|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סגנית מלכת פיטנס העולמית היא (לא במקור אבל עדיין) ישראלית לא?
עיצה קטנה לי אלייך, בתור אחת שכל מה שהיא רוצה (לא אתם בפורום, זה מדובר אליה!) זה לחטב ולא לפתח (אם זה מה שאת רוצה)אל תחשבי בכלל על דיאטה אלא תעשי שניי דברים: 1) הרבה ריצות בשביל לשרוף שומנים-התאים מתחלקים בכללי לשניים, תאיי שומן ותאי שריר. תאי השומן הם תאי תשמורת (משמע, מאגרי אנרגיה) כלומר, כשאת עושה דיאטה את למעשה "מבזבזת" את מאגריי התשמורת בתאי השומן אבל התא עצמו נשאר. לכן, ררוב האנשים שעשו דיאטה וזה לא ברמה רצינית (כלומר לא שרפו את תאי השומן), הם גם חזרו לעצמם ואף יותר, מכיוון שהתאים בגוף מיהרו לקחת את המזון ולשמור אותו וכשזה בה בבת אחת עם המחשבה על הפסקת הדיאטה, כשהרעב מגבר לרוב גם משמינים כלומר- מטרה שלך בריצות זה לשרוף שומנים 2) מתחת ללסת (מעל הצוואר או.. מתחת לראש) יש לנו בלוטת שנקראת בלוטת התריס, הבלוטה אחראית לחילוף החומרים בגוף (אם אני לא טועה להורמונים של חילוף החומרים בגוף..), מה זה אומר? ככל שהיא עובדת מהר יותר ככה מה שתאכלי לא יהפוך יתפרק מהר יותר. מה זה אומר? שאת לא צריכה לחשוב על מה את אוכלת אם היא עובדת מהר זה קורה לבד.. בעיקרון זה מה שמבדיל בין אנשים שנולדים שמנים לרזים (אני לא סגור על זה אבל זה ממה שהבנתי)איך אפשר לגרום לה לעבוד מהר יותר? ע"י אימון אנארובי כלומר ללא חמצן משמע, נשימה אלאווירנית מה זה אומר? יש בתא שניי מצבים של נשימה, נשימה בעזרת חמצן ונשימה ללא חמצן, בקיצור, הסוג נשימה השנייה עליה צריכים לעבוד כלומר התא "מתרגל" אליה ע"י אימון כח של משקולות לכן, דבר שני את צריכה לעשות אימוני כח (שכיבות שמיכה, בטן, מתח, משקולות וכו') בקיצור מה שאת צריכה זה: 1) ריצות (הרבה) 2) אימון כח 3)התמדה ורצון!! ממקווה שעניתי לך מספיק חחחחחחחח לילה טוב (אם יש לך שאלה אבל תשאלי אה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וזה מה שיעזור לי להוריד כ6-7 קילו? תודה על התשובה ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=speed;680190]
בקיצור מה שאת צריכה זה: 1) ריצות (הרבה) 2) אימון כח 3)התמדה ורצון!! QUOTE] אחם אחם, לא שכחת איזה משהו?
![]() |
#24 |
|
![]() איתן להתמיד תזונה לא יתן כלום מה לא ידעת?
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
בביגוד מינימלי ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() לא התכוונתי לתזונה... התכוונתי לריקוד הגשם
![]() |
#28 |
|
![]()
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() למה ככה לנסות לעבוד עליה? לא יפה...
אל תקשיבי לסתומים האלה- פה בפורום נהוג לעלות תמונות בלי ביגוד ביכלל.. D:
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. לגביי העיצוב מה שיתן לך את העיצוב זה האימון כח ולא הריצות, מה שיעזור לך לשרוף שומן זה הריצות והאימון כח יעזור לך לשמור על זה- וכן, מהשהם כותבים פה על לשמור על תזונה, אני אומר דבר כזה, אל תאכלי שטויות כמו ממתקיםוחטיפים במקום אוכל, את חייבת לאכול טוב, ואח"כ אם ממש בא לך אז כן תיקחי איזה משהו מתוק אבל לאכתחליף לארוחה- זה מאוד חשוב
כן! ולא כמו שחושבים פה שתזונה זה מעל הכל זה כי זה ממש אבל ממש לא! אני יביא את הרמב"ם בשביל זה, מדיון עם חבר בנושא הגענו לכך שלפי הרמב"ם: אם עושים ספורט אבל לא שומרים על תזונה זה עדיין בגדר טוב כי הגוף יכול להתרגל לטבע הדברים הרעים אבל אם שומרים על תזונה ולא עושים ספורט זה לא עוזר ()אני לא יודע אם מזיק אבל לא עוזר) והדבר המומלץ ביותר זה בטבע (לפי הרמב"ם לצאת לאזור עם צמחייה זה המקום הכי טוב, יש לזה עניין גם לנפש) כלומר(הסבר למה התכוונתי..), מה שאת צריכה לעשות זה לאכול כשאת רעבה תמיד ולא לאכול שטויות במקום אוכל ורק אח"כ אם ממש בא לך אז תקחי משהוא מתוק אבל לא במקום. לעשות ספורט- שילוב של ריצות ואימוני כח לשריפת שומנים ועיצוב הגוף ולחילוף חומרים מהיר לגביי איך להתאמן, בקטע הזה אני לאיודע איך להדריך אותך. אבל אני מציע לך שתתאמני לפי מה שאתיודע ואוהבת ותאמיני לי שזה מספיק (שכיבות שמיכה כפיפות בטן, קצת משקולות יכולות לעזור לך הריי את לא מחפשת להיות מפתחת גוף אם הבנתי נכון..) ובנוסף ריצות פעמיים שלש בשבוע למשך 20-30 דק' לריצה בקצב שלך ובכיף שלך (עיצה שלי, מקום שאין בו אף אחד עם נוף אם יש לך אפשרות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי ממש תודה על העזרה ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב. שכתבתי שתזונה זה לא מעל הכל אני מדבר על בריאות ועל רמה מסויימת- לא לבודי בילדר ששסופר מכסת חלבונים ואחוז שומן כמובן.. הריי לבן אדם רגיל יש אולי יתרון להיות על תזונה טובה אבל מה קורה בחוסר התמדה רגעית? שבירה טוטלית בדר"כ לכן עדיף להיות באורך חיים רגיל עם כמה שינויים קלים וכיפיים בסופו של דבר שעושים את ההבדל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני ארשום לך כאן מה שהייתי רושם לגבר - תתחילי לקרוא והרבה , אם את רוצה לנהל לעצמך את התפריט התזונתי. אם לא, יש אנשי מקצוע בשביל זה. ממליץ לך בחום לא להשתמש בתפריט שמישהו "יבנה" לך, בדגש על המישהו בתור מישהו לא מקצועי ללא ניסיון.
להוריד 6-7, אם עוד לא למדת עד היום, זה מושג לא נכון - לסגל לעצמך אורח חיים אחר שכולל אימונים ותזונה בהתאם למטרות שלך, בהחלט. אם את מעוניינת להוריד באופן זמני 6-7 יש פתרון פשוט שנקרא לצמצם באוכל למינימום, ולא מוכיח את עצמו לטווחים ארוכים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |