ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-08-09, 01:23   #21
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחח צודק לא חשבתי על זה ככה!

אני יעלה את זה ל10-12 חזרות
ולא רק את זה.. את כל השרירים הקטנים (חוץ מאולי כתפיים) תעלה לטווח של 8,10-12, וגם תרגילים כמו פלייס למשל, שזה אולי לחזה, אבל עדין להעמיס בזה מישקל ל-6 חזרות ניראה לי מוגזם.

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 02:43   #22
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קישקשתא צפה בהודעה
טוב חלאס עם ss הזה..כל חור שומעים את זה..
ריפטו הוא בן אדם כריזמטי וחכם,והוא סוחף אנשים אבל קצת הגזמתם זה ממש לא התכנית האולטמטיבית ,סה''כ עוד תכנית..יש כאלה שעובדות פי 1000 ממנה ,מנסיון.
ד''א moo -אתה pl או bb?
חחחחחחח
פי 1000 ?
תראה לי עוד תוכנית שמשפרת לך ככה את הסקווט והדדליפט ?

אני לא pl ולא bb ולא wl
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 04:00   #23
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
חחחחחחח
פי 1000 ?
תראה לי עוד תוכנית שמשפרת לך ככה את הסקווט והדדליפט ?

אני לא pl ולא bb ולא wl
ובכל זאת אתה יותר גדול וחזק מ90% מהפורום הזה שמתיימרים להיות אחת מההגדרות האלה.
נפלאות העבודה הקשה לעומת זיוני שכל והתעסקות בשטויות

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 10:22   #24
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ואנדי בולטון היה יותר חזק מ99% מהעולם בפעם הראשונה שהוא דרך בחדר כושר, זה אומר שהוא יכול ללמד אנשים להתאמן?
וארנולד היה מר עולם 7 פעמים עם בנץ 250, הוא יכול ללמד אנשים להתאמן? אם כבר הוא כן ניסה ללמד אנשים להתאמן ובגלל השטויות שלו יש לנו חדרי כושר מפוצצים בילדים 50 ק"ג שעובדים 5 פעמים בשבוע על כפיפות מרפקים.

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של "אני יותר חזק אז אני יודע יותר"
מתאמן בינוני שהתאמץ להגיע לשם תמיד ידע הרבה יותר ממתאמן חזק שהגיע לשם בקלות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U

נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 30-08-09 בשעה 10:27.
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 10:51   #25
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///efi/// צפה בהודעה
ולא רק את זה.. את כל השרירים הקטנים (חוץ מאולי כתפיים) תעלה לטווח של 8,10-12, וגם תרגילים כמו פלייס למשל, שזה אולי לחזה, אבל עדין להעמיס בזה מישקל ל-6 חזרות ניראה לי מוגזם.
לגבי השרירים הקטנים בסדר הבנתי את הנקודה שלך ואני יעשה זאת, אבל לדבי הפלייס אני חושב שאני ישאיר את זה ככה כי אני מרגיש ממש עבודה טובה על החזה אני מרגיש ממש טוב עם זה ככה שבנתיים אני ימשיך ברגע שאני יגיע כבר למשקל גבוהה יותר אני יעלה את טווח החזרות בתרגיל.
ישן 30-08-09, 11:29   #26
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg צפה בהודעה
abc היא כבר לא לינארית.
סתכל למה ss יותר טובה. אתה מתאמן מתחיל אז בabc אתה עושה סקוואט פעם בשבוע, משמע שאתה מעלה משקל פעם בשבוע. בss אתה עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע משמע שאתה מעלה משקל 3 פעמים בשבוע שזה אומר יותר משקל!
abc 5 פעמים בשבוע= סקוואט פעמיים בשבוע.
נעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 11:42   #27
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל צפה בהודעה
abc 5 פעמים בשבוע= סקוואט פעמיים בשבוע.
לא הרבה מסוגלים להתאושש כראוי מ-5 אימונים בשבוע.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 12:11   #28
Sugarzaza

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

2 זה עדיין פחות מ3 אם אני לא טועה.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 12:19   #29
lironsD
חבר פעיל

עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל

הבעיה בss זה שהיא עצימה מאוד וקשה להתאושש ממנה
lironsD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 12:20   #30
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd צפה בהודעה
הבעיה בss זה שהיא עצימה מאוד וקשה להתאושש ממנה
לא... הנפח נמוך ואפשר בקלות להתאושש ממנה גם עם משקלים גבוהים.
ישן 30-08-09, 12:22   #31
lironsD
חבר פעיל

ציטוט:
לא... הנפח נמוך ואפשר בקלות להתאושש ממנה גם עם משקלים גבוהים.
נפח נמוך אבל עצימות מאוד גבוה אתה עובד בה בrm5
9/7 סטים כל אימון..אני נח איזה 10 שניות בין כל חזרה בדדליפט חחחחח מה אתה מדבר
ישן 30-08-09, 12:34   #32
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
נפח נמוך אבל עצימות מאוד גבוה אתה עובד בה בrm5
9/7 סטים כל אימון..אני נח איזה 10 שניות בין כל חזרה בדדליפט חחחחח מה אתה מדבר
לא הבנת נכון את מה שאמרו לך בפורום השני. הכל עניין של הבדל בין מתאמן מתחיל בינוני ומתקדם. כשאתה מתאמן מתחיל אתה מסוגל לעלות משקלים משבוע לשבוע. כשקשה לך להתאושש מתוכנית ss גם אחרי דילואדים סימן שאתה מתחיל להכנס לשלב הבינוני וגומר את שלב המתחיל כי אם אתה לא מצליח להתאושש סימן שקשה לך גם לעלות במשקלים. בכללי כל מתאמן מתחיל יתאושש יפה באימון ss ובגלל זה זה האימון האולטימטיבי למתחילים, בגלל ההתאוששות שלו.
חחחחחחחח ואתה מצחיק אותי, אני עושה 100 קילו יותר ממך בדד ליפט ונח 2-3 שניות בשביל האחיזה
ישן 30-08-09, 12:38   #33
jfolk
חבר פעיל

עוסק ב:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Max75kg צפה בהודעה
לא הבנת נכון את מה שאמרו לך בפורום השני. הכל עניין של הבדל בין מתאמן מתחיל בינוני ומתקדם. כשאתה מתאמן מתחיל אתה מסוגל לעלות משקלים משבוע לשבוע. כשקשה לך להתאושש מתוכנית ss גם אחרי דילואדים סימן שאתה מתחיל להכנס לשלב הבינוני וגומר את שלב המתחיל כי אם אתה לא מצליח להתאושש סימן שקשה לך גם לעלות במשקלים. בכללי כל מתאמן מתחיל יתאושש יפה באימון ss ובגלל זה זה האימון האולטימטיבי למתחילים, בגלל ההתאוששות שלו.
חחחחחחחח ואתה מצחיק אותי, אני עושה 100 קילו יותר ממך בדד ליפט ונח 2-3 שניות בשביל האחיזה
אחי התפרסמו המערכות דפקו אותנו חזק
jfolk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 12:41   #34
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jfolk צפה בהודעה
אחי התפרסמו המערכות דפקו אותנו חזק
על מה אתה מדבר? איפה?
ישן 30-08-09, 12:42   #35
jfolk
חבר פעיל

עוסק ב:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Max75kg צפה בהודעה
על מה אתה מדבר? איפה?
http://www.schooly.co.il/makifg/
שכבה יא
jfolk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 12:53   #36
lironsD
חבר פעיל

ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי לגבי ה10 ..ומה זה קשור לזה שיש לך דדליפט יותר גדול ב100 גם זמני המנוחה הם קשורים למשקלים אבל המשקלים ביחס לגוף עם אתה שוקל 80 ויש לך דדליפט 80 ואני שוקל 50 ויש לי דדליפט 70 יהיה לי יותר קשה להתאושש
ישן 30-08-09, 12:58   #37
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי לגבי ה10 ..ומה זה קשור לזה שיש לך דדליפט יותר גדול ב100 גם זמני המנוחה הם קשורים למשקלים אבל המשקלים ביחס לגוף עם אתה שוקל 80 ויש לך דדליפט 80 ואני שוקל 50 ויש לי דדליפט 70 יהיה לי יותר קשה להתאושש
דיי עם התרוצים. עם משקלי העבודה שלך בכלל אין מה להגיד כי לא הגעת אפילו בדד ליפט למשקל גוף... כל אחד יכול להתאושש יפה מss אלה אם הוא פוגע בעצימות של האימון. נקודה.
ישן 30-08-09, 13:57   #38
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

אני יצטט את IA שאימן אלפי אנשים בחייו, נראה לי שהוא יודע קצת יותר על יכולת התעוששות של אוכלוסיית המתאמנים הכללית

"As stated on my 4 day 5 x 5 thread, my versions of 5 x 5's are made for lifters that simply do not have the CNS capacity to squat and do a full body routine 3 day+ a week. Despite what many beginner forum members will tell you based on their extremely limited knowledge, this includes a LOT of lifters."

וזה עוד ציטוט של IA מתוך אשכול על מארק ריפטו

"I think he has been helpful in that his book "starting strength" has convinced a LOT of young guys that they simply don't need 4 different lifts a bodypart to get bigger and stronger. If you go over to the beginner board (BB.com) you will see that a very large segment of the young lifting populace there has been convinced it is the only way to train.

That is the downside. Marks failing is that he seems to believe that a lifter can just do periodized 5 x 5's forever and ever and still make good results. And lots of the young kids seem to think so also. His books have showed people you don't need to do a lot for great gains, but you need to focus on squats, benching, rowing, and pressing, bench and military. And while that is great as it is much better than doing 20 sets a bodypart, it still leaves many out in the cold and lost because he asks everyone to squat 3 x a week--no thanks. "
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
ישן 30-08-09, 14:26   #39
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi/// צפה בהודעה
לחיצה צרפתית עם מישקל שמתאים ל-6 חזרות? יש לך משו אישי נגד מרפקים או שאתה סתם שונא אותם ורוצה שהם ימותו?
אז אל תעשה סקוואט 6 חזרות כי תדפוק את הברכיים, דדליפט את הגב, בנצ' פרס את הכתפיים.
בוא לא נתאמן בכלל וזהו.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
תודה רבה אבל למה הכל 6 חזרות לא עדיף לגוון?
מאותה סיבה שאתה עושה 5 חזרות בSS.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi/// צפה בהודעה
למה, כדי לבלבל את השריר?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fatboy צפה בהודעה
אני יצטט את IA שאימן אלפי אנשים בחייו, נראה לי שהוא יודע קצת יותר על יכולת התעוששות של אוכלוסיית המתאמנים הכללית

"As stated on my 4 day 5 x 5 thread, my versions of 5 x 5's are made for lifters that simply do not have the CNS capacity to squat and do a full body routine 3 day+ a week. Despite what many beginner forum members will tell you based on their extremely limited knowledge, this includes a LOT of lifters."

וזה עוד ציטוט של IA מתוך אשכול על מארק ריפטו

"I think he has been helpful in that his book "starting strength" has convinced a LOT of young guys that they simply don't need 4 different lifts a bodypart to get bigger and stronger. If you go over to the beginner board (BB.com) you will see that a very large segment of the young lifting populace there has been convinced it is the only way to train.

That is the downside. Marks failing is that he seems to believe that a lifter can just do periodized 5 x 5's forever and ever and still make good results. And lots of the young kids seem to think so also. His books have showed people you don't need to do a lot for great gains, but you need to focus on squats, benching, rowing, and pressing, bench and military. And while that is great as it is much better than doing 20 sets a bodypart, it still leaves many out in the cold and lost because he asks everyone to squat 3 x a week--no thanks. "
נראה לי שזה שכתב את זה דיבר מאוד בזהירות כדי לא להגיד משהו נגד ריפטו, הוא לא אומר פה שום דבר מבוסס, הוא בעצם לא אומר פה שום דבר.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?

נערך לאחרונה על ידי Tapit, 30-08-09 בשעה 14:30.
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-09, 14:45   #40
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
אז אל תעשה סקוואט 6 חזרות כי תדפוק את הברכיים, דדליפט את הגב, בנצ' פרס את הכתפיים.
בוא לא נתאמן בכלל וזהו.

מאותה סיבה שאתה עושה 5 חזרות בss.

למה, כדי לבלבל את השריר?

נראה לי שזה שכתב את זה דיבר מאוד בזהירות כדי לא להגיד משהו נגד ריפטו, הוא לא אומר פה שום דבר מבוסס, הוא בעצם לא אומר פה שום דבר.
כשיש לך 35+ שנים של ניסיון בפיתוח גוף (והצלחה) אם אחת הגנטיקות הכי גרועות שיש,
ביחד אם אימונים של אלפי אנשים, המילה שלך שווה הרבה יותר מ10 מחקרים ו"עובדות" ביחד.

איזה ניסיון וידע יש לך שתתווכח אם זה שלא כולם יכולים להתאושש מ3 סקוואטים בשבוע?
תגובה