ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-04-09, 14:03   #1
BenB.
Banned

לא התכוונתי לריב איתך, פשוט מה שאתה אומר נשמע קצת מצחיק...
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 14:06   #2
shahar123
חבר פעיל

כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar123

אז תצחק נשמה ! להיות מאושר ולצחוק זה הכי בריא עם זה מה שעושה לך את זה תן בראש
ישן 02-04-09, 15:45   #3
king l8
חבר פעיל

הסמל האישי שלking l8

וואלה אחי תהנה כמה שאתה רק יכול .. !

משקל: 95
גובה: 1.85
מסה בכל הכח בלי לראות בעייניםם !
king l8 מנותק  
ישן 02-04-09, 16:13   #4
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח.

אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה
ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז!

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 02-04-09 בשעה 16:18.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 01:57   #5
mmaorc
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח.

אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה
ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז!
הארצות האלה הן הארצות הכי יפות שיש
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).
mmaorc מנותק  
ישן 03-04-09, 02:51   #6
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mmaorc צפה בהודעה
הארצות האלה הן הארצות הכי יפות שיש
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).
חחחחחחחחחחחחח כמו שwestside אמר הנוף היחידי שרואים בטיולים האלו זה הנוף של החדר שהוא מסתובב חחחחחחח בלי קשר שהמקומות האלו חרא טהור!ואירופה זה מקום מדהים אם נופים הרבה יותר מרשימים ומרהיבים מאשר במדינות המוכות איידס האלו!בלי קשר שאירופה זה מקום הרבה יותר איכותי אני מקוה שיבוא איזה צורר גזען ויבעט את כל האנשים שבאו מהמזרח לשם חזרה לפקיסטן ואפגניסטן ולאלג'יר ולוב ואז יהיה שם עוד יותר טוב!לצערי לונדון היום ניראת כמו "ניו דלהי"
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים!
ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 18:46   #7
mmaorc
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחח כמו שwestside אמר הנוף היחידי שרואים בטיולים האלו זה הנוף של החדר שהוא מסתובב חחחחחחח בלי קשר שהמקומות האלו חרא טהור!ואירופה זה מקום מדהים אם נופים הרבה יותר מרשימים ומרהיבים מאשר במדינות המוכות איידס האלו!בלי קשר שאירופה זה מקום הרבה יותר איכותי אני מקוה שיבוא איזה צורר גזען ויבעט את כל האנשים שבאו מהמזרח לשם חזרה לפקיסטן ואפגניסטן ולאלג'יר ולוב ואז יהיה שם עוד יותר טוב!לצערי לונדון היום ניראת כמו "ניו דלהי"
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים!
ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך.
אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר.
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד.
בתאילנד הנופים מדהימים. הכי נהניתי שם.
mmaorc מנותק  
ישן 02-04-09, 17:57   #8
shahar123
חבר פעיל

חבר'ה אפשר לסכם את כול זה בקצרה באמת כול אחד בוחר לו דרך בחיים! כן אני חולה אימונים ולא מפסיד אף יום של אימונים ועם יוצא לא ללכת אני מתבאס רצח אני שומר על תזונה 95 אחוז מהזמן !!!!
אבל את הטיול הזה אני לא הייתי מבטל בשביל זה כי כן אין לי מטרה כמו לחלק מפה לעלות על במה ולעשות מזה קרירה אבל כן אני רואה את עצמי מתאמן כול עוד אני יכול ושומר על תזונה כול עוד אני יכול אבל לא בטיול הזה כי זה "ה"טיול של החיים ואני לא יוותר אליו כן קניתי גומית כוח ואני יעשה פקלים אבל אוכל אני לא יכול לשמור שם שאתה עוד טלוי בשתי החברים הכי טובים שלך וצריך לדעת להדגמש ... אז בנתיים מתאמנים עד יום שישי הבא אוכלים שטויות גם וטסים בראש נקי (-:
ישן 02-04-09, 18:11   #9
אדיר53
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar123 צפה בהודעה
חבר'ה אפשר לסכם את כול זה בקצרה באמת כול אחד בוחר לו דרך בחיים! כן אני חולה אימונים ולא מפסיד אף יום של אימונים ועם יוצא לא ללכת אני מתבאס רצח אני שומר על תזונה 95 אחוז מהזמן !!!!
אבל את הטיול הזה אני לא הייתי מבטל בשביל זה כי כן אין לי מטרה כמו לחלק מפה לעלות על במה ולעשות מזה קרירה אבל כן אני רואה את עצמי מתאמן כול עוד אני יכול ושומר על תזונה כול עוד אני יכול אבל לא בטיול הזה כי זה "ה"טיול של החיים ואני לא יוותר אליו כן קניתי גומית כוח ואני יעשה פקלים אבל אוכל אני לא יכול לשמור שם שאתה עוד טלוי בשתי החברים הכי טובים שלך וצריך לדעת להדגמש ... אז בנתיים מתאמנים עד יום שישי הבא אוכלים שטויות גם וטסים בראש נקי (-:
אחי העיקר שתלך ותחזור בשלום

תהנה ותזיין ותעשן ותזיין תהנה מהחיים אח שלי תהנה!
אדיר53 מנותק  
ישן 02-04-09, 18:13   #10
shahar123
חבר פעיל

וואלה אדיר המון המון תודה אחי מעריך מאוד !!! ותודה על זה שאתה מבין אותי (-: גם אתה היית מתפרק שבוע לפני הטיסה או מושך עוד שבוע בשמירת תזונה ? (:
ישן 02-04-09, 18:21   #11
BenB.
Banned

אתה עד כדי כך שרוט? אם זה חשוב לך תשמור עד שתעלה על המטוס, אם לא אז לא............
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 18:24   #12
shahar123
חבר פעיל

תגיד אני חייב לשאול אותך משהו פנה עליך עם השאלה האחרונה ? אני יענה לך -לא ! אני מדבר עם אנשים שיש להם קצת יחסי אנוש ואתה לא כזה אז תרוץ מהר להפסנאות לחתום על מתאם ותתחבר לי לממצצה ! למה אני לא רואה אותך ממטר יש ?!
ישן 02-04-09, 18:56   #13
BenB.
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar123 צפה בהודעה
תגיד אני חייב לשאול אותך משהו פנה עליך עם השאלה האחרונה ? אני יענה לך -לא ! אני מדבר עם אנשים שיש להם קצת יחסי אנוש ואתה לא כזה אז תרוץ מהר להפסנאות לחתום על מתאם ותתחבר לי לממצצה ! למה אני לא רואה אותך ממטר יש ?!
תזיין, תעשה חיים תרקוד תשתולל ותעשה ביד!

זה מה שאתה רוצה לשמוע? אתם בפורום של מפתחי גוף ועצם השאלה שלך "לשמור על תזונה במהלך תשעת הימים הבאים?" מראה שאתה חאפר.

אפסנאות?
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 19:01   #14
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

אני גם לא מבין את הרעייון, סהר אתה פותח פוסט ככה שאתה חשוף לביקורת תקבל אותה.

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 19:45   #15
SaharKazes
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014

הסמל האישי שלSaharKazes

כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
אני גם לא מבין את הרעייון, סהר אתה פותח פוסט ככה שאתה חשוף לביקורת תקבל אותה.
הוא שחר אני סהר

ולנושא, אני במקומך לא הייתי יוצא לדבר כזה, אבל זאת החלטה שלך.. תהנה

ALLMAX ISRAEL
SaharKazes מנותק  
ישן 02-04-09, 19:36   #16
shahar123
חבר פעיל

אלון עם התכוונת אלי אז אני הכי יודע לקבל ביקורת בעולם ! ועם שמת לב אני מקבל מאוד את הדרך חיים שלך ואפילו כתבתי לך שאני מצדיע לך על הדרך חיים הזאת אני לא יכול לקבל ביקרות מאנשים שמזלזלים וכותבים חאפר או מקללים אני יודע שהם הכי תינוקות בעולם ובגלל זה כתבתי כול אחד בוחר את הדרך חיים שלו וbenb לדעתי ילד מסכן עם הוא מדבר ככה לאנשים שהוא לא מכיר אתה גם יכול להבין כמה הוא מסכן עם הוא פותח פוסט על כמה אתה מחרבן ביום ! זהו .
ישן 02-04-09, 19:44   #17
BenB.
Banned

כמה אתה מחרבן ביום, שחר?
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 19:47   #18
shahar123
חבר פעיל

על אנשים כמוך בלי סוף ! אבל לך תמשיך לעשות עבודות מחקר על חרא יא מסכן אתה כזה צעיר ומושתן שאני לא רואה ממטר ואתה יודע יותר מזה אחי אתה לא מעניין אותי עוד 8 יום לטיול של החיים שלי דרום אמריקה אז יאלה זדיין לי מהחייםםםםםםםםםם (((((((((:
ישן 02-04-09, 19:49   #19
BenB.
Banned

אני מרחם עליך, בגיל 22 להיות ככה...
BenB. מנותק  
ישן 02-04-09, 19:50   #20
shahar123
חבר פעיל

ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!