|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() אנשים פה נדפקוווווווווווווווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל אחד פה מסומם יותר מהשני מזה השאלות האלה אני יושב אם גרביים ואם ביצה ואם תרנגולת ואם הנייר שאיתו נגבתי את התחת דופק בו הסנפה אם יש לי איזה חלום רע
ואלוהים חי וקיים! והוא נימצא בכל מקום אז גם בחדר שינה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד כשהיינו ברחם אימנו, בששת השבועות הראשונים בעצם היינו נקבה. כן. לא יודע אם היה לנו איבר מין נקבי אבל היינו עוד במצב של נקבה כי רק לאחר 6 שבועות ברחם כרומוזום הגבר מתחיל לפעול, ולכן יש לנו פיטמות. אגב, גם חלק מרקמת שד נשית יש, שבעצם מזה מתפתח הג'ינו המזוויע שכולנו מכירים.
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאלוקים קיים רק תאמינו בו והכל ישתנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() למה אני לא הבן של רוטשילד?!@#$%
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שערות יש לבן-אדם על הגוף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה באמת חושב שמישהו יכול להגיד לי שאלוהים לא קיים ואני יאמי לא ? חחחחחח האיקר לישאר תמיד עם הדעות שלך ! ולא להקשיב למה שאחרים אומרים ! והאיקר PANIC עוד עונה לך על השאלה (ה" קיים) = לא חחחחחחחח איזה חמוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח עוד שאלה: להיות או לא להיות? זאת השאלה. חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() היה שיעורים.?? איזה יום היום.?? ראית PRISON BREAK..??? ![]() את יודעת פרח כמוך צריך דישון...מה דעתך לצאת עם זבל כמוני...???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |