|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לא התכוונתי לריב איתך, פשוט מה שאתה אומר נשמע קצת מצחיק...
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אז תצחק נשמה ! להיות מאושר ולצחוק זה הכי בריא עם זה מה שעושה לך את זה תן בראש
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי תהנה כמה שאתה רק יכול .. !
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח. אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה ![]() ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז! נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 02-04-09 בשעה 16:18. |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר. זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב). |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים! ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד. בתאילנד הנופים מדהימים. הכי נהניתי שם. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אפשר לסכם את כול זה בקצרה באמת כול אחד בוחר לו דרך בחיים! כן אני חולה אימונים ולא מפסיד אף יום של אימונים ועם יוצא לא ללכת אני מתבאס רצח אני שומר על תזונה 95 אחוז מהזמן !!!!
אבל את הטיול הזה אני לא הייתי מבטל בשביל זה כי כן אין לי מטרה כמו לחלק מפה לעלות על במה ולעשות מזה קרירה אבל כן אני רואה את עצמי מתאמן כול עוד אני יכול ושומר על תזונה כול עוד אני יכול אבל לא בטיול הזה כי זה "ה"טיול של החיים ואני לא יוותר אליו כן קניתי גומית כוח ואני יעשה פקלים אבל אוכל אני לא יכול לשמור שם שאתה עוד טלוי בשתי החברים הכי טובים שלך וצריך לדעת להדגמש ... אז בנתיים מתאמנים עד יום שישי הבא אוכלים שטויות גם וטסים בראש נקי (-:
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תהנה ותזיין ותעשן ותזיין תהנה מהחיים אח שלי תהנה! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אדיר המון המון תודה אחי מעריך מאוד !!! ותודה על זה שאתה מבין אותי (-: גם אתה היית מתפרק שבוע לפני הטיסה או מושך עוד שבוע בשמירת תזונה ? (:
#11 |
Banned
|
![]() אתה עד כדי כך שרוט? אם זה חשוב לך תשמור עד שתעלה על המטוס, אם לא אז לא............
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אני חייב לשאול אותך משהו פנה עליך עם השאלה האחרונה ? אני יענה לך -לא ! אני מדבר עם אנשים שיש להם קצת יחסי אנוש ואתה לא כזה אז תרוץ מהר להפסנאות לחתום על מתאם ותתחבר לי לממצצה ! למה אני לא רואה אותך ממטר יש ?!
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה מה שאתה רוצה לשמוע? אתם בפורום של מפתחי גוף ועצם השאלה שלך "לשמור על תזונה במהלך תשעת הימים הבאים?" מראה שאתה חאפר. אפסנאות? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני גם לא מבין את הרעייון, סהר אתה פותח פוסט ככה שאתה חשוף לביקורת תקבל אותה.
![]() |
#15 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
![]() ולנושא, אני במקומך לא הייתי יוצא לדבר כזה, אבל זאת החלטה שלך.. תהנה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אלון עם התכוונת אלי אז אני הכי יודע לקבל ביקורת בעולם ! ועם שמת לב אני מקבל מאוד את הדרך חיים שלך ואפילו כתבתי לך שאני מצדיע לך על הדרך חיים הזאת אני לא יכול לקבל ביקרות מאנשים שמזלזלים וכותבים חאפר או מקללים אני יודע שהם הכי תינוקות בעולם ובגלל זה כתבתי כול אחד בוחר את הדרך חיים שלו וbenb לדעתי ילד מסכן עם הוא מדבר ככה לאנשים שהוא לא מכיר אתה גם יכול להבין כמה הוא מסכן עם הוא פותח פוסט על כמה אתה מחרבן ביום ! זהו .
#17 |
Banned
|
![]() כמה אתה מחרבן ביום, שחר?
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() על אנשים כמוך בלי סוף ! אבל לך תמשיך לעשות עבודות מחקר על חרא יא מסכן אתה כזה צעיר ומושתן שאני לא רואה ממטר ואתה יודע יותר מזה אחי אתה לא מעניין אותי עוד 8 יום לטיול של החיים שלי דרום אמריקה אז יאלה זדיין לי מהחייםםםםםםםםםם (((((((((:
#19 |
Banned
|
![]() אני מרחם עליך, בגיל 22 להיות ככה...
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ג'קסון אני כול כך מסכים איתך בכול מילה ואלה שבאמת מוותרים על טיול כמו שאני הולך לעשות לא יודעים מה הם רוצים מעצמם כנראה .... אבל כנראה אתה הבן היחיד עם ראש על הכתפיים וכול הכבוד לך תמשיך ככה .11!!