|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אחי מוצר לפאמפ אין לו ביכלל שום קשר או שום צורך השווה למוצר שגורם להפרשת הורמון הגדילהה
אחי ועל תישכח שגם במוצר של פאמפ יש קריאטין אז לא מומלץ כל כך לשלב את זה עם קריאטין לפי דעתי
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה ליקטוף חצי עולם בחודש,תפנים את זה..אני לא בא ליצחוק עלייך או לעצבן אותך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() לתקן אותך אני בן 16 ושום בנאדם לא אמר לי ראיתי שזה טבעי לגמריי אז אמרתי אולי זה יעזורר ...
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שזה מוצר טוב ,אבל אתה יכול לידחות את זה כרגע לדעתי..זה מוצר נישמע טוב מבטיח?אממ,לא יודע אני לא כולכך מבין..אני חושב שכרגע אתה לא צריך ליצרוך את זה...אבל בנאדם אחשלי..תעשה מה שאתה חושב אני רק אומר את דעתי אין לי שום החלטה עלייך. ואם כבר מדברים על זה..גם אני רציתי לחשוב על זה או ליבדוק בפורום מזה,אבל אני חושב שאין צורך בגיל זה במוצר זה..בהצלחה במה שתחליט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() תודה אחי אני יחכה לעצה של בנאדם מקצועי יותרר תודה על הדעהה אחי ...
כי פשוט פה כמו שאתה אומר זה לא משחקק אז אני מעדיף עצה של בנאדם בקצועי מאשר דעות מאנשים שמתלבטים או חושבים שזה טוב או לא ... בכל מקרה תודה :-)
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מוצר חרטא.... אם לוקחים אז לוקחים את הgh אז לוקחים את האמיתי, וההשפעות שלו תראה אותן לא תוך חודש אלה תוך 4 חודשים עד חצי שנה(אני מדבר על האמיתי)
כל הדברים החוקיים זה שטויות בריבוע, או שיש שם את החומר במינונים נמוכים או שמשנים לגמרי את ההרכב הכימי שלו, אתה בן 16 אתה מפוצץ בטסט' וgh אתה לא צריך את זה, וחוץ מזה אתה בן 16 להגביה אותך זה כבר לא יכול אלה בגילאים 12-13(בד"כ נותנים את זה בגילאים כאלה למי שיש בעיות גדילה) מה שכן gh יכול לעזור לך בסינטוז חלבונים, התאוששות ולנפח לך את סיבי השריר. זה מוצר חרטא בכלל כל המעודדים של הפרשות הטסט' לא עובדים ב-90% מהמקרים. חבל על הכסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
לני שגולשים לדברים לא חוקיים כדאי לנעול שורה תחתונה כל מה שמתיימר להיות כמו "הדבר האמיתי" הוא חרטא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() ******************************8
ההודעה נערכה! shukila אם תמשיך עם הודעות עוקצניות כנגד גולשים אחרים תקבל BAN. שים לב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תשמור על הכסף עזוב אותך משטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() כמו שכתבתי לפני, נסה קריאטין או פרומולת קריאטין.
לגבי ה gh, יש ספק גדול אם בכלל..... שמור על הכסף למשהו אחר בשלב זה.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
|
![]() קציר אלירןן אל תדאגג אני יסדר אותך כברר ^_^
כל אחד נהיה לי פה פורספר חח
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לפי דעתי אתה סתם ילד קטן שמתלהב.
אני לא בא להעליב אותך או משהו אבל כדי שתצא מהסרט כי אתה סתם תפגע בגוף שלך, אתה בן 16 אתה לא אמור בכלל לחשוב על הדברים האלה, ואם אתה עד כדי כך נחוש בדעתך אז זה לא המקום להתייעץ, לך תתיעץ עם רופא ותראה מה הוא יגיד לך. והמוצר הזה חוקי לגמרי, אבל עדין זה לא אומר שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת ממנו כי בא לך או כי אתה חושב שאתה צריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |