|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
וכן לידיעתך הגודל כן קובע........... ![]() נערך לאחרונה על ידי hachem-01, 18-05-09 בשעה 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא? אין לו איכות שריר , אין פרופורציה , אסתטיקה או סימטריה .
שופטים לפי איכות שריר שזה מושג מורכב מאוד ולא רק על פי גדול , הוא מאסבי חטוב ויבש זה נכון , אבל הוא בכלל לא נראה שלם , תראה אותו ליד אוון , ההבדלים בזרועות ובחזה , אומנם אוון עדיין קטן ממרקוס אבל המקום הראשון הגיע לו ללא ספק. בכל אופן על זה אפשר להתווכח כל אחד יעדיף את הפייבוריט שלו , למרות כל העובדות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() ^^
מסכים מרקוס בהחלט לא היה צריך לקחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מרקוס אף פעם לא היה פרופורציונלי ו\או אסטטתי. הכוח שלו זה המסה ובזה הוא מספר 1 בכל הזמנים.
סנטפוני הולך להיות אחד המטורפים בעתיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Fat bastard
|
![]() הגודל הוא מרכיב חשוב מאוד אבל לפי התוצאות של התחרות הזאת ושל האולימפיה שעברה, כנראה שמגמת השיפוט משתנה לאט לאט... דקסטר לא הכי מאסיבי שהיה באולימפיה ועדיין זכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אם מרקוס היה מנצח זה היה מוכיח שהאולימפיה מדרדרת ורק הגודל קובע... מרקוס איבד המון פרופורציה.. היד האחורית שלו פשוט נעלמה... אסתטיקה גם... תפקחו את העינים. אם הוא היה נראה ככה אז זה כבר משו אחר לגמריי=]: ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
בנוסף לפרופורציות אסתטיקה חיטוב ואיכות שריר לדעתי הוא (הזוכה) צריך להיות גדול אגב הזכיה של דקסטר כמו ההפסד (אני קורא לזה הפסד )של ראול תמוהים בעיני אבל כמובן זו רק דעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
כי סה"כ אסתטיקה זה גנטי.. מה אני יגיד לך... בקשר לדקסטר גם אני התפלאתי... מוזר, אבל כנראה שהספורט מתחיל ללכת יותר ויותר לכיוונים של אסתטיקה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() אני לא רוצה להגזים אבל שמעתי מישהו מהראשונים והוותיקים של התחום שאמר שזו לא תחרות ספורט אלא תחרות מלך היופי או מלכת היופי משהו כזה ............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
מספיק להסתכל בפורום ולראות כמה דעות שונות יש לכל בנאדם.. אבל תשמע, התחרויות האלה באמת גולשות למקומות שלא צריכים להיכנס אליהם לפי דעתי... אסתטיקה זה פרמטר שקשה לקבוע, כל אחד חושב משהו אחר. לגבי מסה וחיטוב אי אפשר להתווכח.. ופה הבעיה! כי כבר לא שופטים רק לפי מסה וחיטוב! מכניסים אלמנטים סובייקטיבים.. הייתי מת לעשות קורס שיפוט לראות איך מלמדים אותם לנקד מתחרים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() יש דבר שנקרא איכות שריר ולפיו שופטים , זה שלפעמים זוכים אנשים שלא צריכים לזכות זה ידוע , והתחרויות האלה גם מכורות כמו תחרויות רבות אחרות..
כעיקרון מי שעולה על במה צריך לענות על כל הדברים כמו אסתטיקה , סימטירה , פרופורציה , דייטלס , היחס בין המותן לגב , חיטוב , ייבוש , איכות של עור ועוד כמה וכמה דברים שאני לא זוכר.. אבל החלט יש דברים שלפיהם שופטים זה לא כמו דעות של ילדים בפורום " ואיי קאטלר ענק , הוא צריך לקחת ת'תחרות" |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתם תמיד אומרים שיש דברים שלא רואים בתמונות, אלא רק על הבמה. אולי בגלל זה הפייבוריטים שלכם לא זכו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
המסה היא כן הקריטריון הכי חשוב באולימפיה אין על זה שאלה... ודקסטר זכה בגלל שאולימפיה 08 הייתה יחסית חלשה.. המתחרים הרציניים שלו היו ג'אי ופיל.. ג'אי הגיע בשייפ רע ולעומת זאת לפיל לדעתי הגיע דווקא המקום הראשון אבל מצד שני גם לדקסטר ככה שהקרב היה צמוד. בכל מקרה במקרה של התחרות הנל זה פשוט יהיה מטופש להתעלם מכל שאר הקריטריונים כמו פרופורציה, אסתטיקה, איכות שריר וכו'. לא הגיע למרקוס לזכות, נקודה.
![]() |