|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: עילי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() חח הבנתי פחות או יותר.
עוד כמה שאלות:p 1] האם לקיחת סטרואידים כבודיבילדר נחשב מעשה חוקי? 2] אולי אסור לדבר על זה פה אבל סטרואידים נחשב יקר? 3] זה בא כנוזל / כדור ? ( איך לוקחים את זה ) 4] איך אתה יודע שאתה עומד בדרישות של הסטרואידים ואתה לא לוקח את זה סתם?
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() גבר בלי להעליב יש לך עוד הרבה הרבה הרבה ללמוד על התחום הזה שנקרא סטרואידים אנבוליים כמו שאת הידע שלך באימונים ותזונה רכשת בקריאת מאמרים תעשה ככה גם פה זה הרבה הרבה הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
אבל אני יענה לך בקצרה לשאלות שלך 1.שימוש?לא שזה לא חוקי זאת פשוט על אחריותך החוק נגד הסחר סטרואידים זה לא סמים,מקבלים טיפול בסטרואידים אנאבוליים בבית חולים אמא שלי טופלה בסטרואידים שהיו לה בעיות בגב זה פשוט לקחת תרופה ללא מרשם של רופא מוסמך. 2.אין קשר סטרואידים לוקחים לפי מינון ככל שהמינון גודל כך גם המחיר שאתה משלם על החומרים שאתה צורך,אסור לדבר פה על סטרואידים ארבל אמר לי פעם שישראלבודי מפחדים שאיזה ילד יקרא פה מאמר למשל על אנאדרול(אחד הסטרואידים הפחות בריאים בוא נגיד ככה :):):):))ויקח את זה ואז אמאל'ה ואבאל'ה שלו יבואו ויאשימו את ישראלבודי בזה שהם פרסמו מאמר על סטרואידים ויתבעו אותם כי הפורום כביכול "הסיט" את הילד שלהם לקחת את זה והוא גרם לעצמו נזק כי הוא לקח את זה בלי ניסיון ובלי הדרכה ולא השיג כלום 3.יש כדורים כמו:אנאדרול,דיבול,נפוסין,אוראל טורנבול ואנאבר ויש נוזל על בסיס מים כמו ווינסטרול ועל בסיס שמן כמו טסט אנטט או דקה ![]() יש חומרים שהם נוזלים ומכינים מהם כדור שזאת עבודת פרח לפי מה שהבנתי וזה גם הופך את החומר ליותר רעיל(שמישהו יתקן אותי אם אני טועה אני לא מסתמך על הנקודה הזאת ב100%)עושים את זה אם חומרים כמו טסט ואז יש חומר שנקיל מטיל טסטוסטרון וגם אם טרן מתיל טרן 4.תלוי בך סטרואידים יביאו לך תוצאות אתה פשוט חייב לקרוא ולהיות בקשר אם בן אדם מקצוען ולא סתם איזה אידיוט שרוצה לעשות עליך כסף ולברוח שיסביר לך וידריך אותך איך להשתמש מתי וכמה זה גם תלויי בנתונים שאתה נימצא לדעתי אין לך מה לפנות לסטרואידים עד גיל 20 ועד שאתה לא מגיע לתוצאות ממש מרשימות טבעי נצל את הגוף שלך לטבעוניות תגיע למצב שאתה מתקדם ממש לאט אבל אתה ניראה מאוד מרשים ואולי זה הזמן לדחוף מחט לתחת או לבלוע כדור או 2 ![]() לירון אחי בקשר למספר 3 על המתיל אני לא כלכך בטוח תקן אותי אם אני טועה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]()
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי