק מראה כמה באמת הוא רוצה להיות הטוב ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שייפ היה הגורם המכריע פה
קאי החזיק נוזלים וזה היה ברור לעין ,בראנץ' היה הספורטאי הכי בשייפ על הבמה והציג שיפור משמעותי מאז הארנולד בחלק מהפוזות בראנץ' עמד ראש בראש ואפילו נתן פייט מטורף לג'יי מסה זה לא השיקול היחידי וגם במסה בראנץ' לא נפל מאף אחד באופן משמעותי זאת האולימפיה ואם אתה לא מגיע בשייפ רצחני אתה תקבל בראש מהשופטים.
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך לפתוח ועדת חקירה, לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. Raffib כן, רצו להשפיל אותו כל תינוק יודע שזה מכור, דקסטר עזב את הבמה כשהכריזו על המנצח ובצדק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ואתה חייב לזכור שגם בראנץ' סימטרי,הגוף שלו פשוט פחות "יפה" משל דקסטר ,מה לעשות שלהיות "יפה" זה לא המדד היחידי בתחרות הזאת. בראנץ' ניצח את דסקטר ובצדק.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במסה אין ביניהם הבדל כל כך משמעותי, בראנץ' סימטרי אבל יש לו חסרונות שמונעים ממנו להיות ברמה הכי גבוה. אני יודע שאתה אוהב אותו אבל אתה לא אובייקטיבי, כל מי שלא מעריץ אתו אומר שדקסטר היה צריך להיות מעליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
הזכייה של בראנץ' לא מובנת מאליו ולא סתם בכל הפורומים שביקרתי בהם ומבקרים של האולימפיה וגם השדרנים הופתעו מאוד שהוא קיבל מקום שני.... הוא השתפר משמעותית.. יש לו רגליים מדהימות חזה מרשים אבל הנה כמה מהנקודות החלשות שלו... הידיים שלו לא פורפורציונליות וחלשות יחסית לשאר הגוף... האמות שלו נעלמו... שים לב לגב ... אומנם גב רחב אבל בין שמאל לימין יש חוסר פורפורציה מטורף... אין ספק שהוא מועמד ראוי לטופ 6 אבל מקום שני? לדעתי הוא קיבל מתנה... וככל הנראה זה המיקום הכי גבוה שהוא הגיע ויגיע איי פעם...
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לבארנץ בסרטונים יש ידיים כלכך קטנות שהוא רפוי פאק..נראה איזה היקף 40 חלש כזה לעומת דקסטר פיל ג'אי וקאי
אבל הרגליים שלו והחזה והפאקינג יד אחורית המפורטת הזה ואוו\ ואני חייב לומר שהגוף של ג'אי השנה זה הגוף הכי יפה שראיתי אי פעם (לדעתי יותר מרוני ) |
![]() |
![]() |