|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה כן יש ?
![]() |
#22 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כל צריכה של הורמון ממקור חיצוני תפסיק את הייצור הטבעי בגוף ולאחר סיום הסייקל יש אי איזון הורמוני ולכן יש צורך
ב PCT זה נכון לגבי כל הורמון אנדרוגני כגון טסטורון לגבי המוצר הנ"ל כמו שאמרי המרכיב העקרי זה tribulus שזה בסך הכל צמח אני ממש בספק אם זה יעזור מאופן משמעותי אם בכלל אתה יכול לבדוק מוצרים של anabolic extreme כגון 3-AD ו MASSFX שהם מוצרים טובים מניסיון אבל צריך PCT |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא מבין תקרא על זה טוב טוב ואז תחזור, לmass fx לא צריך pct אבל לad-3 כן צריך pct, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאמרתי ואם תקרא תבין שאם אתה עושה stack של 3-AD ו MASSFX אתה צריך PCT כי 3-AD זה פרוהורמון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הוא כן מצריך ptc, נ.ב של איזה חברה ?
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() למה לשלב את שניהם?! כדי לקבל תוצאות טובות יותר תכנס לאתר של anabolic extreme ותקרא בידיוק למה הם ממליצים לשלב דרך אגב יש עוד מוצר שאפשר לשלב שניקרא hypodrol X2 שהוא anti aromatse טבעי שמונע את ההמרה של טסטסטורון לאסטרוגן ועוד פעם אם לא הייתי ברור ברגע שאתה לוקח סטרואיד או פרו הורמון הדבר מצריך PCT לא משנה אם אתה לוקח ביחד עוד מוצר שלבדו לא מצריך PCT עצם העניין שהכנסת לגוף הורמון ממקור חיצוני הגוף יפסיק או יאט את היצור הטבעי באם לא לעשה PCT לאחר הסייקל יהיה אי איזור הורמונלי ואתה תאבד את כל המסה שהסגת במהלך הסייקל ועוד תופעות לוואי אנדרוגניות כגון ירידה בדחף המיני וכו' (למרות שזה יותר נוגע לסטרואידים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש על זה הרבה תגובות טובות הבעיה היא המחיר , לכן אני ינסה mass fx לבד ואני יפתח על זה לוג שיראו איך זה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שלקח את שלושתם אני יכול להגיד שזה אחלה stack תוצאות ממש יפות מומלץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אכן כן advanced pct חייב להילקח בחשבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() זה התבטא ברמות כח גבוהות ועליה של מסת שריר נקי זה לא יהפוך אותך לסופר מן זה לא סטרואידים אבל אני בהחלט יכול לדווח על עליה של 3-4 קילו שריר נקי ומראה "קשיח" בתקופה של הסייקל (12 שבועות) זאת לאחר הגעה של מישור מעצבן שלא יכולתי לצאת ממנו ה-stack הזה ממש עזר לי לשבור את המישור עוד פעם אין לצפות לעליה של 20 קילו במשקלים אבל תוספת הכח בהחלט מורגשות לגבי ה-lean fx אפשר לקחת אבל זה יותר מוצר חיטוב שלהם מאשר מסה עם כבר הייתי הולך על Trisorbagen שמגביר את הספיגה של 3-ad ומאריך את ה- half life שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממליץ על המוצרים של ams הם טובים בטוחים והתוצאות נשמרות איתך שלא כמו פרו סטרואידים שמיועדים לטווח קצר בשל רעילותם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני משער שצריך להיות בן 18\21 להשתמש בהם לא?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() המוצרים של AX הם לא c17 alpha alkylated ואינם רעילים לכבד בכל מקרה 10-12 שבועות סייקל לא
יגרמו נזק משמעותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |