|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי.
אני מאוד מעריך את הכנות ואני לא אחד שיתבאס אם אני לא ארד כי אני יודע שבסוף זה ישתלם. אז כרגע אני יכול להתחיל עם התפריט הזה של 1800 קלוריות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() קודם כל אני מקווה שאתה אוכל בזמן שאנחנו מדברים (חח).
תראה, תסיים את היום עם התפריט הזה, אבל אתה צריך לדעתי להוסיף עוד קלוריות. לאחותי (bmr 1600) יש תפריט חיטוב של 1900 קלוריות ביום בלי אימון, לך עם bmr 1800 יש תפריט עם 1800 קלוריות כולל ארוחות שמסביב לאימון. אתה לא מתאמן כל יום הרי.. אז תחשוב שביום בלי אימון אין לך את הארוחה אחרי אימון, תוריד את הקלוריות האלה ותראה שאתה אוכל קצת מדיי. זה נראה הרבה אוכל (וזה באמת הרבה אוכל), כי עד עכשיו יכול להיות שהיית אוכל 2500 קלוריות (למשל), אבל שהגיעו מאוכל לא איכותי. אם זה שניצל ולא חזה עוף, ממתקים וחטיפים במקום קוטג' ולחם מלא (אותם כולנו למדנו לאהוב). ב100 גרם שוקולד יש 500 קלוריות, כשב100 גרם לחם מלא יש איזה 150? אז צריך לאכול הרבה יותר בשביל להגיע לאותו מספר קלוריות. אתה לא אוהב לאכול? מעניין מה תעשה אחרי שתסיים חיטוב ותחליט לעשות מסה, שם אתה צריך כל תקופה להוסיף 250 קלוריות מעל ההתחלה, ולא להוריד ![]() תוסיף עוד קלוריות בשורה התחתונה. כל העניין הוא ניסוי וטעייה, או טעייה ונפילה. אז בוא נלך על הניסוי וטעייה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק לחלוטין בכל מה שרמת פרט למשהו אחד.
אני כן הולך להתאמן כל יום. האימונים שלי יהיו ככה ש 5 אימונים אני עושה גם אנאירובי וגם אירובי וביומיים הנותרים אני עושה רק אירובי. זה לא בסדר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() הייתי במקומך עושה 4 רק אנאירובי ו3 רק אירובי, כל יום. תגיע לשעה אנאירובי, 45+-דק' אירובי.
תעשה abxabxx ובX תרוץ. יש לך פלוס עצום שאין להרבה, שהוא בוסט מטורף, שאתה עובד עם עוד מישהי (אם אני מבין נכון). גם השינוי באוכל וגם האימונים, כשיש איתך מישהו זה פי 3 יותר קל, כיף ואפקטיבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי זה נותן מוטיבציה שחל על זמן במיוחד שזו חברה וגם כל האימון שאני עושה אני עושה אותו בבית כי קניתי עכשיו את כל המכשירים הביתה.
אז אני אעשה כמו שאמרת בונגע לאימונים. עכשיו בוא נגיד ובימים שאני לא עושה אימון אנארובי אז איך הולך השימוש באבקת חלבון? בימים שאני עושה רק אימון אירובי אז לא לקחת תוסף חלבון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() כן תיקח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה.
המון המון תודה על כל העזרה. אני אעדכן בהמשך הדרך אם רואים תוצאות ! תודה רבה על הכל ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() בכיף, בהצלחה.
|
![]() |