|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף לבזבז את הכסף על דברים מוכחים ואם יש בזה קריאטין אז אני אקנה קריאטין גם יעשה את העבודה וגם זול משמעותית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאן עוד אנשים שיכולים להביע חוות דעת על הוויט פלוד?
ובכלל מוצרי Controlled Labs |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() purple wrath הוא מוצר מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה מדבר כאילו זה עולה מיליונים, אתה מודה לעבודה שאת הnano vapor שהשתמשתי בו, שזה נחשב לאחד המוצרים ********נערכה התייחסות להזמנה מחו"ל*** אז אולי תפסיק כבר להטעות אנשים זה מוצר שהוא בכלל לא יקר, במיוחד לא לבנאדם שעובד, תבדוק לפני שאתה זורק דברים לאוויר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתעצבן כאילו יש לך מניות במאסל טק גבר תרגיע אני רוצה ליראות אותך קונה ננו וופור בארץ ניראה כמה יקחו לך לגבי הזמנות מחול 50$ על המוצר ושלא נדבר על עמלה 117$ שהמכס לוקח לבדיקת רוקח ותיקרה כמה זה יוצא ושאתה מדבר על משקלי עבודה כמה כמה זה כבר הרים אותך כמה מה 5 קחילו מקסימום?! וזה גן עד שהגוף יתרגל אני מעדיף לקחת דברים אחרים שעולים הרבה הרבה הרבה פחות ונותנים תוצאות הרבה הרבה יותר טובות הקישקושים האלה לא יעזור לכם כלום אף אחד לא ישכנע אותי לגבי המוצרים האלה ולקחתי כבר את המוצרים הבאים nano vapor NO Explode deca stack super pump 250 white flood nitrix nitric boost plasma core NOZ וכל שאר הקישקושים אז אם אתם נהנים לבזבז את הכסף שלכם תהינו אני סיימתי עם הפוסט הזה כבר מיותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() ציטוט:
היית עלייה אבל בנפח השרירים?
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() עלי המוצרים האלו לא עשו כלום וזה לא רק אני אומר גם השותף שלי לאימונים לא קיבל כלום מהמוצרים האלה
אוכל ואימונים אנטנסיביים זה מה שיעלה אותכם במסה וכח כל השאר זה קישקוש |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו יש מישהו בפורום שקיבל עלייה משמעותית במשקל שריר בחודש!?
משמעותי הכוונה 2-3 קילו?
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מודד היקפים, חוץ מהידיים, ואני רואה לפי העין שהיתה לי עלייה של מסת שריר, ביד היתה לי עלייה אבל ממש לא רצינית, השיפור השמעותי היה בכתפיים ולטרלים של הגב.
בקשר למשקלי עבודה, מאז שלקחתי את הnano vapor, עליתי מלחיצת חזה 80 קילו של 10 חזרות, ל95 של 6 חזרות, את ה80 אני עכשיו יכול לעשות 15+, בפולי לאחור(לגב), אני עושה את כל המשקל של המכשיר, שזה 200 ליברות 6 פעמים, בעבר זה היה 170-180 ליברות 6 פעמים, לחיצת כתפיים עם דאמבלים מ17.5 ל15 ל20 כ13-15 חזרות, ו22.5 כ7-8 חזרות בקיצור היתה לי עלייה אפשר להגיד בכמעט כל התרגילים. ו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאלות:
האם יש הבדל בין הביטויים הבאים: Muscle Builder , Mass Stack . מה ההבדל בין בניית מסה לבניית שריר? אז, בעצם אתה אומר שקיבלת שיפור רציני בכוח, וקצת גדילת שריר, אבל אם מסתכלים על לטווח ארוך ניתן להגיד, שאם יש לך יותר כוח אז גם גדילת השריר תיהיה יותר גדולה פר חודש?
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כח זה לא מדד למסת שריר אלה סיבים שונים בשריר עליה בכוח לא תמיד תתבטא בעיה במסת שריר לגבי המונחים שהבאת עזוב אחי זה סתם גימיקים שיווקים למה אתם מייחסים חשיבות מוגברת לתוספים אתם רוצים לגדול תאכלו אוכל
תישנו טוב ותתאמנו חזק כל השאר זה משני באמת |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
מוזר... |
|
![]() |
![]() |