|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלירן אלירן ...חביבי אחשלי.למה אתה מדבר ככה ססבבה נשמה, זאת הדעה שלך אני מכבד אותך פה אחי,אבל תישמע הבחור אלוף ברמה עולמית בנדאם הוא לא איזה מיתחרה זבלה הוא אשכרה מיקצוען אולי אתה לא אוהב את החלוקה שלו בגוף את השרירים שלו לא יודע מה אבל חביבי הבחור הזה היה בישראל והוא גדול ומרשים מאוד מאוד אחי באמת ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מדבר פה !?
בראנץ' מלך .
![]() |
#23 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]()
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() איזה גב!!!
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() וואי איזה רגלים אינעל דינק=x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() חברים עם כל האהבה שלנו לבראנץ' , אלירן זכאי לדעה משלו. כן הדעה שלו אינה רווחת כמו של כולם והוא לא מוצא את בראנץ' כמשהו מושך ויפה...
בסדר גמור זכותו המלאה. בראנץ' וורן הוא אחד מהבאדי בילדרים הפייבוריטים שלי , אחד התותחים באמת . וזה בסדר אם אלירן לא מסכים עם כך . אין צורך לרדת לפסים אישיים בגלל דעתו על מתחרה כזה או אחר. אז בואו נשמור על קור רוח ![]()
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה קרנףף יא אלוהיםם
אחד התותחים... איזה רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח הרגתם אותי,תירגעו כבר.....
ולנושא:גב קטלני! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() גם אני לא אוהב את המראה של בראנצ' ... ולא את המראה של פאקו באטיסטה, שהוא בכלל גוש מגעיל שהיה צריך להתבייש לחשוף את הגוף שלו (אבל גם לו מגיע כבוד, שיהיה לו לבריאות)
במקרה אני גם לא אוהב את טריי ברבר (אותו אחד שעולה ל150 קילו באוף סיזן, אבל שוקל פחות 40 קילו בתחרות-חולה נפש לגמרי) מה שהכי מצחיק זה שמישהו אחד התחיל ללכלך על אלירן, ופתאום כול הפורום הצטרף - זו פשוט תופעה כאן בפורום, מישהו אחד אומר fail, כול התגובות הבאות גם fail |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נרשמתה רק בשביל זה חח. וכן גם אני לא מסכים עם אלירן. אי אפשר לצפות ממנו להגיע למצב של תחרות רק בשביל הופעת אורח.. יש לו מאסה אדירה וכשהוא מחוטב הוא נראה מעולה. (גם פה הוא לא נראה רע, בטח שלא גועל נפש..)
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שאני לא בא לו טוב יכול לרדת לי ליום כיף אז מה שבטוח שאני לא מספיק מושפע בשביל לפתוח משתמש חדש כי הוא איתי בביצפר ואם יש לו בעיות שיבוא ויפתור אותן במציאות אני לא מפחד מאף אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() ול-בודי בילדר
כולם קפצו פתאום כי הם צבועים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח
![]() |
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() חבר'ה חבר'ה ,לא לריב על פארש
לכל המתלהמים: אלירן זכאי לדעתו והוא לא חייב לאהוב את בראנץ' (למרות שאני לא מבין איך אפשר שלא) לאלירן : יש איזשהם חוקים לא כתובים בפורום הזה ,ואחד מהם זה שלמתחרים מגיע כבוד ,גם על החבר'ה שנראים הכי בדיחה בעולם אתה לא תראה אותי אומר "זה גועל נפש" ,מותר לך להעביר ביקורת ,מותר לך אפילו לעקוץ בקטנה (ואלוהים יודע שאני עושה את זה המון..אבל המון ) אבל ימות העולם ביום שאני יאפשר לגולש בפורום לקרוא למתחרה באולימפיה "גועל נפש" ,אוהב אותו או לא ,מגיע לו איזשהו כבוד מינימלי על זה שהוא מתחרה איזה 20 שנה ויכול לגדל אותך אותי וכל כל הפורום הזה ועוד עשרים פורומים כאלו בכל מה שקשור לפיתוח גוף. אני מבטיח אישית שאני ידאג שהיוזר שיתבטא ככה כלפי מתחרים יענש בחומרה שבוע טוב והמשך גלישה מהנה.
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ההודעות שלא היו רלוונטיות נמחקו .
תרגיעו את הרוחות או שאדאג לך שתקחו לכם 24 שעות של מנוחה מהפורום ... Blabla144 תרגע... ואלירן תרגע גם אתה...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 30-11-08 בשעה 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() זה הבראנץ וורן שאני מכיר לא איזה אחד פצוע שירד מלאא ברגליים
התמונות האלה ממש לא מחמיאות לו הרגליים שלו פה ממש קטנות...