|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית משתמש בחלבון של i-s-s שנקרא whey matrix בטעם קרם עוגיות והוא מעולה וגם יצא מושלם בבדית מעבדה, כמו כן אופטימום גם חברה טובה וטעימה.
האמת, גם אם אופטימום היה עולה באותו מחיר כמו i-s-s הייתי הולך על i-s-s אבל ברגע שהמחיר פחות אין פה בכלל שיקול. בנינו, למרות ש2 החברות האלה באמת מצויינות מצב המתחרים במיוחד בארץ הוא עצוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מי שעשה את הבדיקה לא הולך להגיד תביעה, לא הולך לעשות שום דבר משפטי ולא ממליץ לא להשתמש באותו מוצר מהסיבה שכתבת. רק בדיקה מקיפה יכולה להביא תוצאות חד משמעיות. מה שכן, בדיקה אחת נותנת השקפה והשקפה גדולה מאוד. יכול להיות שתהיה סטייה בין בדיקה לבדיקה של מוצר זהה אבל היא לא גדולה בכלל. בנוסף תחשוב שאם יעשו בדיקה נוספת לצמפיון יכול להיות שהוא יתן תוצאות נמוכות יותר ממה שיש עכשיו. את דעתי אמרתי בעבר. אם מישהו באמת לא סומך על הבדיקות האלה (משום מה..) ולא רוצה להסתמך על הבדיקות שילך על אופטימום - חברה מצויינת עם איכות וטעם טוב. אבל אני מאמין שכל בנאדם ממוצע שיראה את כל הבדיקות ובנוסף יעשה השוואה של מחירים וטעמים לא יחשוב פעמים. בכל מקרה, אני מפסיק להגיב בנושא הזה. שכל אחד יעשה מה שבא לו, זה לא ממש מעניין אותי... אני נכנס לוויכוחים בלי לשים לב - מצידי שכולם ישתו צמפיון, אינטראקטיב ואולטימט. |
|
![]() |
![]() |