ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-05-09, 00:33   #21
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

אני היחיד שרואה הבדל מטורף בעובי של הגב?

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-09, 00:38   #22
adilevy
חבר פעיל

כללי:: bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN צפה בהודעה
אינגליש יותר רחב, יותר יבש, רגליים הרבה יותר טובות, האמסטרינג אין מה להשוות בכלל...מה אתה רוצה?
Exactly my thoughts,too.there was a big debate over this here in the us,we all know that Dave is have better lines,prettier physique-but the bottom line the most conditioned athlete takes it,and Kevin not only had the conditioning,he had no flows/weakneses in his physique,yeah its uglier..but he was better that night and well deserving of the title.it comes down to one thing-OPINION.
adilevy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-09, 11:17   #23
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

אתם צריכים להבין ששיפוט של פיתוח גוף זה לא תמיד לפי מי יותר מרצה את העין,עובדה שאפילו פאקו באוטיסטה היצור הזה (שלדעתי יש לו את הגוף הכי מכוער בהיסטוריה של פיתוח גוף ) ניצח תחרות או שתיים

השיפוט הוא לפי מסה ,סימטריה,חיטוב ויבוש ואיכות הפוזינג

דויד הנרי יותר מרצה את העין ובאמת בעל גוף יותר יפה (ולדעתי הוא גם ה202 הכי טוב בעולם נכון לעכשיו ואחד הטובים בהיסטוריה באופן כללי) אבל אחד הקריטריונים הכי משמעותיים בתחרות זה השייפ שהגעת בו ודויד הנרי נפל בצורה משמעותית מהשייפ שהוא מגיע בדרך כלל (ברוב הזמן הוא מגיע יבש כמו ברזל) ולכן השיפוט הלך לטובת אינגליש (ובצדק ! הבחור מאוד מרשים)

ברמות האלו תחרויות זה הפרנסה שלך (לפחות לחבר'ה ברמות הגבוהות של המקצוענים) ואתם מקבל כסף מספונסרים כדי להתעסק רק באימונים שינה ודיאטה ,מבחינת שופט ,אם אתה מתחרה בקליבר גבוה והגעת בשייפ לא טוב,שופט מפרש את זה כאילו התעצלת ולא עשית את העבודה שלך ....וזה פוגע בניקוד.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-09, 11:36   #24
TheGift
חבר פעיל

פאקו זה אחד שנדפק בצורה רצחנית בגנטיקה. יש לו ידיים ורגליים בין הטובות בכל הזמנים בלי הגזמה וגם הגב די טוב (הוא גם מגיע לחתרויוות יבש בצורה מפחידה) אבל מותן עצומה וחזה סופר גרוע גורמים לגוף שלו להראות לא פרופורציונלי בעליל

והגזמת בענק, יש פרו שנראים לידו כמו קקי מהלך כמו אטווד וקמלי למשל.

לדעתי הניצחון של אינגליש מוצדק, למרות שאני מוכן לחתום שבאולימפיה הנרי ימחץ אותו כמו שנה שעברה, אבל העובדה שדאגל עקף אותו זו שערוריה שמחייבת ועדת חקירה
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-09, 11:49   #25
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
אתם צריכים להבין ששיפוט של פיתוח גוף זה לא תמיד לפי מי יותר מרצה את העין,עובדה שאפילו פאקו באוטיסטה היצור הזה (שלדעתי יש לו את הגוף הכי מכוער בהיסטוריה של פיתוח גוף ) ניצח תחרות או שתיים

השיפוט הוא לפי מסה ,סימטריה,חיטוב ויבוש ואיכות הפוזינג

דויד הנרי יותר מרצה את העין ובאמת בעל גוף יותר יפה (ולדעתי הוא גם ה202 הכי טוב בעולם נכון לעכשיו ואחד הטובים בהיסטוריה באופן כללי) אבל אחד הקריטריונים הכי משמעותיים בתחרות זה השייפ שהגעת בו ודויד הנרי נפל בצורה משמעותית מהשייפ שהוא מגיע בדרך כלל (ברוב הזמן הוא מגיע יבש כמו ברזל) ולכן השיפוט הלך לטובת אינגליש (ובצדק ! הבחור מאוד מרשים)

ברמות האלו תחרויות זה הפרנסה שלך (לפחות לחבר'ה ברמות הגבוהות של המקצוענים) ואתם מקבל כסף מספונסרים כדי להתעסק רק באימונים שינה ודיאטה ,מבחינת שופט ,אם אתה מתחרה בקליבר גבוה והגעת בשייפ לא טוב,שופט מפרש את זה כאילו התעצלת ולא עשית את העבודה שלך ....וזה פוגע בניקוד.
תגובה טובה, תודה.