|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה תאומים אחי באמת אבל צריך מסה אחי להכל ..לדעתי עם מסה תראה יותר טוב
לא פרסת טוב גב ובכל זאת נראה טוב .כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() משה עשה דבר מדהים, הוריד הרבה מאוד שומן !!!! משהו שמאוד קשה לעשות..
אני מאוד מעריך אותך על זה משה. חוץ מזה אתה אחלה גבר!! ניפגש בחדר כושר ![]()
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מתי תבא בערבים? וחאלס לריב לא מעניין אותי מה אומרים עלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואללה טוב לדעת לא ידעתי שזה אתה שאלתי אותך פעם אם אתה בפורום אמרת שלא , או שלא הבנת אותי או משהו כזה לא משנה אז נתראה במכון ![]() יש פה עוד כמה דרך אגב שאין לי מושג מי הם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב טוב!
ירדת הרבה באחוזי שומן.. זה מרשים מאוד.. ואני יודע למה אתה מתכוון בתקופה הארוכה של החיטוב. אני גם בערך 10 חודשים בחיטוב, אומנם לא הגעתי לתוצאות כמוך עדיין אבל בקרוב ![]() (בינתיים ירדתי מ30% ל18-19% בערך וירדתי כ28 קילו...) וזה באמת ק-ש-ה, יש עליות ומורדות אבל בסוף עוברים את זה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בהמשך האימונים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אחלה תאומים
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד משה יש לך תמונה שלך של "לפני" ו"אחרי"?
כי האמת דיי קשה לדמיין אותך בתור מישהו שמן..
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אי סי קיו: 212589902 מסנג'ר: prince188@walla.co.il
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מרשים אחי, לרדת כל כך הרבה במשקל
לדעתי יש לך אחלה גוף תתחיל מאסה נקייה עד סוף הקיץ ואז מאסה רצחנית עד סוף החורף הבא |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משה,אחלה תאומים,ממש בולט אצלך בטח הניתור שלך כמו של צפרדע,ואני מעריץ את הכוח רצון והמשמעת עצמית שלך זה קשה ביותר(בלשון המעטה)להוריד כל כך הרבה שומן!תמשיך ככה,תעשה קצת הפסקה ותמשיך אל תפסיק לעולם!
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אשלח לך למייל כמה תמונות לא שתבין משהו הכל עם חולצה(ראה את הנסיבות במייל גם כן) ![]() ותודה על התמיכה חבר'ה אני שונא תמכון כבר אבל אין ברירה אני גורר עוד חודש ועוד חודש ועוד חודש התרגלתי כבר אני בא עושה תקטע שלי הולך הביתה אוכל תחרא שלי הולך לישון ככה עוד חודשיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חבל אחי ממש חבל
אתה מתכוון לעשות הפסקה או להפסיק בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() אני לא הולך להפסיק
אחרי החיטוב אני הולך לעשות הספקה ואז נחזור להיות על נטרלי כל הקיץ ובחורף נתחיל מסה נקייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() משה תגיד,איך התאומים שלך כאלה מפותחים?איזה תרגילים אתה עושה?זה נכון שהשריר הזה אחראי על מהירות בריצה?תן לי עצות איך לאמן תשריר הזה ולהיות יותר מהיר....
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() מהירות בריצה? , לא יודע פעם ראשונה שאני שומע..
בכל מקרה פעם לפני שידעתי מה אני עושה בחיים הייתי אוכל כמו חזיר ואימוני רגליים שלי היו מורכבים רק מתרגלים על התאומים , עם הזמן הם קיבלו את הצורה שלהם ועכשיו בחיטוב התחילו לראות את השריר בצורה יפה יותר ... בכל מקרה יש לך כל מיני ואריציות: http://www.exrx.net/Lists/ExList/Cal...#anchor1928832 ד"א סיימת חיטוב? , מה הנתונים שלך כעת?(יד,גובה,משקל,טבור,) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אל תקשיב להם.
תסיים את החיטוב, ותתחיל מאסה יבש... בתור מישהו שיודע מזה להרגיש "לא הכי חטוב", זה לא שווה שום גודל. תן לעצמך את הכיף שבלהסתכל במראה ולראות כל קוביה, להיראות נקי, זה יהיה הקתרזיס של כל התהליך, שיקראו לך קצת שחיף, ואז.... כל החרא שאגרת לפני זה יהיה מאחוריך.... ואז..... תן במאסה!!!! |
![]() |
![]() |