ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-01-09, 22:41   #21
Eliran_M
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין

הסמל האישי שלEliran_M

כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M

אחי מוצר לפאמפ אין לו ביכלל שום קשר או שום צורך השווה למוצר שגורם להפרשת הורמון הגדילהה

אחי ועל תישכח שגם במוצר של פאמפ יש קריאטין אז לא מומלץ כל כך לשלב את זה עם קריאטין לפי דעתי
ישן 18-01-09, 23:10   #22
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eliran_m צפה בהודעה
רציתי לשאול עם זה יראה תוצאות מהירות כמו הgh האמיתי למה ממה שכתוב שיש להם כמעט אותה השפעה
אז רציתי לדעת עם כדאי לקחת את זה ולא יפגע בי באיזשהיא דרך איך השימוש הנכון בזה ועם זה טוב לתקופת המסה או החיטוב
חחחחחחחחחחחח,מה אתה צריך את זה?! מה הגוף שלך לא מיצר לך את זה?מה אתה כבר בגיל שאתה צריך תוסף שיגרה לך ויזרז לך את זה?שמע ,אתה עושה פול טעיות תתחיל לילמוד מה שאתה עושה ...זה לא חכם כולכך להעיף מלא דדברים ..אתה מיתאמן רק שנה ואתה ב 15..ואת זה אני אומר לא סתם אני אומר לך את זה בדעה מיקצועית ולא לרדת עלייך,תפסיק לישמוע לאנשים שאומרים לך שטיות.

אתה רוצה ליקטוף חצי עולם בחודש,תפנים את זה..אני לא בא ליצחוק עלייך או לעצבן אותך.
or16 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 23:13   #23
Eliran_M

הסמל האישי שלEliran_M

שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M

לתקן אותך אני בן 16 ושום בנאדם לא אמר לי ראיתי שזה טבעי לגמריי אז אמרתי אולי זה יעזורר ...
ישן 18-01-09, 23:14   #24
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eliran_m צפה בהודעה
לתקן אותך אני בן 16 ושום בנאדם לא אמר לי ראיתי שזה טבעי לגמריי אז אמרתי אולי זה יעזורר ...

אני חושב שזה מוצר טוב ,אבל אתה יכול לידחות את זה כרגע לדעתי..זה מוצר נישמע טוב מבטיח?אממ,לא יודע אני לא כולכך מבין..אני חושב שכרגע אתה לא צריך ליצרוך את זה...אבל בנאדם אחשלי..תעשה מה שאתה חושב אני רק אומר את דעתי אין לי שום החלטה עלייך.

ואם כבר מדברים על זה..גם אני רציתי לחשוב על זה או ליבדוק בפורום מזה,אבל אני חושב שאין צורך בגיל זה במוצר זה..בהצלחה במה שתחליט.
or16 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 23:21   #25
Eliran_M

הסמל האישי שלEliran_M

תודה אחי אני יחכה לעצה של בנאדם מקצועי יותרר תודה על הדעהה אחי ...

כי פשוט פה כמו שאתה אומר זה לא משחקק אז אני מעדיף עצה של בנאדם בקצועי מאשר דעות מאנשים שמתלבטים או חושבים שזה טוב או לא ...

בכל מקרה תודה :-)
ישן 18-01-09, 23:31   #26
shoshoavi
חבר פעיל

סתם מוצר חרטא.... אם לוקחים אז לוקחים את הgh אז לוקחים את האמיתי, וההשפעות שלו תראה אותן לא תוך חודש אלה תוך 4 חודשים עד חצי שנה(אני מדבר על האמיתי)
כל הדברים החוקיים זה שטויות בריבוע, או שיש שם את החומר במינונים נמוכים או שמשנים לגמרי את ההרכב הכימי שלו, אתה בן 16 אתה מפוצץ בטסט' וgh אתה לא צריך את זה, וחוץ מזה אתה בן 16 להגביה אותך זה כבר לא יכול אלה בגילאים 12-13(בד"כ נותנים את זה בגילאים כאלה למי שיש בעיות גדילה)
מה שכן gh יכול לעזור לך בסינטוז חלבונים, התאוששות ולנפח לך את סיבי השריר. זה מוצר חרטא בכלל כל המעודדים של הפרשות הטסט' לא עובדים ב-90% מהמקרים.
חבל על הכסף.
shoshoavi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-01-09, 23:36   #27
Bono
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shoshoavi צפה בהודעה
סתם מוצר חרטא.... אם לוקחים אז לוקחים את הgh אז לוקחים את האמיתי, וההשפעות שלו תראה אותן לא תוך חודש אלה תוך 4 חודשים עד חצי שנה(אני מדבר על האמיתי)
כל הדברים החוקיים זה שטויות בריבוע, או שיש שם את החומר במינונים נמוכים או שמשנים לגמרי את ההרכב הכימי שלו, אתה בן 16 אתה מפוצץ בטסט' וgh אתה לא צריך את זה, וחוץ מזה אתה בן 16 להגביה אותך זה כבר לא יכול אלה בגילאים 12-13(בד"כ נותנים את זה בגילאים כאלה למי שיש בעיות גדילה)
מה שכן gh יכול לעזור לך בסינטוז חלבונים, התאוששות ולנפח לך את סיבי השריר. זה מוצר חרטא בכלל כל המעודדים של הפרשות הטסט' לא עובדים ב-90% מהמקרים.
חבל על הכסף.
כל מילה בסלע.
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 00:24   #28
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shoshoavi צפה בהודעה
חבל על הכסף.
צודק וזהו...
לני שגולשים לדברים לא חוקיים כדאי לנעול
שורה תחתונה כל מה שמתיימר להיות כמו "הדבר האמיתי" הוא חרטא

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 09:29   #29
shukila
Banned

******************************8

ההודעה נערכה!
shukila אם תמשיך עם הודעות עוקצניות כנגד גולשים אחרים תקבל BAN.
שים לב!
shukila מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 15:19   #30
adimenia
חבר פעיל

תשמור על הכסף עזוב אותך משטויות
adimenia מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 15:25   #31
גיל גרנות
מייסד הפורום

הסמל האישי שלגיל גרנות

כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר

כמו שכתבתי לפני, נסה קריאטין או פרומולת קריאטין.

לגבי ה gh, יש ספק גדול אם בכלל..... שמור על הכסף למשהו אחר בשלב זה.

צוות ישראלבודי- הנהלה
יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית.
GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות
גיל גרנות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 15:38   #32
C_J
חבר פעיל

הסמל האישי שלC_J

כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
שלח הודעה דרך ICQ אל C_J

קציר אלירןן אל תדאגג אני יסדר אותך כברר ^_^
כל אחד נהיה לי פה פורספר חח

נתונים-
משקל -93
גובה -181
אחוז שומן-14.4%
הקיף יד -43.4
גיל-19
C_J מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 19:22   #33
chingo
חבר פעיל

וואלה לפי דעתי אתה סתם ילד קטן שמתלהב.
אני לא בא להעליב אותך או משהו אבל כדי שתצא מהסרט כי אתה סתם תפגע בגוף שלך, אתה בן 16 אתה לא אמור בכלל לחשוב על הדברים האלה, ואם אתה עד כדי כך נחוש בדעתך אז זה לא המקום להתייעץ, לך תתיעץ עם רופא ותראה מה הוא יגיד לך.
והמוצר הזה חוקי לגמרי, אבל עדין זה לא אומר שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת ממנו כי בא לך או כי אתה חושב שאתה צריך.
chingo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-09, 22:34   #34
shukila
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי chingo צפה בהודעה
וואלה לפי דעתי אתה סתם ילד קטן שמתלהב.
אני לא בא להעליב אותך או משהו אבל כדי שתצא מהסרט כי אתה סתם תפגע בגוף שלך, אתה בן 16 אתה לא אמור בכלל לחשוב על הדברים האלה, ואם אתה עד כדי כך נחוש בדעתך אז זה לא המקום להתייעץ, לך תתיעץ עם רופא ותראה מה הוא יגיד לך.
והמוצר הזה חוקי לגמרי, אבל עדין זה לא אומר שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת ממנו כי בא לך או כי אתה חושב שאתה צריך.
מסכים לגמרי..ותפסיקו בבקשה לערוך את ההודעות שלי אני לא עקצתי פה אף אחד ,שאלתי שאלה לגיטימית ,הבחור היה בהתלבטות ורציתי לדעת מה החליט
shukila מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה