|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני היקף 34 ואני מתאמן שנה ו3 חודשים ככה.... אני בזבזתי שנה שלמה של אימונים סתם בלי תזונה ובלי כלום! לפני 3 חודשים התחלתי להשקיע בתזונה (הרבה טעויות בהתחלה) ועכשיו אני כבר שוקל 66(אחרי שנה של אימונים שקלתי 57) זאת אומרת שעליתי 9 קילו ב3 חחודשים שזה הרבה יותר ממה שעשיתי בכל השנה שהתאמנתי. מה שאני מנסה להגיד זה שאני בכלל לא יכול לדבר כי אני לא הספקתי כלום בשנה שהתאמנתי אז מי אני שאני אצחק עליך. סתם התעניינתי... לא רוצה לענות לא צריך...:S
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק,
וואי איזו משמעות. בכלל לא יצאת הומו. אני תומך בך. איתן הסוס, הסיפור שלך בדיוק כמו שלי עד עכשיו. תמשיך ככה.
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
גם לי הייתה תקופה שבה הייתי מתאמן אבל בגדול לא שומר כ"כ על תזונה וכדומה. הייתה לי גם תקופה שהייתי אוכל ארוחה-שתיים על מנת לרזות וכמובן שאיבדתי הרבה שריר ולא שומן וכשבאתי לפורום ושקלתי 58 על 18% שומן 172 כל הפורום היה בשוק, ואני עדיין זוכר את התגובה של עומרי טורבו (חחח עומרי אני לא אשכח לך את זה) שאמר לי שאני מוטציה ולא קיים דבר כזה - אבל עובדה שכן. מאז חיטבתי כמו שצריך ועליתי במאסה, אני כרגע עומד על 9-10% שומן שוקל 59-60 ![]() ולעינייננו - מה דעתכם על המשמעות של היצור? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() יש לה משמעות מאוד עמוקה היא אומרת ממש הרבה.
בטח תתנעג לספר על המשמעות שלו כל פעם מחדש. בכל מקרה כל עוד אתה אוהב את המשמעות שים זין על כולם...
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו אני צריך לקרוע את התחת בעבודה :\ הדבר הזה יעלה לי משהו כמו 800 שקל, ואין לי את הכסף לזה כ"כ.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() בהצלחה
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() איפה בגב אתה עושה ובאיזה מכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומפייר טאטו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להראות את האשכול..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=479 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() בונא אני לא מכיר את הצד הזה של גולן....
דוחק את פאניק לפינה והוא רק מתגונן "אני לא בטוח 18..." "הייתי אצל דיאטן הוא אמר שאני בסדר" וגון ממשיך ודורס אותו. ממש לא מתאים לגולן... (פאניק מה עם סליחה לעומרי?)
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() :):):):) בדיוק עכשיו יצאתי מהמקלחת ונזכרתי שזה לא היה עומרי אלא גולן!
באתי לרשום סליחה לעומרי ולערוך את זה ולתקן שזה היה גולן. עומרי אני מצטער ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() עוד תוספת קטנה:
הקרברוס מסמל כמובן גם נאמנות -היה נאמן בשמירתו על השאול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מאמין חלקית רק במשמעות של הקעקוע, זה תלוי במקרים.
אבל הקעקוע עצמו פשוט קטלני ואדיר ביותר אם היו מרשים לי ממזמן היה לי זה אחד האדירים =d |
![]() |
![]() |