ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-01-07, 18:00   #21
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

גועל נפש
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 18:02   #22
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

סתם להקת פופ-רוק מסריחה.. אם כבר רוק תלכו על עדברים אמיתיים כמו yes או king crismon או camel

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 18:28   #23
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

אההה Hitler זה שיר ידוע דווקא, זה לא של רמשטיין זה דווקא של להקה אמריקאית שלקחו את המנגינה של Sonne ושינו את המילים זה אפילו לא אותו קול

בכל אופן טיל לנדרמן נשוי ליהודיה והם רוצים להגיע לארץ אז הם לא נאצים
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 18:29   #24
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Psychopath
סתם להקת פופ-רוק מסריחה.. אם כבר רוק תלכו על עדברים אמיתיים כמו yes או king crismon או camel
שמור על פיך. רמשטיין הם THE BEST. לא שמעתי שיר אחד בחיים שהשתווה לאחד השירים שלהם.
ישן 31-01-07, 18:31   #25
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
אם כבר המנגינה דומה ל
ich will
בכל אופן,הזמר נשמע בדיוק כמו הזמר של רמשטיין
אני רוצה תגובה של איתי..!
מה ICH WILL מה?!?! שמעת שלוש שירים אז אתה חושב שאתה מכיר אותם???

זה לא דאנס וזה לא בטיח זה אינאטריאל רוק משובח!!!
ישן 31-01-07, 18:51   #26
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
שמור על פיך. רמשטיין הם THE BEST. לא שמעתי שיר אחד בחיים שהשתווה לאחד השירים שלהם.
רמשטיין זה חרא, חרא זוועתי.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 18:52   #27
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
רמשטיין זה חרא, חרא זוועתי.
ומזה מוזיקה טובה? טופק?? איזה פשוע מהרחוב שידע לדבר מהר?? מוזיקה מדהימה!! מה אני יגיד לך!
ישן 31-01-07, 18:54   #28
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ויואב אל תגיד לי ראפ מדבר על החיים האמיתים ושיש לו מסר כלשהו כי אתה לא ידעת מי זה מרטין לותר קינג
ישן 31-01-07, 18:56   #29
Der Metzgermeister
חבר פעיל

ציטוט:
אההה Hitler זה שיר ידוע דווקא, זה לא של רמשטיין זה דווקא של להקה אמריקאית שלקחו את המנגינה של Sonne ושינו את המילים זה אפילו לא אותו קול

בכל אופן טיל לנדרמן נשוי ליהודיה והם רוצים להגיע לארץ אז הם לא נאצים
טיל לא נשוי בכלל.
הגיטריסט שלהם ריצ'ארד היה נשוי ליהודיה, הם התחתנו באתיופה והם התגרשו.

וראמשטיין הם מה שנקרא גרמנית tranz metal
שזה dance metal באנגלית

The Butcher לשעבר, השתדרגתי.
Der Metzgermeister מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 18:58   #30
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
טיל לא נשוי בכלל.
הגיטריסט שלהם ריצ'ארד היה נשוי ליהודיה, הם התחתנו באתיופה והם התגרשו.

וראמשטיין הם מה שנקרא גרמנית tranz metal
שזה dance metal באנגלית
טיל נשוי יש לי תמונה של אשתו או חברה שלו לא זוכר
ישן 31-01-07, 19:00   #31
DMX
חבר פעיל

הסמל האישי שלDMX

ציטוט:
ומזה מוזיקה טובה? טופק?? איזה פשוע מהרחוב שידע לדבר מהר?? מוזיקה מדהימה!! מה אני יגיד לך!
פושע מהרחוב שכותב בשירים שלו על הילדות הקשה שלו : על חיי הפשע ,הסמים על החיים בכלא
נשמע יותר טוב מאשר חבורה של פסיכופטים שלא עושים כלום חוץ מלצרוח 5 מילים ולנגן בגיטרה חשמלית ,שירים חסרי כל מסר
DMX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 19:03   #32
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DMX
פושע מהרחוב שכותב בשירים שלו על הילדות הקשה שלו : על חיי הפשע ,הסמים על החיים בכלא
נשמע יותר טוב מאשר חבורה של פסיכופטים שלא עושים כלום חוץ מלצרוח 5 מילים ולנגן בגיטרה חשמלית ,שירים חסרי כל מסר
חבל שבשירים של רמשטיין אין צעקות האא??

חיי פשע?? סמים?? חיים בכלא? נשמע לי כמו כל זמר דיכאון ארץישראלי
ישן 31-01-07, 19:05   #33
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
שחכתי שאיזה כמה חולי נפש בלי סיפור חיים מיוחד שמזיזים את הידיים מהר על גיטרה וצורחים כמה הבהרות לא ברורות כמו כלבים חולים זה מוסיקה.

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 19:07   #34
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
תגיד לי, מה נתפסת בראפ? אני שומע מה שיפה בראפ, מצדי שזה יהיה טופאק, מצדי שזה יהיה אמינם, ומצדי שזה יהיה ג'ה רול. ואם יש שיר שמעביר מסר, או שמדבר על החיים, אני אשמע אותו בכיף (דיר מאמא של טופאק, וון אם גון של אמינם, גטו של אקון).

אין שום קשר בין המרטין לותר קינג הזה, לשירים שמדברים על החיים או מעבירים מסר, אני לא שומע ראפ כדי לתמוך בשחורים (למרות שאני טוען שכל בני האנוש שווי זכויות, ואין שום קשר לדת, דזע וצבע עור), אני שומע אותו כדי להנות בדיוק כמו שאני אשמע האוס יפה, או איזה שיר רוק חביב שימצא חן בעיני, ועד היום רק in the end של לינקין פארק מצא חן בעיני.

המוזיקה העיקרית שאני שומע היא טראנס פסיכודלי:

Bizarre Contact, Cosma, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, Infected, Mfg, G.M.S, Telemasca, Astrix, Vibe Tribe.

זאת מוזיקה אמיתית.
ישן 31-01-07, 19:08   #35
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
שחכתי שאיזה כמה חולי נפש בלי סיפור חיים מיוחד שמזיזים את הידיים מהר על גיטרה וצורחים כמה הבהרות לא ברורות כמו כלבים חולים זה מוסיקה.
איזה חמוד!! אני יכתוב שוב חבל שרמשטיין לא צורחים בשירים שלהם כמה הבהרות לא ברורות אבל אני מניח שאיזה סוחר סמים שמספר על האבא שאנס אותו בגיל 5 יותר טוב אז שיהיה זה נקרא תרבות ההיפ הופ שאני נגדה כל כך
ישן 31-01-07, 19:14   #36
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
תגיד לי, מה נתפסת בראפ? אני שומע מה שיפה בראפ, מצדי שזה יהיה טופאק, מצדי שזה יהיה אמינם, ומצדי שזה יהיה ג'ה רול. ואם יש שיר שמעביר מסר, או שמדבר על החיים, אני אשמע אותו בכיף (דיר מאמא של טופאק, וון אם גון של אמינם, גטו של אקון).

אין שום קשר בין המרטין לותר קינג הזה, לשירים שמדברים על החיים או מעבירים מסר, אני לא שומע ראפ כדי לתמוך בשחורים (למרות שאני טוען שכל בני האנוש שווי זכויות, ואין שום קשר לדת, דזע וצבע עור), אני שומע אותו כדי להנות בדיוק כמו שאני אשמע האוס יפה, או איזה שיר רוק חביב שימצא חן בעיני, ועד היום רק in the end של לינקין פארק מצא חן בעיני.

המוזיקה העיקרית שאני שומע היא טראנס פסיכודלי:

Bizarre Contact, Cosma, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, Infected, Mfg, G.M.S, Telemasca, Astrix, Vibe Tribe.

זאת מוזיקה אמיתית.
רגע אז תחליט, לפי השורות הראשונות אתה שומע בשביל המסר של השירים ובשאר השורות אתה כותב שלא אכפת לך מהמסר?? תחליט אכפת או לא אכפת?? וכבר הוכחת שאתה לא מקשיב למסר עובדה שלא ידעת מי זה מרטין לותר קינג
ישן 31-01-07, 19:16   #37
DMX
חבר פעיל

הסמל האישי שלDMX

מה לעזאזל קשור מרטין לותר קינג ?
DMX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 19:18   #38
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
רגע אז תחליט, לפי השורות הראשונות אתה שומע בשביל המסר של השירים ובשאר השורות אתה כותב שלא אכפת לך מהמסר?? תחליט אכפת או לא אכפת?? וכבר הוכחת שאתה לא מקשיב למסר עובדה שלא ידעת מי זה מרטין לותר קינג
איפה בדיוק כתבתי שלא אכפת לי מהמסר? כתבתי שלא אכפת לי אם זה שיר של טופאק, ג'ה רול או אמינם.

מה הקשר בין מרטין לותר קינג למסר בשיר מסויים של אמינם לדוגמא חח? כל שיר מעביר מסר משלו, מה הקשר רבאק? אני צריך לדעת מי היה מרטין לותר קינג בשביל להבין מסר בשיר של אמינם? פחחח!

ואתה יודע, יש שירים ששומעים בגלל מסר מסויים, ויש שירים ששומעים רק כי הם יפים (כמו הרבה שירי גנגסטה של 50 סנט וסנופ). אין פה שום סתירה בדברי.

הבנת הנקרא אחי, הכי חשוב.
ישן 31-01-07, 19:28   #39
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
איזה חמוד!! אני יכתוב שוב חבל שרמשטיין לא צורחים בשירים שלהם כמה הבהרות לא ברורות אבל אני מניח שאיזה סוחר סמים שמספר על האבא שאנס אותו בגיל 5 יותר טוב אז שיהיה זה נקרא תרבות ההיפ הופ שאני נגדה כל כך
גם אני לא מאמין שלאיזה כושי כזה יש חוכמת חיים מיוחדת ואפשר ללמוד ממנו הרבה, אני פשוט חושב שהרבה פעמים מישהו שסבל זה מעודד יצירתיות ומישהו בלי השכלה שכל היום ישב בבית ועשה מוסיקה כל האינטליגנציה שלו מושקעת במקום אחד.
בלי קשר, שמנסיון, לכושים יש אחלה חוש קצת אתה מאמין בגזע, סתכל על ג'זיסטים, ג'אז מוסיקה משעממת אבל צריך להיות ממש מוכשר בשבילה, אם היית מבין בג'ז ושומע יצירות של כושים, היית אומר שצריך להיות פלא גנטי בשביל זה.
ודבר אחרון, גם אם לא נתייחס למילים, פשוט ראפ מוסיקה שיותר כיף לי לשמוע מרוק, הצלילים של התופים והגיטרה חשמלית האלו צורמים לי במקרה הרע ולא עושים לי כלום במקרה הטוב.
כל הקצב וכל הסגנון של ראפ עושה לי נעים באוזן.

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-07, 19:36   #40
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
גם אני לא מאמין שלאיזה כושי כזה יש חוכמת חיים מיוחדת ואפשר ללמוד ממנו הרבה, אני פשוט חושב שהרבה פעמים מישהו שסבל זה מעודד יצירתיות ומישהו בלי השכלה שכל היום ישב בבית ועשה מוסיקה כל האינטליגנציה שלו מושקעת במקום אחד.
בלי קשר, שמנסיון, לכושים יש אחלה חוש קצת אתה מאמין בגזע, סתכל על ג'זיסטים, ג'אז מוסיקה משעממת אבל צריך להיות ממש מוכשר בשבילה, אם היית מבין בג'ז ושומע יצירות של כושים, היית אומר שצריך להיות פלא גנטי בשביל זה.
ודבר אחרון, גם אם לא נתייחס למילים, פשוט ראפ מוסיקה שיותר כיף לי לשמוע מרוק, הצלילים של התופים והגיטרה חשמלית האלו צורמים לי במקרה הרע ולא עושים לי כלום במקרה הטוב.
כל הקצב וכל הסגנון של ראפ עושה לי נעים באוזן.
חבל שכיום האוכ' היהודית שולטת בג'אז....

דבר שני אתה חושב שאצל רפאר כל מאמצי המוח מוקדשים למוזיקה? אז להקות רוק לא משקיעות את כל המאמצים שלהן למוזיקה שלהן.?
תגובה