|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() אחלה רגלים כפרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() אין ספק שרגליים זה האזור בין החזקים בגוף שלך, תעלה גם תמונת גב תראה שיש לך עוד מה להציע
![]() נ.ב בן מאוד אהבתי את האמסטרינג ![]() נערך לאחרונה על ידי save_us_Y2J, 23-10-08 בשעה 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() וואלה אחי רגליים תותחיות ברמה, ועכשיו לגבי זה שרצית לחתוך משקלים:
פשוט תשתדל להגיע שבוע לפני התחרות 2 קילו מעל ולהוריד בנתרן, תקצץ קצת בכמויות של האוכל כמה ימים לפני, ויום לפני תעשה את הדבר הבא- כך ניילון של פח זבל תעשה 3 חורים.. 2 לידיים אחד לראש שים מעל גופיה, חולצה, חולצה ארוכה, סווצ'אר ותתחיל לרוץ על ההליכון אחרי שסיימת כך נייר ותתחיל נגב את הזיעה שלך בכל הגוף. תאכל פרי ותלך לישון, בבוקר אל תאכל כלום עד לפני השקילה ואחרי השקילה תאכל קצת ותשתה הרבה כדי להחזיר את הנוזלים לגוף.. אתה תעיף מזה הרבה נוזלים ותוריד הרבה משקל הבנת אחי ? אחחחחח אני זוכר את הימים שהייתי צריך להוריד 3-4 קילו לפני תחרויות ג'ודו זה היה תענוג הרצח הזה! ודרך אגב אם אתה חושש מלהיות חלש תאמין לי זה שטויות. עלי זה לא השפיע.. לפני כמה זמן ביקשת עזרה וניזכרתי עכשיו.. נערך לאחרונה על ידי שייקה, 24-10-08 בשעה 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אחלה רגליים אחי
חחח אם אתה קורא לזה שעיר בטרוף אז מעניין איך תקרא לרגל שלי O_x
![]() |
#25 | ||||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אנשים תגוונו קצת, מה נסגר איתכם? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ^^
חחח |
![]() |
![]() |