|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() גם לפרות/תרנגולות שאתה אוכל מזריקים דברים, גם את הפירות והירקות שאתה אוכל מרססים בחרא כימי וכו' וכו', מכאן אנחנו מבינים ששום אוכל לא בריא, עדיף לצום.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() Milk works because it is easy, it is available, it doesn't need any preparation, and it has all
the components necessary for growing mammals, which your trainees most definitely are. There also seems to be something special about milk that the equivalent amount of calories, protein, fat, and carbs can't duplicate in terms of growth enhancement. It may be the fact that milk has been shown to have very high levels of insulin-like growth factor 1 (IGF-1), a peptide hormone that has been shown to have some tenuous relationship to accelerated growth in mammals. But that research is far from conclusive; suffice it to say that people who drink lots of milk during their novice phase get bigger and stronger than people who don't. This time-proven method works for everybody that can digest milk - though the lactose intolerant may not be able to take advantage of its benefits without supplementing with lactase, the enzyme needed for the breakdown of this milk sugar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשהיה לך משהו רציני ולא איזה סתם משהו שרשום באנגלית וניראה חכם תביא בבקשה ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() יכולתי לחתוך את השורה שהוא מציין שזה לא מוכח אבל אני משאיר את זה להגיון שלך ושלי, לא נראה לך שחלב אצל יונקים יעיל? בכל זאת, מגיל שנה עד עכשיו עלית אחלה מאסה
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחתוך , חח אז גם אני יקח איזה מחקר יערוך אותו וירשום שם שהוכח שאכילת מסטיקים מפרישה הורמון גדילה מוגבר נו מה עשינו בזה?המטרה שלנו היא לא לצאת צודקים פה אלה ללמד וללמוד מה הכי טוב והכי נכון אתה לא מסכים איתי? לא אמרתי שחלב זה חרא , אלה שזה לא משהו יותר יעיל וחלבון אחר... בנוסף , רוב הבדיבילדרים לפי מה שאני יודע מתרחקים ממוצרי חלב , נקודה למחשבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך בלב שלם, אבל יש הרבה דברים שהם לא מוכחים כמו למשל הגורם להתקפות לב, אין הוכחה מה גורם לזה וכל מה שנחשב חשוד כגורם להתקפות לב מתרחקים ממנו..ובאדיבילדרים מתרחקים ממוצרי חלב בשלבים הסופיים של החיטוב, באוף סיזן אני לא יודע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() כי דוחפים לפרה המון חומרים והורמוניים נשיים שהפרה תפיק כמה שיותר חלב.
משמע=האיכות החלב יורדת משמעותית ככל שתפוקה עולה וככל שמזריקים לפרה חרא יש ספר של איזה ד"ר יהודי שיצא לי לדפדף בו אצל קרוב משפחה,די מעניין. נראה לי קוראים לו Milk the deadly posion |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא חסרים ספרים כאלה. אף אחד מהם לא מבוסס על כלום פרט לזיוני שכל. אשמח לראות משהו מדעי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |