|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, לענייננו - אבקות חלבון מי גבינה מופקות ממוצרי חלב. החלבון בהן לא שונה מחלבונים אחרים שאנחנו צורכים בתזונה. במידה ואין בעיה כלייתית קיימת (כולל בעיות שאינן מורגשות, משמע תת-קליניות) אין בעיה לצרוך כמויות גדולות של חלבון. במידה ויש בעיה כלייתית, מומלץ להמנע מכמויות גדולות של חלבון באופן כללי ולאו דווקא מאבקות חלבון. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור, אני נותן קרדיט, אבל זה לא קשור בכלל לטענות שלי. אגב, לפי מה שאני יודע צריכת יתר של חלבון פוגעת בתפקודי כבד, ולא בתפקודי כליות, פשוט אני יודע שאם בן אדם צורך יותר מדי חלבון אז תיהיה לא תוצאה גבוהה יותר בתפקודי כבד, למרות שאני לא סגור על זה ב100%. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני הולך למטומטם הזה מחר ניראה מה הוא אומר על ה"נזק" שזה עושה ניראה לי אני מוריד לו כף שם
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() רופא משפחה למד 7 שנים רפואה ועשה התמחות ברפואת משפחה או ברפואה פנימית (הרבה מהרופאים בקופות החולים הם פנימאים בהתמחותם). אתה יכול להגיד "זה לא התחום שלו" או שאתה לא מסכים איתו, אבל אתה מתבטא בצורה שלא מראה שום כבוד לאנשים שאתה אמור לדעת כמה קשה הם למדו וכמה הרבה הם יודעים.
בכל אופן, צריכה גבוהה של חלבון (בעיקר מהחי) יכולה לגרום לפגיעה בתפקודי כליות לאנשים בעלי פתולוגיה. |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נזק לכליות קורה רק למי שכבר יש כליות בעיתיוות וזה גם עם צריכה גבוהה של חלבון לאדם בריא לא תהיה שום בעיה
|
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() טוב, זה נהיה סתם דיון מטומטם. מאחר והנושא הזה עלה לפחות 500 פעמים, אני נועל. להבא - להריץ חיפוש בפורום.
|
![]() |