|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אני היחיד שרואה הבדל מטורף בעובי של הגב?
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() Exactly my thoughts,too.there was a big debate over this here in the us,we all know that Dave is have better lines,prettier physique-but the bottom line the most conditioned athlete takes it,and Kevin not only had the conditioning,he had no flows/weakneses in his physique,yeah its uglier..but he was better that night and well deserving of the title.it comes down to one thing-OPINION.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתם צריכים להבין ששיפוט של פיתוח גוף זה לא תמיד לפי מי יותר מרצה את העין,עובדה שאפילו פאקו באוטיסטה היצור הזה (שלדעתי יש לו את הגוף הכי מכוער בהיסטוריה של פיתוח גוף ) ניצח תחרות או שתיים
השיפוט הוא לפי מסה ,סימטריה,חיטוב ויבוש ואיכות הפוזינג דויד הנרי יותר מרצה את העין ובאמת בעל גוף יותר יפה (ולדעתי הוא גם ה202 הכי טוב בעולם נכון לעכשיו ואחד הטובים בהיסטוריה באופן כללי) אבל אחד הקריטריונים הכי משמעותיים בתחרות זה השייפ שהגעת בו ודויד הנרי נפל בצורה משמעותית מהשייפ שהוא מגיע בדרך כלל (ברוב הזמן הוא מגיע יבש כמו ברזל) ולכן השיפוט הלך לטובת אינגליש (ובצדק ! הבחור מאוד מרשים) ברמות האלו תחרויות זה הפרנסה שלך (לפחות לחבר'ה ברמות הגבוהות של המקצוענים) ואתם מקבל כסף מספונסרים כדי להתעסק רק באימונים שינה ודיאטה ,מבחינת שופט ,אם אתה מתחרה בקליבר גבוה והגעת בשייפ לא טוב,שופט מפרש את זה כאילו התעצלת ולא עשית את העבודה שלך ....וזה פוגע בניקוד.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() פאקו זה אחד שנדפק בצורה רצחנית בגנטיקה. יש לו ידיים ורגליים בין הטובות בכל הזמנים בלי הגזמה וגם הגב די טוב (הוא גם מגיע לחתרויוות יבש בצורה מפחידה) אבל מותן עצומה וחזה סופר גרוע גורמים לגוף שלו להראות לא פרופורציונלי בעליל
והגזמת בענק, יש פרו שנראים לידו כמו קקי מהלך כמו אטווד וקמלי למשל. לדעתי הניצחון של אינגליש מוצדק, למרות שאני מוכן לחתום שבאולימפיה הנרי ימחץ אותו כמו שנה שעברה, אבל העובדה שדאגל עקף אותו זו שערוריה שמחייבת ועדת חקירה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |