|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() זו אכן תופעת הזיות של שימוש ראשוני באבקה
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם ירצה להתלונן אני יתלונן אבל אני לא כזה שיתלונן וילשין..זה לא משנה...חחח אני ממש רציני senate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אוקיי רק שמור על שפה נאותה בבקשה, זה לא רק אתה כל מי שכותב בפורום אין לי סבלנות להתעסק בשטויות האלה ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שרואים, אתה הוא פה המוגבל, הטמב,ל ואל תקלל בפורום, ואני כותב פי אלף, יותר טוב, ואיכותי ממך.
ובקשר לגזען,אני לא גזען, אם כבר אני גזען, רק כלפי ערבים, וכבר ראינו, מיליוני מקרים, שאזרח פשוט, שעובד אצלנו, מרגל לטובתם, או עושה פיגוע, ומשתף פעולה, עם ערבי אז אחר כך אל תתפלאו, איך הפיגועים והכל, אין אמונה, באף ערבי ,לא משנה מי הוא, מה הוא עושה, עובד, כלום.,לא מזמן, קרה תמקרה המזעזע, עם הפיגוע בירושלים, תנחש מי עשה תפיגוע? אזרח ערבי ישראלי עם טרקטור שעובד אצלנו.זה קורה בפעם המיליארד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור החלבון שקנית על הפנים לך תחליף.
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו שנאצי יגיד שהוא רק גזען כלפי יהודים טחחחח -- והאבקת חלבון שקנית מצויינת גם לי יש אותה אל תדאג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() elad מה קרה?, עשית במכנס?,"אתה ממש מבין", באבקות חלבון אחי, זה מה שקורה, שעושים, ולוקחים, קורס מזורז.
|
![]() |
![]() |