|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תתחדש הומי =]
קעקוע יפה.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לך יפה אחי ;] תתחדש !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תתחדש אחי
נראה קעקוע יקר מאוד ומושקע מאוד... תגיד אתה בטוח שההיקף של היד שלך 34? ההיקף של היד שלי 34 והיד שלך נראת הרבה יותר גדולה!!
![]() |
#24 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לפי הסדר,
בכוונה ברגל, כי אני מתכוון לגדול הרבה, והאיזור הזה כמעט ולא גדל, ככה שלא יהיה שינוי, בנוסף, אין לי שום בעיה לכסות את זה , גם בקיץ אני יכול ללכת עם מכנס ארוך ואו ג'ינס או משהו כשחם, ולהיות עם גופייה, ושאף אחד לא ידע שיש לי קעקוע (הכוונה באירועים, או בעבודה , קיצר אם אני רוצה שלא ידעו שיש לי אין לי בעיה) ההורים? אני צריך אישור הורים, הם ידעו שאני עושה, אבא התחרפן קצת כי הוא לא הבין שזה כזה גדול , לאמא לא אכפת, הסכמנו שכשאני איתה אני הולך עם מכנס ארוך.. מתן, קוראים לזה חליל רן, 1300 שאודר, זה תלוי עד כמה תגדל.. פאניק, זה נראה לך 34? זה היה בצחוק, היא באיזור ה40.. שלומיק יא מלך, לא בטוח שרואים אותי, ב20 אני עובר ניתוח שכולל אישפוז, ואיזה חיטוב אני מפוצץ בנוזלים כמו שרואים בתמונה, אני איזה 14-15% + מפוצץ בנוזלים, אבל גדל מעולה ת'אמת אני מרוצה.. ראיתי 2 בנות האמת, לא יודע אם הן עשו, שאל אותן .. מרדונה, כמו שרשמתי קודם, זה היה בצחוק :p
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קעקוע יפה תתחדש אחי
![]()
![]() |
#26 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() הומי יש לך את המספר פלאפון שלי?? אם כן תתקשר אליי מחר אם תוכל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() קעקוע אימתני אחי
משו לפנים הטורף פוגש את משפחת סימפסון כזה אחלה קעקוע אחי אהבתי תתחדש וכנראה עכשיו אתה תצטרך לגלח ת'רגליים כל הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() למה העור נראה כיאילו יש לך ניילון נצמד על הרגל:o? לא מבין בזה ממש זה בגלל שהעור כיאילו נהרס ואז הוא מיתקלף ? יעני מכל החום וזה? איך זה הולך
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() הומי סחטיין!!!!!!!!!
אהבתי תמקוריות !!! כל הכבוד לך !!! אני אישית הולך לעשות בגב בצד ימין ויד האחורית מכיוון פנים ובאמה וגם ברגל אבל זה עוד בערך 8 חודשים אחרי ניתוח שאני הולך לעשות ואחרי גם שאני יגדל יותר ממה שאני עכשיו ![]() בהצלחה הומי קעקוע ברמה טובה בין :):):):)!!! תגיד למקעקע שלך שהוא שיחק אותה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי כדי שזה לא ישתפשף עם משהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() על איזה ניתוחים כולכם פה מדברים? הסרת ג'ינו?
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעלב אני אישית לא אהבתי!
אם אתה אוהב את זה שהיה לך לבריאות תתחדש! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל ראשי
|
![]() תומר קעקוע מדהים!!! רק לפי דעתי המקום על הפנים! הסיבה היא שהשיער יכסה את זה וזה יהיה מכוער. תראה, לי למשל אין הרבה שיער בזרוע העליונה(איפה שהבייספס/טרייספס) אבל שיש על זה שיער אפילו קצת זה הורס את המראה שלו.. ומה אתה כל הזמן תגלח את הרגליים עם סכין? כי יש לך רגל עם שיער כמו לכולנו..זה בעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חח אהבתי תקעקוע יצא אדיר צבעים מצויינים והמיקום דווקא מיוחד וטוב.
אחלה נעלי Dc דרך אגב (גם יצא איכשהו מתאים לגוונים של הקעקוע) בקשר ליד באמת לא הבנתי בהתחלה איך 34 הא נראית 40-41 ככה. תחדש
![]() |
#35 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודה שוב לכולם
עומרי אני קונה מכונה של תספורת אני יספר את השיערות ברגליים לאיזה 5-6 מ"מ ככה שעדיין יהיו לי שיערות ברגליים וזה לא יראה כאילו אני מוריד, אבל אני לא אראה שעיר ברגליים.. וכן כרגע יש לי עוד ניילון על הרגליים, אני כל שעתיים שלוש מחליף את הנעליים.. אני לא עובר ניתוח שקשור לג'ינו, משהו באוזן.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |