![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ולא רק את זה.. את כל השרירים הקטנים (חוץ מאולי כתפיים) תעלה לטווח של 8,10-12, וגם תרגילים כמו פלייס למשל, שזה אולי לחזה, אבל עדין להעמיס בזה מישקל ל-6 חזרות ניראה לי מוגזם.
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פי 1000 ? תראה לי עוד תוכנית שמשפרת לך ככה את הסקווט והדדליפט ? אני לא pl ולא bb ולא wl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נפלאות העבודה הקשה לעומת זיוני שכל והתעסקות בשטויות
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() ואנדי בולטון היה יותר חזק מ99% מהעולם בפעם הראשונה שהוא דרך בחדר כושר, זה אומר שהוא יכול ללמד אנשים להתאמן?
וארנולד היה מר עולם 7 פעמים עם בנץ 250, הוא יכול ללמד אנשים להתאמן? אם כבר הוא כן ניסה ללמד אנשים להתאמן ובגלל השטויות שלו יש לנו חדרי כושר מפוצצים בילדים 50 ק"ג שעובדים 5 פעמים בשבוע על כפיפות מרפקים. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של "אני יותר חזק אז אני יודע יותר" מתאמן בינוני שהתאמץ להגיע לשם תמיד ידע הרבה יותר ממתאמן חזק שהגיע לשם בקלות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 30-08-09 בשעה 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
סמל מין
|
![]() לגבי השרירים הקטנים בסדר הבנתי את הנקודה שלך ואני יעשה זאת, אבל לדבי הפלייס אני חושב שאני ישאיר את זה ככה כי אני מרגיש ממש עבודה טובה על החזה אני מרגיש ממש טוב עם זה ככה שבנתיים אני ימשיך ברגע שאני יגיע כבר למשקל גבוהה יותר אני יעלה את טווח החזרות בתרגיל.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() 2 זה עדיין פחות מ3 אם אני לא טועה.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() הבעיה בss זה שהיא עצימה מאוד וקשה להתאושש ממנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחח ואתה מצחיק אותי, אני עושה 100 קילו יותר ממך בדד ליפט ונח 2-3 שניות בשביל האחיזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() דיי עם התרוצים. עם משקלי העבודה שלך בכלל אין מה להגיד כי לא הגעת אפילו בדד ליפט למשקל גוף... כל אחד יכול להתאושש יפה מss אלה אם הוא פוגע בעצימות של האימון. נקודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אני יצטט את IA שאימן אלפי אנשים בחייו, נראה לי שהוא יודע קצת יותר על יכולת התעוששות של אוכלוסיית המתאמנים הכללית
"As stated on my 4 day 5 x 5 thread, my versions of 5 x 5's are made for lifters that simply do not have the CNS capacity to squat and do a full body routine 3 day+ a week. Despite what many beginner forum members will tell you based on their extremely limited knowledge, this includes a LOT of lifters." וזה עוד ציטוט של IA מתוך אשכול על מארק ריפטו "I think he has been helpful in that his book "starting strength" has convinced a LOT of young guys that they simply don't need 4 different lifts a bodypart to get bigger and stronger. If you go over to the beginner board (BB.com) you will see that a very large segment of the young lifting populace there has been convinced it is the only way to train. That is the downside. Marks failing is that he seems to believe that a lifter can just do periodized 5 x 5's forever and ever and still make good results. And lots of the young kids seem to think so also. His books have showed people you don't need to do a lot for great gains, but you need to focus on squats, benching, rowing, and pressing, bench and military. And while that is great as it is much better than doing 20 sets a bodypart, it still leaves many out in the cold and lost because he asks everyone to squat 3 x a week--no thanks. "
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
בוא לא נתאמן בכלל וזהו. מאותה סיבה שאתה עושה 5 חזרות בSS. ציטוט:
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי Tapit, 30-08-09 בשעה 14:30. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
ביחד אם אימונים של אלפי אנשים, המילה שלך שווה הרבה יותר מ10 מחקרים ו"עובדות" ביחד. איזה ניסיון וידע יש לך שתתווכח אם זה שלא כולם יכולים להתאושש מ3 סקוואטים בשבוע?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |