|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לא זילזלתי בגיל.
ביום העמסה לא הייתי עושה אירובי.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ישששששששששששששש קיבלתי את האבקה עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום? איזה טעם?
תתחדש.
![]() |
#24 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אין צורך לעורר סערה.
אלו שתי שיטות שונות. משה מתבסס יותר על העמסת פחמימות שזוהי שיטה מעולה ויש לה יתרונות רבים עליהם הוא פירט בכתבה. בכתבה שלי סקרתי שיטה פשוטה יותר שעקרון העמסת הפחמימות אינו הבסיס העקרי שלה, אלא השינוי ההדרגתי מתפריט לתפריט. אני בכוונה כתבתי על השיטה הנ"ל מאחר וכבר שנים אני עובד איתה עם מרבית לקוחותי (לא עם כולם). אבל, חשוב לציין, שלא כל השיטות מתאימות לכולם, גם לא השיטה שאני כתבתי עליה מכמה סיבות- פיזיולוגית, פסיכולוגית, לוגיסטית. ולכן כל עוד אתה עובד באופן עצמאי יש לבדוק לאיזו אתה הכי מתחבר ובאיזו קל לך להתמיד ולראות תוצאות. באופן כללי, בימי העמסה מומלץ לנוח. כך בעצם תתן לגופך את האופצייה הטובה ביותר להתאושש ולמלאות את מאגרי הגליקוגן. ישנם כאלו שמתחילים בעמסה שלהם מיד לאחר אימון הערב או הבוקר, שאזי יכולת האגירה של הפחמימות בשרירים ( גליקוגן) גבוהה יותר. אתה יכול לראות זאת בקרב מפתחי גוף תחרותיים, ב2-4 ימי העמסת הפחמימות שלהם שלפני התחרות, החבר'ה הללו נחים, כמעט ללא תזוזה על מנת ולאפשר התאוששות מרבית. ( שלא נדבר על זה שהם גם ככה מאוד עייפים בכדי לעשות פעילות כלשהי). מקווה שעזרתי ואשמח לעזור בהמשך.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שhardcore אמר לך אני מסכים עם כל מילה בטח אם אתה עוד לא מנוסה בהעמסות וכל הטניקות האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר, הבנתי.
תודה רבה לכולם. |
![]() |
![]() |