|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הברכיאילס זה אחד מכופפי המרפק.
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() תחזיק ברוחב שבו יחסית למנח המרפק שלך, פרק כף היד שלך ישר ולא מתעקם. בעיקרון, לא בדקתי את זה במחקרים, אבל הגיון בריא מחייב שאחיזה רחבה יותר מעבירה מעט יותר מתח על הבייספס, צרה יותר מוסיפה מעט יותר מתח על הברכיוראדיאליס ואולי גם על הברכיאליס.
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() יש עבודה שונה של הראשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() ok just to clear things up a bit
the brachialis is the main flexor of the arm- so it allways works when u flex it!! the biceps on the other hand is not the main flexor- doesnt allways works if u want to involve the biceps more just look at its functions-supinate and flexes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע על האחיזה במוט w בפריצ'ר על מה זה עובד יותר? באכיאליס או בייספס?
זה אחיזה אלכסונית אם אני לא טועה אני מתעסק ב"קקה" אבל סתם לידע |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() פריצ'ר מוריד מהעבודה של הבייספס, ולפיכך הברכיאליס עובד יותר באופן יחסי
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() פריצ'ר זה הכרית או המוט?
מישהו יודע איזה תרגיל מומלץ לבייספס חוץ מכפיפה רגילה בדאמבל? אני רוצה לתת גירוי חדש |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר מתחיל
|
![]() שמעתי שאחיזה רחבה מחזקת את הסיבולת של השריר (לא מגורם מוסמך)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() אני מבין למה הוא לא מוסמך...