|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני צודק!
נערך לאחרונה על ידי m0she, 26-10-08 בשעה 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אתה טועה!
נערך לאחרונה על ידי m0she, 26-10-08 בשעה 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מה אתה מקשקש!
נערך לאחרונה על ידי m0she, 26-10-08 בשעה 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי..
זה כמו היהודים שגרים בחו"ל שם לא על כל מוצר יש הכשר.. לכן הם אוכלים במקומות בלי תעודת הכשר אבל הם יודעים מה המוצר מכיל.. כמו באבקה שאתה מציע למכירה.. אין בא רכיב לאא כשר.. פשוט היא אינה קיבלה הכשר ברבנות ישראל.. בכל מקרה תחליט מה שתחליט... וליתר הנושא כמה אתה מוכר אותה?!
![]() |
#25 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני הארדקור!
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() משקל קל תנוקת! כן!
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
כול השאר כול עוד שאין כשרות זה בסיכון אפילו שאין באבקה חזיר אז המוכנות שם מכינות תקראטין מי סרטנים או חיות לא כשרות אז הכול מתערבב שם תחשוב גוי אכל חתול ונגע במכונה עזוב אותך הבויה ......... בצמפיון באבק ה מסוימת רשום עלול להחיל עיקבות של סרטנים דיברו על אחת האבקות פה הרבה אין סרטנים באבקה אבל עלול לאכיל סרטנים כי המכונה אזות עושה דברים מי סרטנים אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() עזבו אתכם בואו נהיה חברים
נערך לאחרונה על ידי m0she, 26-10-08 בשעה 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה צודק אחי
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() נשיקות
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שטויות. חלב נוכרי מקבל כשרות של הרבנות, כל השוקולדים של עלית למשל הם עם חלב נוכרי. יכולים להיות חומרי טעם וריח לא כשרים באבקה, למשל כאלה שמופקים מחרקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() נו אתה רואה אינה אחד שמדבר לעניין .... ולא מדבר באוויר מנחש דברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ילדודס, זה פורום תזונה, לא פורום דתות ואמונה. זה לא משנה מה התורה אמרה ומה הרב חושב, אם יש לכם טענות עם סמוכין שקשורות לתזונה ולא לדת תביאו אותן. אם לא, תשמרו את הסיפורים לישיבות ובתי כנסת. כנ"ל לגבי החלונים, זה לא משנה מה דעתכם על התורה ומה דעתם על הרבנים. כל הודעה נוספת בנושא תמחק/תערך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משה הרגתה אותי מצחוק עם העריכות האלו ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
. ולנושא, איפה אתה גר למען השם?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב אם מישהו מעוניין לקנות צ'מפיון בננה כמעט שלמה 2.3 קילו במחיר טוב שידבר איתי
אייסיקיו 164037633 מסנגר bigwave2000@live.com
![]() |
#37 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
פשוט אנשים פה מטעים אנשים מי שלא יודע שלא יגיד כלום ושיביא סמוכין עם הוא אומר שבאבקה אין בא חרקים או דברים כאלו אתה מסכים איתי שבלי סמוכין אי אפשר להגיד לבנאדם שהאבקה כן כשרה עם לא בדקו אז זה ספק זהוא נקודה אחי . צריך לעשות פה חוק באתר פה שבלי סמוכין אסור להגיד לבנאדם האבקה כן כשרה או לא כשרה נערך לאחרונה על ידי avlier, 27-10-08 בשעה 05:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא צריך להביא רב. הוא קיבל פה תשובה שאין הכשר וזהו. מעבר לזה כל אחד עושה מה בראש שלו. אתה אל תדחוף לי תזונה עם אמונה אבל. נראה לך שחזיר לא בריא? תביא סמוכין. אין לך? תשתוק. ותזהר להגיד לי עכשיו "אבל אבל", אנחנו לא פותחים ויכוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() סבבה אחי קיצר בקיצור אחי האבקות לא כשרות ויש מצב שיש בטעם חרקים ודברים ושי כאלו שאומרים שאין לא חרקים ולא כלום אז פה זה עומד על 50% 50% כול עוד שיש סיכון זה לא כשר...
ופתחו פה פעם הודעה על האבקה של צ'מפיון שאמרו שעלול להכיל עיקבות של סרטנים ........ אין לך מה לפחד אנשים היקנו תאבקות כרגיל אאחי אל תידג 99% פה לא יודעים מה זה דת אז אין לך מה לפחד הבויה קודם כול שדיברתי אל חזיר זה לא כשור לאבקה זה בלי כשר לאבקה פשוט אומרים שחזיר זה לא בריא זה הכול מה הבעיה ... סמוכין על חזיר מאיפה אני יביא לך מה אני יחפש לך בתורה אני יברר בנושא ואני יביא תשובה .. אני פשוט אומר תאמת אחי זה לא יפה לדחוף לאשים אבקה לא כשרה ולהגיד כן אי כן כשרה מה יש בה כבר זה לא בסדר . הם אומרים פה שאין הכשר אבל אי כשרה אתה מבין זאות הבעיה פה .. בקיצור אין פה תשובה לאפחד האבקה כן כשרה או לא כשרה אין תשובה לאפחד נערך לאחרונה על ידי avlier, 28-10-08 בשעה 08:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() lol m0she
![]()
![]() |