|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איכס
באמת הייתם רוצים להיות כמו מאור זרדז כאילו תחשבו איזה באסה להיות כזה ענקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמממ... משהו כמו לבנה שביט, אבל עם יותר מאסה ברגליים.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תאן תמונה מאיפה אני מכיר את אביב ! ?$! 1
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באסה להיות ענקי? עדיף להיות שחיף מסכן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמו של "אור מהרצליה"...זה שעכשיו בדף הראשי ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בפורום הזה כדי לראות מידע על תזונה ואימונים אני מחפש להתחזק וגוף יפה וחסון, אבל לא מגודל כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דורנהור---- למאור יש גוף חטוב בטירוף והוא לא ענקי! הוא די גדול אבל מה שמאפיין אותו זה הגנטיקה והחיטוב המדהים גם האור מהרצליה הזה שהוא צעיר מאוד מחוטב מדהים!(ת'אמת כל מי שבתמונות לפני ואחרי נראים פצצה)
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אני רוצה להיות עצמי סהר יותר מכולם ולא להשתנות בישביל משהו כזה או אחר.
אבל אם כבר גם אני לא ממש מכיר הרבה אבל כמו אלי אנה מספר 1 וגם אור שמתמודד למר ישראל לנוער תותח על! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() כול הבודיבילדרים הישראלים מהחבורה הזאת שהוזכרה ניראת נהדר!
לכל אחד יש משהו יותר טוב מאצל השני אבל אני אישית הייתי רוצה לראות לאן אני מסוגל להגיע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חוץ מזה שמאור ניראה פצצה וכפי שאתה רואה המון אנשים מערכים אותו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חבל רק שאי אפשר להגיע לרמות כאלה בלי שימוש בחומרים :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מי רוצה להראות מאור זרדז? חברה אם כבר חולמים, אז הייתי רוצה להיות רוני קולמן, דקסטר גקסון, קווין לברוני, פלקס ווילר, ג'אי קטלר, מרקוס רול, וורלד האריס, ברנץ וורן .
למרות שהייתי מעדיף להיות גדול מאלו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד, בלי לרדת עליך, עם גנטיקה כמו שלך, עם כל חומר בעולם אפילו לא תגיע לרמה של להתחרות בארץ.
![]() |
#35 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() לא הייתי רוצה להיות במקום אף אחד אני מאוד אוהב את הגוף שלי והמבנה שלי רק להוריד אחוזי שומן וזה הכל .טוב לי עם גופי .
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() עמית ספיר התותח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך לשים עלי זין, אני לא באתי בירידה עלייך, אבל אתה אמרת "מי רוצה להיות בכלל מאור זרזד\עמית ספיר וכו', אני בכלל רוצה להיות רוני\ג'יי, לא לא, בעצם אני רוצה להיות יותר גדול"
1. ראינו כולם תמונות שלך, כמעט ואין מסת שריר, ואחוז שומן לא מבוטל (סביב 15) 2. נראה לי אני היחיד שראה אותך במציאות, ואתה לא נראה כמישהו שמתאמן, גם לילד בן 15.
![]() |
#40 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |