|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאחורי העורף הכתף האמצעית מקבלת קצת יותר גירוי מאשר מלפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה מילטרי בעמידה לכתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() להפך, בישיבה יש יותר לחץ על הגב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר למאחורי העורף או לא
זה תלוי איפו אתה עושה תתרגיל מה זאת אומרת? בדרך כלל במכונה של לחיצת חזה אתה מוריד את המוט לאחורי העורף כי הספה מובנת ככה,אם זה סמית מאשין אתה יכול לקחת תכיסא אחורה\קדימה ואז לבחור לאיפו להוריד את המוט. בעמידה לפי דעתי הרבה יותר קשה להוריד לאחרי העורף הרבה יותר נוח לחזה אבל זה דברים שאתה צריך לבדוק לבד מה יותר נוח לך צודק |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() יש לי לחיצה בלי שיפוע בטווח 4-6,ועוד תרגיל שמשתנה מפעם לפעם בטווח של 7-10
כתפיים יש לי לחיצה בעמידה מוט 4-6 חזרות,ועוד הנפה שמשתנה לפעם לפעם,לרוב לאחורית כי היא בפיגור אני חושב אחורית תרגיל 1-2,צרפתית+פשיטה מאחורי הראש יד יד אז זה יוצא 2 לחיצות בחזה ואחת בכתפיים,אני חושב שלא כדאי לשים גם אחיזה צרה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נכון
נשמע שיש לך תכנית טובה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי ab
a חזה כתפיים אחורית b רגליים גב קדמית מבחינת סטים ,יש לי את התרגיל ה"כבד" והתרגיל ה"קל-בינוני",למשל לחיצה בלי שיפוע ופרפר הלחיצה זה 3-5 סטים,אני עובד עם אותו משקל ואז סט שבו אני יורד במספר החזרות מהסט הקודם אני מפסיק אחריו בתרגיל הקל אני עושה 2-3 סטים אם אתם רוצים אני ירשום את כל התכנית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האחורית והקדמית מקבלים 0-6 סטים של עבודה, אני מתחיל מצרפתית 2-3 סטים ,ומסיים עם הפשיטות גם 2-3,לפעמים עושה רק תרגיל אחד יד קדמית בוחר 1-2 תרגילים מתוך: כפיפות במוט 3-6 חזרות, כפיפות משקולת משקלות בעמידה 6-8 חזרות, כפיפות בישיבה שיפוע חיובי 8-10 חזרות כסא כומר 6-8 חזרות spider curl יד יד 8-12 חזרות זאת אומרת הטווח תלוי בתרגיל,וזה תלוי במצב רוח וכמה כוח יש לי ![]() כל תרגיל 2-3 סטים גם כתפיים אצלי לחיצות בעמידה במוט,3-4 סטים,שוב אותו עקרון של אותו משקל ומסיים אחרי שיורד מספר החזרות 2-3 סטים של הנפות: קדימה/לצדדים/פרפר הפוך/פרפר בפולי עליון (ממש אבל ממש אוהב את התרגיל הזה,זה עוזר לי ללמוד ללכת ישר ![]() גב זה bent over 4 סטים +3 פולי עליון או מתח עם משקל 4 סטים +פולי תחתון 3 סטים,שוב אין משקולות מספיק כבדות,הייתי עושה מסור תרגיל ראשון טווח 4-6,שני 8-10 רגליים סקוואט או דדליפט ,אותו עקרון של אותו משקל ומספר חזרות,4-5 סטים לרוב+דדליפט רגליים ישרות/לאנגים צעד ארוך זה 3-4 סטים+לפעמים מוסיף קצת כפיפות 1-2 סטים של כפיפות סקוואט וכל הדדליפטים טווח 4-6 חזרות,לאנגים שוב משקולות הכי כבדות של 25 קילו ו8-10 צעדים לכל רגל (עושה סיבוב כזה 10 צעדים לצד אחד ואז חוזר) כפיפות 10-12 חזרות נערך לאחרונה על ידי Cookie, 24-11-08 בשעה 16:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן שוב,נדיר שאני מסיים 6 סטים באימון ידיים,למשל היום עשיתי 4 סטים סהכ
אני לא אוהב אימון יד קדמית או אחורית,חוץ מתרגיל או 2 ד"א איך שהתחלתי את התוכנית הזאת לפני חודש וחצי בערך,אני רק עולה במשקלים שאני עושה כל שבוע -שבוע וחצי בערך ![]() לפני זה בערך 6-7 חודש ביזבזתי (אבל אשכרה ביזבזתי) את הזמן שלי על abcde,המשקלים נשארו אותם משקלים במשך כל התקופה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
המשך כך ותראה תוצאות יפות! בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |