|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הקשר ?
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם רמה/יעוץ מקצועי וטוב יודעים איפה למצוא - אתר אחר
#23 |
גולש עם אזהרה
|
![]() טוב אני חייב להגיב פה.
דבר ראשון אני לא חושב שתמצא בכל פורום עברי ואולי גם אנגלי מקביל לרמת הידע של החברים בפורום פה. כמות המאמרים, תשובות ודיונים פה בהחלט מרשימים וברמה גבוהה ועניינית. אנשים פה יודעים על מה הם מדברים ושמחים תמיד לעזור. לגבי הערתך. יכול להיות שזה נכון, אבל חברים רציניים לומדים לקבל את הווי הפורום כפי שהוא ולא להתרגש יותר מדי משטויות. בסך הכל למרות הריבים המטופשים שאלות נענות, מאמרים נכתבים וחברים בפורום יוצאים מסופקים. אז מה רע? |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() נערך123
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שאלת וענית יש כאן ילדים ואנחנו צריכים למצוא איזון בין הרצונות של כולם אין פתרון פרקטי שהוא מושלם לכזו סיטואציה
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() טוב חברים ,יקרים ...
אני ראיתי את הריב הזה שהלך פה .. Ben.b אתה לא תעליב מתחרים , אתה לא תדליק אותם , תעצבן אותם , תוציא אותם ילדים קטנים ובמיוחד לא שמדובר באחי הויקינג ... גלעד הוא נכס לפורום הזה למי שלא הבין ... ותתחילו להפנים את זה. מתחרים מקצועיים בפורום הזה הם נכס. הם מתנה גם לכם . אם זה מבחינת ידע, מבחינת ניסיון או אפילו להיות גוף מטרה. מי שיעז לצאת על מתחרים בפורום הזה כל עוד אני מנהל . יעוף לצמיתות הבהרתי את זה פעם אחת , אני אבהיר את זה פעם שנייה . Ben.b יש לי מתנה לחג בשבילך ... שיהיה חג שמח ושקט לכולם
#28 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בדיוק באשכול על הרמה של הפורומים , הוא מתחיל להוריד את הרמה
של הפורום ... Ben b חג שמח ... נעול