|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איזה שטות אמרת..איזה דבר נדיר.. איך מערכת העצבים מתרגלת לעומס אם אתה מעלה תעצימות כל כמה אימונים ומעלה במשקלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זאת גם הסיבה לדומס אחרי הפסקה מאימונים, לדוגמא. הבחור מתלונן על דומס באופן קבוע, זה נראה לך לגיטימי? בשורה התחתונה דומס לא מעיד על אימון טוב\נכון, אלא על עומס במערכת העצבית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
וגם לי יש דומס באופן קבוע.. אני גם יגיד לך עוד משהו אני אישית יתבאס ולא ירגיש טוב עם עצמי אם אני לא ירגיש דומס לאחר אימון..ירגיש שלא עבדתי מספיק קשה למרות שדומס באמת לא אומרת כלום פרט לעומס. דומס גם לא קשורה לעלייה במשקלי עבודה ..זה איך אתה עובד על השריר.. לדוגמא אם תעבוד במשקל של 80 קילו ורוב הזמן היד האחורית תתערב ובקושי היה גירוי לחזה תרגיש דומס בקטנה אם בכלל..ולעומת זאת אם הטכניקה שלך טובה ותמשוך את כל המשקל לחזה הדומס יהיו חזקים יותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() אז שווה לך לבדוק מה לא בסדר, דומס לא אמורים להופיע באופן קבוע למתאמן סדיר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() אין שום רע בדומס..no pain no gain
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() בקיצור דומס זה קריעה של סיבים וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי שאני הייתי מרגיש משהו כזה בחזה...
בכל השרירים אני מרגיש קצת כאב יום לאחר האימון, רק בחזה אני לא מרגיש אף-פעם(ואני מתאמן ממש מתחיל)... (וכן ניסיתי כבר מלא תרגילים וכולם בטכניקה נכונה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מתאמן מעל 3 שנים (עזבו שניה רציני או לא) אבל כל פעם אחרי אימון חזה טוב יש לי דומס.. רק בחזה.. אני יכול לקרוע את הדו ראשי ויום אחרי זה שום דומס.. אבל בחזה תמיד יש לי...
בד"כ זה אידניקציה לעצימות של האימון יום לפני בגלל זה זה כיף אבל זה מעצבן לפעמים כי זה מגביל אותך... חוץ מזה מה יש פה להווכח כן אמור להופיע לא אמור להופיע. דומס כמו שאמרו הוא כתוצאה מהעמסת "יתר" יש כאלה שמגיבים להעמסה "קטנה" כמו העמסה שבין אימון חאימון עם דומס ויש כאלה שדרושה להם העמסה של אימון ראשון... זה לא שחור ולבן ואין פה מה להתווכח יותר מידי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לי יש דומס כמעט אחרי כל אימון חזה זה נורמלי כל עוד זה לא תפוס בצורה מחרידה
|
![]() |
![]() |