|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה בכלל מסתכל על הטחינה המוכנה?! קנה טחינה גולמית (יש משומשום מלא, זה מאוד מומלץ!) ותעשה בבית עם לימון ומלח וקצת מים..על תקנה מוכנה, זה חרא!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() למה דווקא היא טעימה והערכים שלה סבבה + יש בה פחות קלוריות מטחינה גולמית ששם יש הרבה יותר קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה פי 10 בריא! זה 100% שומשום..בטחינה מוכנה זה הרבה פחות, יש בזה כל מיני חומרים והערכים של זה פחות טובים בטוח!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה טוב בשומשום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כל הזמן מתעסק בקטנות , מתי תבין שה20-15 קלוריות האלה הן לא מה שיהפכו אותך ליותר מסיבי, תתחיל לאכול מבלי לדפוק חשבון , לעשות אימונים אינטנסיבים ותראה תוצאות... כל יומיים אני רואה פה נושא שלך על כל מיני שטויות כאלה , מתי תבין שזה לא חשוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() יש לך יותר הודעות משעות בחדר.
תאמין לי שלא יהיה שמח ממני אם תעלה תמונות עוד שנה ותיראה כמו דוויט האוורד. פשוט תפסיק לזיין את השכל כל שניה, תאכל,אל תשאל שאלות,20 קלוריות לפה, 30 לשם, אל תזכיר חיטוב דל פחמימה. בתיאבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה נוגע החרא הזה ?
אתה יודע מה שמו לך בפנים ? תקנה רק טחינה גולמית !!! תוסיף קצת לימון'שום כתוש, מלח פלפל, קצת מים תערבב דרך אגב במחשבון תזונה טחינה - זה טחינה גולמית לא מוכנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן אני עובד קשה מאוד בחדר כושר הבעיה זה זה אבל אני לאט לאט נפתר ממנה המון תודה אני מתחיל לראות קצת תוצאות =] |
|
![]() |
![]() |