|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין קשר בין זעה לשיעור, יש לנו איזה אוקראיני אחד במכון ואין לו שערה על הגוף אבל הוא מזיעה כאילו הוא בא ישר מהבריכה לחדר כושר בלי להתנגב, הכל משפריץ לו שם... ממתי שיעור קשור לזיעה? אני יודע שיש הרבה אנשים שחושבים את זה אבל מה השקר פה? אני לא יודע אולי אני טועה..
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שהשיער משפיע
לדוגמא בבית שחי שיש הרבה שיערות יש הרבה בוריס חח בעיקרון אני בדעה של להוריד בקיץ חזה בטן ובמקומות אחרים לסדר ולדלל כדי שזה יראה טוב אבל לא להוריד לגמרי. ובינתיים אני מוריד רק מהפנים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פעם עשיתי בטן וחזה בשעווה, כי הפסדתי בהתערבות.
מאז לא מוריד, אני חושב אני על גבול ה"שעיר"... יש לי בעיקר בבטן, או יותר נכון באיזור הטבור, ובשאר פחות בהרבה. יש מצב לקראת עונת הרחצה אני אוריד בטן, חזה וגב תחתון.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי ביתר ירושלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() אם מה אתם מורידים בחזה או בבטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני הורדתי פעם בבית שחי, היה נחמד דווקא אבל כשזה מתחיל לגדול שוב אתה בוכה
בעקרון יש לי רגליים לא הכי הכי שעירות, חזה די שעיר, וגם בבטן. לא נורא זה גברי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מכיר?
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() גבות.. יחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מתחיל להיות לי שערות על החזה ועל הבטן חח זה מתחיל לבאס אותי !! בכל זאת אני לא חשוב להוריד בינתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איכות חרא ...יחס חרא .... אתה בכלל לא יכול להשוות את זה להפועל ת''א שמתייחסים אלייך שם כמו מלך . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
(מקווה שאתה זוכר על מה אני מדבר) עקרונית אני דופק בטן חזה בשעווה, עשיתי פעם גב (למרות שלא הייתי צריך תאמת) וגם גילחתי את הרגליים פעם. פיטמות חובה (רמז לך גיימר =) ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מושעה
|
![]() אני תאמת שעיר חח..
ובקיץ אני רוצה ללכת לים מהחזה והבטן בטוח אני עושה שעווה. מה עם רגליים יש לי הרבה ברגליים אבל הומואים רק מורידים מהרגלים לא ? דרך אגב באיזה שיטה הכי פחות גודל שעיר בגוף? |
![]() |
![]() |