|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() בהתחלה לא רציתי לכתוב את דעתי אך כעת שניתי את דעתי , (ולא זה לא הזדמנות שלי להתחנף אלייהם ) .
עומרי טורבו , הרבה למדתי מהבחור היקר הזה , הוא איש שיחה מעניין עם תחומי התעניינות רבים ומגוונים . לדעתי ולדעת רבים כאן הוא באמת העמוד השידרה של כל הפורום הזה ,שומר על הגחלת ועל האש לבעור . זכיתי לשיחות רבות ומעמיקות עם הבחור שנראה רע מבחוץ אבל מתחת לחזות המאיימת מסתתר איש יקר ונחמד שרבים חייבים לו המון . גולן , איש שקשה לפיצוח ופעינוח אבל אדם טוב עם הרבה ידע בתחום פיתוח הגוף . גולן = פרנק מגארת הישראלי . מוטי, קצת רגיש , מאוד חכם ואינטילגנט , אני יזכור לו לטובה לנצח את הפוסט שהוא פתח כאשר בני נולד .ואך הוא כמעט הוריד לי את הראש כאשר הערתי לו על התמונה של הכלב שלו שבתמים באמת לא ידעתי סה"כ אחלה בחור .
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אני מנצל את הבמה הזאת לשאלה חסרת תקט מה אתם מרוויחים בזה ש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות דברים סתם בשביל הכיף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני אישית לקחתי את התפקיד הזה לפני איזה שנתיים כי לא היה מנהל בפורום. היה רק בלאגן, זה היה בפורום הישן, אז הצעתי לגיל שאני אנהל את הפורום, ככה זה התחיל, אחרי זה הוספנו עוד מנהלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וואלה הייתי עושה את זה בשביל הכיף, בסה"כ זה כולה פורום זה לא איזה עבודה. איפה יש פה לצ'פר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו אתכם מנהלים שממנהלים..
שמישהו יחזיר את קרלוס וגל ט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ובאמת זה אחד הפורומים היותר בייתיים שקימים בשוק...בגלל זה אני חושב הוא מושך לאחרונה כל כך הרבה משתמשים חדשים... (ד"א...שלחתי לך...תענה לי כשתוכל...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר למנהלים , אור כרגיל אוכל חינם ... :] עומרי אני רואה שהכי פעיל ובאמת מגיעה לך קרדיט גולן קראתי כמה דברים שלו רואים שיש ידע לבחור כל השאר לא רואה בפורום . עצה?, הייתי מגדיל את הצוות קצת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וגל T איפה שהוא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() תנסה את הכתובת הזאת, idan_nnnn@walla.com
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זאת הכתובת שניסיתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל ראשי
|
![]() אוקיי שלחתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל המנהלים פה מעולים אחד אחד, בין אם זה עומרי ושלומיק שהכי פעילים, לשאר המנהלים (מוטי, אור וגולן שמשום מה נעלם... מישהו יודע מה איתו!? שגם עושים אחלה עבודה!)
רק מה שאני לא אוהב זה את התדמית ה"פאשיסטית" שיצרת לעצמך, עומרי, בין אם אתה רוצה את זה (ואם כן זה ממש ממש ממש גרוע, אפשר גם להסביר למה) לבין אם לא... בכל מקרה מה שקשור לקיצוניות בכל תחום, וקל וחומר שבפוליטיקה ושאתה מביא את זה לפורום, מבחינתי זה חסר עבורך.
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שבאמת יש פה אחלה מנהלים אחד אחד יש פעילם יותר ויש פחות אבל כולם טובים באמת!
![]() אבל בעיני אני חושב שזה לא יפה לדרג את המנהלים! |
![]() |
![]() |