|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה שזיין אותה אם הוא מעל גיל 14 והיא מתחת אז הלך עליו.. יאנו אם היא תגיד שזה מה שקרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף שנפסיק לדבר פה למה בסוף יבוא שוטר ויקח את הפוסט ראיות למשפט חחחח' סתם
![]() |
#23 |
מושעה
|
![]() לא קראתי תתגובות אני יכול להגיד לך שהמורה סתם מאיימת גם עלי אימו לפני כמה ימים שיערבו גורם חיצוני
אמרתי להם תזמינו משטרה תעשו לי פוליגרף אתם יותר ממוזמנים ומאז אפחד לא מדבר איתי מורים לא אוהבים שוטרים בביתספר |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() היה איזה סרטון של אחת מזדיינת בשירותים בדימונה... אתה קשור לזה? חחחח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תראה הזהרה אתה תקבל בכל מקרה אן תרצה או לא
אם זה היה נכון או לא... אם שלושה ילדים יגידו במשטרה שראו את זה בפלאפון שלך זה תיק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() נימרוד אם אתה מקבל אזהרה אז כשעוצרים אותך זה לא שנותנים לך פי שתיים, אין כזה דבר, אבל אם יש לך אזהרה ועוצרים אותך אתה תחטוף את העונש המקסימלי.
לפסיכופט, דבר ראשון למה אתה קורא לחברה מלשינים? אם לא עשית דבר אי אפשר להלשין עלייך. דבר שני, תיאמתם גירסאות ואמרת שדיברתם בינכם ואמרתם שלא תלשינו אחד על השני, מה יש להלשין? אם לא עשית כלום 99 אחוז מהמקרים תצא בלי כלום. חוץ מזה, עשיתם מחקירה פשוטה csi miami, סך הכל רוב הפעמים זה כמה שאלות וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ג'וני - אתה תממים אה?!
היה לא מזמן מקרה שפירסמו אותו באינטרנט של ילדה בשירותים שגם....היא גם הייתה בת 14.... וזה גם היה באינטרנט...בגוגל וידאו נראה לי זה היה בדימונה..... איפה אתה גר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אני מתקשר מחר למשטרה ואומר להם "איזה בחור אחד שמזדהה בשם snir בפורום אחד באינטרנט אנס אותי, קבענו להיפגש לאימון, אז הוא אמר לי לבוא לאיזה חניון ושהוא יקח אותי, ואז הוא לקח אותי באוטו ואנס אותי באכזריות! אני מרגיש מחולל פגוע ושבור נפשית" וזהו , אתה מואשם באונס.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חח מחולל. תשמע כיום אם בחורה מתלוננת במשטרה אתה אשם עד שמוכח אחרת. וגם אם אתה יוצא זכאי, עדיין יש לך כתם בתור אחד שהואשם באונס, וזו הבעיה.
סניר איך אני בדיוק תמים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() Snir האזהרה היחידה שהוא יקבל בהנחה שיחקרו אותו היא אזהרה מילולית כלומר אל תעשה משהו שוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אני לא מבין בזה הרבה.
כל עוד שהיא אומרת שהיא לא שכבה אם אף אחד זה מה הבעיה כאן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() Di-Bol - מה על הזהרה לא נותנים תעודת רואה חשבון?!
חשבתי רק על תיק..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אבל יש חוק שאוסר צילום של קטינות בעירום (גם בהסכמה)
זה הבעייה פה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |