|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אני הבנתי שהתבלבלת.
יופי של עלייה במסה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() כן משנה שעברה היא גם ישנה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אחלה שינוי!
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שורר אחי .. כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עוז, התמונות לא מחמיאות לך אחי, במציאות אתה נראה בהרבה יותר טוב.
ולמי שלא יודע, עוז מתאמן איתי בקיסר, ואני מחשיב אותו לאחד הרציניים, למרות גילו הצעיר, ולמרות שהוא לא לוקח אפילו אבקת חלבון. גם יצא לנו לעשות כמה אימונים משותפים, והיה תענוג. זה ילד שאם יממש את הפוטנציאל, מצפה לו עתיד גדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הקשר לאבקת חלבון?זה כולה תוסף מה עשית מזה פרוהורמון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() כולה אבקת חלבון
אבקת חלבון = קופסאת טונה / קוטג' שזה נישנושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני אסביר את עצמי.
על פי רוב המחקרים האידיאל לניצול "שעת הקסם" אחרי אימון, זה לשתות שייק מייד בתום האימון (גיינר במאסה או שייק נקי פלוס סוכר ענבים סלש תמרים) ושעה אחר כך - ארוחה מוצקה. מובן שאפשר להחליף את השייק בטונה או בחלבון ביצה, מבחינת ערך תזונתי אין בעיה, אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שלוקחים איתם טונה או ביצים לאימון, אוכלים את זה, ושעה אחר כך כבר מדוגמים על ארוחה מוצקה. מה שבאמת קורה הוא שאותם אנשים שמוותרים על שייק, אוכלים ארוחה אחת (כשהם מגיעים הבייתה) במקום שתיים, וככה לא מנצלים את המקסימום מ"שעת הקסם". בכל אופן זה לא הדיון. באתי לפרגן לעוז ואת זה עשיתי. יש לו גנטיקה טובה לבאדי בילדינג, ומשיחות שהיו לי איתו הבנתי שכוונותיו רציניות - הוא לא רואה בזה הרפתקאה אלא דרך חיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה או תמים או אדיוט אחי מה הבעיה לאכול ארוחה נוספת אחרי טונה ובננות נגיד?זה לא משביע בגרוש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
הוא התכוון לכך שמרבית המתאמנים לא יסחבו איתם למכון קופסאת טונה ובננות. ולא ישבו ויתחילו לאכול טונה אחרי האימון. עדיף מבחינת מהירות ואיכות לשתות שייק. ב'נת ?
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא אמר שמי שיאכל אחרי אימון טונה לא יוכל לאכול בבית גם עוד משהו כי לא יהיה רעב מספיק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1)ניגרי פה כל תגובה שלו בפורום זאת תגובה לא סתם! ![]() 2) מי שתמים פה זה אתה כי אתה לא מבין כלום!!! הוא כל כך הרבה שנים בתחום ואתה בא לחדש לו הוא לא התכוון למה שהגבת ולמה שהגבת, עדיף לאכול אחרי אימון חלבון שנספג מהר ופחמימות זמינות ברור שזה לא ממש משביה כמו ארוחה רגילה לכן אוכלים ארוחה מצוקה שעה שעה וחצי לאחר הארוחה אחרי אימון! והארוחה אחרי אימון אגב כן צריך להשביה יחסית! אם אתה עדיין רעב כנראה אתה לא אוכל טוב! ופעם הבאה תשמור על הפה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסתום את הפה יא חתיכת לקקן אפשר לחשוב מי זה ניגרי הזה,עוד שחיף שמרגיש מר ישראל,הפסיד לאדמור הספגטי הזה אני תמיד רעב זה לא קשור לאוכל טוב או לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל אתה כבר נכנס מה כדאי לו ומה לא כדאי מה זה ענינך בכלל? אז אתה מדבר שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ואלה אחי חולה על התגובות שלך כל תגובה כמו מאמר בעיתון פשוט תענוג לקרוא....
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() יפה אחלה שינוי תמשיך להפציץ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה דור מזור מה הבעיה שלך אה?
אתה רוצה להרוס את הפוסט בכוח? תזדיין מפה יפרידמן ותפרסם כבר תמונות!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נו כן ...בבגלל זה לא הגבתי לתגובה שלו אל תתיחסו אליו זה סתם יהרוס עוד יותר את הפוסט!
|
![]() |
![]() |