|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
לגבי ss או תוכנית פיצולים כלשהי - אני אדגיש את זה ואחזור על זה - אין לי שומדבר נגד ss או כל תוכנית 5*5 כזאת או אחרת... סיכוי לא רע שבעתיד אני גם אנסה, אני פשוט לא חושב שצריך לדחוף אותה שאנשים מבקשים מפורשות שלא רוצים. יש אנשים שלא רוצים לעשות דדליפט למשל, מה לעשות תכריח אותם? יש גם אנשים (ביניהם אני) שפשוט לא אוהבים לעבוד על כל הגוף כל אימון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הצעת פעם אחת והוא דחה אותה ברור לי שיש לך כוונות טובות אב אם תנסה לתקן את העולם אתה תתעייף מהר מאוד (ומזה לא מתחזקים :d)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Ss תוכנית טובה ויש עוד כמה תוכניות טובות חוץ ממנה(גם למתאמן המתחיל), הבנאדם לא רוצה אותה ושאל שאלה שונה, לא צריך לכל שאלה על תוכנית אימונים, לדחוף ישר ss לשואל , התוכנית בנוייה יותר על 5-6 פעמים בשבוע אבל לשאלה שלך - להוריד סטים ולהעלות עצימות זה הרע במיעוטו.דרך אגב לפי המשקלים שלך אתה עדיין מתאמן מתחיל - לפי ווינגיט או אוניברסיטת תל אביב אתה כבר מתקדם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא לא עושה סקווט ודדליפט לא הייתי קורא לזה מתאמן בכלל ואתה עוד אומר מתקדם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובכל מקרה אם הוא הגיע לכאלה משקלים אחרי שנה וחצי של אימונים, לא סתם בשיאים היו אומרים עליו שהוא מתקדם=] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תיסגרו תפורום אימונים,מישו חכם כבר אמר את זה לפני שאני אמרתי את זה..."גם ככה כו יודעים שצריך ss"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() עכשיו העילויים הגנטיים באו להטיף לחברי מחתרת ריפטו מוסר
![]() |
![]() |