ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-02-09, 12:53   #1
monster
חבר פעיל

לא זוכר...תעשה חיפוש על שמו,הוא העלה גם תמונות
monster מנותק  
ישן 23-02-09, 16:52   #2
Mr.Olimpia
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלMr.Olimpia

חדר כושר: Body Shape

מה זה?
Mr.Olimpia מנותק  
ישן 23-02-09, 17:55   #3
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr.olimpia צפה בהודעה
מה זה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם קקי אחי
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 23-02-09, 23:55   #4
Philip1123
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip1123

שלח הודעה דרך MSN אל Philip1123

אני לא יודע אם היה צריך לקחת את הכל כל כך ברצינות וגם להעביר על הבן אדם ביקורות כאלה. האם הוא חייב לעמוד על הבמה כדי להביע דעה?... האם עופר שלח פרשן כדורסל פחות טוב בגלל שהוא מעולם לא שיחק בליגה?...

בסה"כ נראה לי שהכוונה שלו היתה לכל מיני מפתחי גוף (מקצוענים או חובבנים שלא מתחרים) פלצנים, ולא חסר כאלה... כמו בכל ענף ספורט אחר, בארץ ובעולם. ברוך השם לא חסר דוגמאות של כדורגלנים וכדורסלנים ארוגנטיים, גסים ושחצנים, שמתנהגים כאילו שהחרא שלהם לא מסריח. לא חושב שצריך להיות הבדל כלשהו אם מדובר במפתח גוף. צריך לשמור על צניעות, נימוס ודרך ארץ, בייחוד כשמדובר בענף כל כך לא פופולרי, שלא צריך שיהיה לו שם רע.
Philip1123 מנותק  
ישן 24-02-09, 03:01   #5
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
Smile מה ארנולד היה חושב על הפוסט ההזוי הזה?אפשר לנעול חבר'ה!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב צפה בהודעה
קשה מאוד שלא להשתנות , במיוחד כאשר החיצוניות שלנו משתנה (לטוב ולרע ).
בפוסט הזה אני לא מתכון לכתוב על הדייאטה או החומרים שאנו לוקחים בין אם זה תוספי מזון או חומרים חזקים יותר .
אבל בסך הכל כולנו בני אדם ואנו מושפעים מהמחמאות שאנו מקבלים על השינוי שחל במראה החיצוני שלנו .
לפני הכל אדם חייב להיות נאמן לעצמו וגם כאשר הציב לעצמו מטרה עליונה כשיפור פיזי בחיצוניות שלו כמו פיתוח הגוף כאשר יוצאים למסע מגלים תמיד שהדרך קשה יותר ממה שחשבנו , והדברים לא תמיד כפי שציפנו שייקרו קוראים .

לאן אני חותר בכל ההקדמה המבולבלת הזאת ?
אישיות של מפתח גוף אמיתי מקצועי מתחילה מעצם היותו אדם כאדם אשר רואה את כולם בצורה שווה ומכבד את כולם באופן כזה בדיוק כפי שרוצה שייתנהגו אליו .

ברגע שלאדם יש גביע בבית יש לו כמעין רישיון הוכחה לעצמו הנה אני סופר גבר עם קבלות הגביעים והמדליות על כך מחזקים ומאשרים את מעמדי בענף . האומנם ?

על מנת שמפתח גוף יוכל להעצים את מעמדו ועלינותו עליו להיות באמת צנוע מהלב מכל הלב כל הזמן בלי פוזות . זה לא קל ולא תמיד זה הולך , נכון אף אחד לא אוהב שילד רזה בן 14 מציק לך בשאלות מטופשות כאשר אתה נמצא בין סט לסט באימון אך גם שם צריך למצוא את האלגנטיות ולצאת גם מזה בצורה מכובדת .

שלא תבינו אותי לא נכון חלילה , אני לא מזלזל באיש ואני מכבד כל מפתח גוף שעולה על הבמה ולא משנה מהי רמתו . כל אדם שעובר דייאטה קשה במשך חודשים ארוכים ומקריב כל כך הרבה למען מספר דקות על הבמה פעם בשנה או בכלל לדעתי הוא ספורטאי בערך עליון , גם אם בסוף התחרות הוא לא מתגומל כראוי הוא עדיין ספורטאי עם אופי של לוחם אמיתי .

נשמעו באוזניי המון עדויות מהרבה אלופים על הסבל הרב והוויתורים שנעשו ממש קשה להאמין ורק על כך כל הכבוד .

תמיד תזכרו מי היה שם בהתחלה בשבילכם אצל מי התחלתם ומה עשו למענכם גם אם הוא לא היה הכי מתאים או הכי טוב הם האמינו בכם ושיתפו אותכם בכל היידע שהם צברו .

משפט אולי קצת נדוש ובנאלי אבל חשוב וכדאי כאן שידריך את כולנו ...." לעולם אל תירקו לבאר ממנה אתם שתיתם ...."

ללא ספק זה משפיע שבכל מקום שאתם מגיעים כולם מתייחסים אלייכם בכבוד ושוקלים בכובד ראש כל מילה שאתם מוצאים רק בגלל המראה החיצוני הגדול והמרשים שלכם , לקבל כל היום מחמאות ולקטוף הצלחות מהמין השני זה רק מחזק את הביטחון העצמי וההרגשה הכללית . אם נוסיף לכל זה את כל החומרים שאנו לוקחים ביחד עם שש ארוחות ביום +אימונים אינטנסיביים קשה מאוד שאחרי כל זה , לא יעלה לנו לראש הרגשה של סופרמן , וזה נחמד וגם דיי טבעי אבל , תמיד צריך לזכור מאיפו באנו , ואך התחלנו להיות תמיד נאמן לעקרונות שלנו ולא למכור או לבגוד בחברים או מכרים ותיקים.

זה לא פוסט של הטפת מוסר , או מסרים סמויים , רק להזכיר לכם שכדי להיות נאמנים לעצמכם צריך להיות נאמן לסביבה .שכל בוקר כאשר אנו מסתכלים על עצמנו במראה להסתכל תמיד בגאווה ובדעה אמיתית שמעולם לא מכרנו את אלו שעזרו לנו בהתחלה.

סבלנות , סובלנות , דרך ארץ , והיכולת לדעת לסלוח ולוותר הם רק חלק מאישיות של אלוף אמיתי . הרבה יותר חשוב מעוד ס"מ על הבייספס . להצליח להסתכל לכל איש ואיש בעיניים עם מצפון נקי .

ארנולד לא שכח את פרנקו גם כאשר הגיע לארה"ב לחץ על ג"ו ויידר להביא את פרנקו לארה"ב ולעזור לו בדיוק כפי שפרנקו עזר לו במינכן גרמניה .

הנציג שהכיר את פיתוח הגוף לעולם ופרץ לתודעה עולמית האיש אשר השפיע על עשרות אלופים ללכת בעקבותיו .

מעל חמישים שנה של חברות נאמנה וותיקה למרות הכיונים השונים שכל אחד מהם בחר נשארו נאמנים זה לזה פרנקו שימש כשושבין בחתונתו וארנולד היה הסנדק של בתו בטבילתה .

זה לדעתי מה שארנולד לדעתי היה חושב על הפוסט הזה...כמו שאר חברי האתר והמתחרים שכותבים בו:

חחחחחחחחחחחחחחחחח
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 24-02-09, 03:30   #6
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

נראה שהפורום הבהיר את הנקודה שלו ...
ולפני שאנשים יתחילו לחמם את האוזון לחינם ..

אני נועל אותו .
נושא נעול