|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מדהים!!
הוא עדין מתחרה בארץ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
בעיניי הוא גאווה לישראל גם כי הוא עומד איפה שהוא נמצא בזכות עצמו בלי תמיכה מהמדינה בעוד שיש אנשים שהמדינה תומכת בהם ולא מגיעים להישגים כבר המון זמן אז עם קצת יותר מודעות ועזרה הרמה בארץ הייתה עולה וכך גם התוצאות וההישגים, ומי אמר שהוא לא מתחרה? אני אישית לא יודע אבל אם יש בכוונתו להתחרות אז פתאום הוא כן מייצג את המדינה כי הוא מתחרה?
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק ההבדל, להעריך אותו זה יופי, אבל לטעון שהוא מייצג פה מישהו זה משהו אחר. שגיא כלב לדוגמה מייצג אותך? הוא נסע לאמריקה לעשות הרבה כסף לחיות את החיים הטובים. שיהיה לו לבריאות אבל מכאן ועד "גאווה לישראל" ההבדל עצום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לגבי נאור זיו אני מסכים - שיהיה לו הרבה בהצלחה אבל אם אדם החליט על דעת עצמו ללכת להתחרות בחו"ל אין שום סיבה שהמדינה תתמוך בו. הוא לא מייצג אותה אלא את עצמו. באותה מידה אני או אתה יכולים לנסוע מחר להתחרות במקום אחר. מצד שני שים לב שהעזיבה הזו היא כנראה (מבלי להכיר אותו אישית) בגלל שאין שום מקום להתפתח בו בספורט הזה בארץ, שזה גם עצוב.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בדיוק ההבדל, להעריך אותו זה יופי, אבל לטעון שהוא מייצג פה מישהו זה משהו אחר. שגיא כלב לדוגמה מייצג אותך? הוא נסע לאמריקה לעשות הרבה כסף לחיות את החיים הטובים. שיהיה לו לבריאות אבל מכאן ועד "גאווה לישראל" ההבדל עצום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שמהכרות אישית אם נאור הוא היה רק לוחץ לך את היד ואומר לך שגם אם הייתה מציע לו בחינם דברים הוא לא היה לוקח מימך ![]() הבנתוש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בן אדם כתב את דעתו, ולפחות התנסח באופן שהלוואי שהיו כאן עוד כמה שהיו מאמצים... מעבר לכך, עברתי על הדברים שנכתבו פעמיים - הכל בסלע. תנשום עמוק, והלוואי שתדע להתנצל כפי שגבר צריך לפעמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא חושב שנאור ביקש או ציפה לקבל תמיכה ממישהו, לפי מה שהבנתי הוא מצליח יפה מאוד בזכות עצמו, וזה לא פלא כי מדובר באיש נדיר, כריזמטי ונחמד באופן קיצוני.
מובן מאליו שבמקום שיש מודעות לספורט אחד כזה, שיש לו גם את הלוק הנכון בנוסף לכל התכונות האלה, יזכה לביקוש חסר תקדים. בכל מקרה כל הטוב שנופל עליו מגיע לו לגמרי, אני מאחל לו להמשיך ולהצליח, רק שלא ישכח להגיע לבקר אותנו מידי פעם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() bodybuilderil באמת שההודעות שלך היו מיותרות בפוסט הזה רואים שאתה קנאי מסכן.
בודיבילדר זה הכינויי האחרון ביקום שמתאים לך! לפני שאתה חושב שאתה בודיבילדר תיתנהג כמו בודיבילדר ותידע לפרגן לאחרים ואני די בטוח שלעולם אל תגיע לקרסול של נאור. סופ"ש נעים לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי.
לא ידעתי שלבודיבילדרים מיוחסות תכונות אישיות כה נעלות, זה חלק מהמבחנים על הבמה? כמו השאלות בתחרות מלכת היופי? אם כן אז אני בעד שלום עולמי. לא זכור לי שלא פירגנתי למישהו אגב. ראה תגובתו של עמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אגדה ישראלית פשוט מפלצת מהלכת
![]() |
#33 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
נ.ב אשמח לדבר איתך שלח אי מייל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שעה שעתיים בשבוע (מקס.) של שיעורי הבנת הנקרא עשויים לעשות פלאים לא רק לאופן ההתבטאות שלך אלא גם להישגים בספורט. חמסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מר עולם לשנת 2006 בלחיצת חזה ואלוף האלופים לשנת 2009 עד 100 קילו
|
![]() אם אתה והוא גברים בתחרות קרובה של פיתוח גוף או לחיצה בואו אליי ותגידו זה אנחנו ואני אתנצל בפניכם אישית ..תודה על ההתערבות והדאגה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
הבנאדם הביע דיעה לגיטימית ביותר וגם הסביר למה הוא מתכוון. יצאתם עליו סתם כי חשבתם שהוא מנסה לרדת על הספורט ועל נאור זיו. קצת פרופורציות. --------- נאור באמת נראה מעולה....שימשיך ככה ויבלוט שמה כמה שיותר.
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() נראה טוב ,חבל שאין תמונת רגליים
|
![]() |
![]() |