|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאתם קצת ממהרים לשפוט אדם.
הוא בן 15 וחצי והוא נראה בן **** לגיל שלו אבל להגיד ישר שהוא משתמש זה לפי דעתי טיפשות. אני לא חושב שהוא משתמש בחומרים הדבר היחידי שגורם לי לערעור קצת זה הזמן הקצר שלקח לו להגיע לכזה מראה אבל יש לי חבר שהוא אומנם בן 16 עכשיו אבל תוך שנה אימנוים הוא גדל כל כך שלדעתי הוא יותר גדול גם מהלורנזו הזה,ככה שחבר'ה לא צריך ישר לקפוץ למסקנות.
#23 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() חחחחחחחחחח, תראה לי בן 15 שהוא סבבה כמוהו?
אתה?
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בזוקה אתה ראית את הבטן שלו?
רואים לפי הבטן הגב שהוא על חומרים אבל מה זה משנה אם הוא על חומרים הוא עשה שינוי מדהים בשנה אם או בלי החומרים..הוא נראה טוב עוד שנה-שנתיים אוף אבל נקי ואז חיטוב עד המוות |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בסטרואידים אתה לא עולה במסת שריר כזו בטווח של שנה ...
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי תבטן שלו..לא מצאתי משהו מוזר בה..הוא אפילו על אחוז שמן דיי גבוהה..בן אדם שעל חומרים אין לו חזה כזה עלוב
|
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
תפסיקו להגיד על כל אחד שהוא משתמש |
|
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() ככה נראה בן אדם שמשתמש(לא אמרתי שהוא משתמש):
http://www.youtube.com/watch?v=ZWBxc...eature=related
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-09-08 בשעה 15:29. |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גוף ממש מכוער..
|
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פספסת את הנקודה שלי אחי,התכוונתי שכדי שמישהו יהיה מסוגל לשינוי כזה באופן טבעי בזמן הזה הוא צריך רמות טסטסטורון גבוהות באופן טבעי בגוף שיאפשרו לשינוי כזה,בדרך כלל ילדים עם רמות טסטסטורון גבוהות נראים נורא מפותחים לגילם ואפשר לראות את זה גם על הפנים,לסת תחתונה בולטת ומפותחת לדוגמא מראה על רמות טסטסטורון גבוהות בדרך כלל.בדרך כלל ילדים נורא חזקים ומאסיביים לגילם באופן טבעי גם נראים מבוגרים בכמה שנים ממה שהם,כל ילד בן 14/15 שנתקלתי בו שלוחץ מעל ל100 קילו אחרי כמה חודשים של אימונים נראה בן 18+ משום מה. בתמונה שלו מגיל 14 הוא נראה כמו סתם איזה ילד כאפות ממוצע,הוא לא נראה מפותח לגילו ולא כלום ושנה לאחר מכן הפרצוף שלו משתנה משמעותית והוא עולה 30 קילו שרק חלק קטן מזה זה שומן אם בכלל. ואם מישהו עשה שני סייקלים ומישהו אחר עשה 20,וזה שעשה 20 נראה פי 100 ממה שזה שעשה שני סייקלים נראה לא הופך את זה שעשה רק שני סייקלים לטבעי אחי.
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() רואים לפי הסימנים בכתפיים(שיש שקעים קטנים), שהוא מרים משקלים מטורפים - אבל הוא לא מי יודע מה, הוא צריך חיטוב והכל.. אתה לא יכול לדעת אחי, יש אנשים שכשהגוף שלהם רזה בטירוף (כמו בגיל 14 שלו) הם מבחינת מבנה ושרירים יראו רע, ויש כאלה שעם שומן מיותר ישיגו את המבוקש,
חוצמיזה, הבנאדם שמן בטירוף אם תסתכלו עליו כשהוא הבליט חלק בגוף, והוא עוד מכניס את הבטן פנימה - נו תעשו לי טובה, אוקע? לסייקס פיקס יש באמת גוף סוס, הבנאדם הזה סתם דחף 4000 קלוריות כל יום שיעשו את העבודה, זה הכל - אין לו גנטיקה וגוף בגרוש נערך לאחרונה על ידי St.SillaNF, 20-09-08 בשעה 16:21. |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() שמעו אחים שלי
הוא התחיל בגיל 15 לא 14 והוא סיים סביבות גיל 16... הוא כתב בתמונה אחת בתמוה שהוא שחיף הוא בן 15 (זה מה שהיה כתוב) והוא היה נראה בן 13 שמה... עכשיו הוא סביבות 16 +- תחשבו, אתם אומרים שבשנה זה לא הגיוני וזה רק חומרים. אולי תחשבו קצת שלא כל אחד אומר תאמת ואולי זה לקח לו יותר משנה? תראו איך הוא היה נראה שהוא היה שחיף הוא היה נראה בן 13 והיה לו מבנה גוף של מקל |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר שטויות בטירוף. מצטער להגיד לך אבל הוכחת שאתה לא מבין בשיט. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ילד, התקשרו מהבלוקבאסטר וביקשו שתחזיר את הסרט שלקחת. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) תכלס... הקנאה לפעמים הורגת אנשים..
|
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) אתה מזה תותח בלהצחיק,
שמע, אין לי קנאה בעניין הזה.. ואני יודע מה אני שווה.. אז לא אכפת לי מה אתם חושבים דבר שני, אין לי סיבה לקנא, כי אני לא בודיבליידר or whatever this shit.. אני בסה"כ אומר - שמחוטב הוא לא, ושיש לו גוף מצויין.. אבל הוא צריך לחטב אותו.. כי אחרת אין תוצאות מי יודע מה, עכשיו לך תדע הא? איך אתה יודע.. שבנאדם שבעל משקל כזה באמת סוס? אם לא ראית אותו בזמן אמת?(9 אחוזי שומן?) ברצינות אחי.. איך אתה יודע? |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל עדיין תראה תידיים שלו, תגב, זה לא נראה לי רק שומן יש עליו מאסה יפה מאוד |
|
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() Satlin לא זוכר את השם בכל מקרה יצאת ממש אבל ממש מטומטמם...
דרך אגב יש לי שקעים ברגליים זה מראה שאני עושה 29523 קילו סקוואט. ה'. בכל מקרה... לדעתי לא היה שימוש בסטרואידים... הבן אדם נראה טוב מאוד לגיל 15 אבל לא איזה פריק גנטי לא מבין מה ההתלהבות... בכל מקרה נכון שאפשר להגיד לפי הפנים שכן היה שימוש בסטרואידים וכו' אבל פשוט לא חושב שילד בן 15 מספיק טיפש כדי להשתמש במחומרים ובלי קשר לזה מאיפה הוא יביא כסף...? חוץ מזה הוא ממש לא על אחוז שומן גבוה אז לא יודע מה זיינת את השכל satlin הבחור בכלל לא שמן ופה בדרך כלל לא תראה בן אדם שתקרא לו שמן אלא בשיא המאסה אם לא הבנת מה אמרתי כרגע כנראה טעית בפורום. |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |