|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה רצינית: לאיזה תגובות את מצפה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() כפרה עלייך מה את מתעצבנת שמרי תתמונות האלה טוב טוב כי אני בטוח שעוד שנה שתעלי לפה תמונות אחרי שיהיה לך תפריט מסודר ותוכנית אימונים שמתאימה לך אנשים יגיבו אחרת
בכל אופן שיהיה בהצלחה ![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אממ !?
שיהיה בהצלחה כפרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה יד רגילה של ילדה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() זה נראה לי ילד קטן חסר מסה שמתחזה לבת :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אשכרה ילד קטן ושמנמן ..
בכל מקרה אם זה רציני ולא צחוק אז המון הצלחה שיהיה.. לדעתי חיטוב מטורף יעזור לך המון! ועם החיטוב והיופי יעלה הביטחון העצמי ועם הביטחון העצמי תפסיקי את האימונים האלה ותתחילי לחיות ולאהוב תעצמך עם גוף של אישה סקסית ושגברים רודפים אחריה
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
תשמעו .. תפסתי צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי קודם את התגובות .. לא ראיתי על מה מדובר ואז ראיתי את התמונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולנושא.. את בכל זאת אישה יהיה לך קשה לפתח שריר.. לדעתי.. בנות לא צריכות הרבה שרירים זה לא יפה :\ .. לדעתי זה אפילו דוחה..(אל תעלבי או משהו בסגנון) אבל כל אחד עם הדעה שלו . תעשי מה שבראש שלך . בהצלחה d= |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אם כבר נכנסת לזה אז תשאפי להראות ככה ^. ולא ככה : ![]() בהצלחה ![]()
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |