|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
שמע, אני מבין אותך, לכל אחד יש שיגעונות, החל מההודעה ה1 שלך בפורום, אתה דיברת בגסות, תקיפות וכו' אני לא מבין למה? במקום לרכוש לך ידידים וחברים בפורום אתה רק הרחקת ממך אנשים וגרמת להם לנטור לך טינה, שמע, אף אחד לא מכיר פה את השני, ואף אחד לא יודע מה השני מסוגל, אז איך יש לך ביטחון לאיים על אנשים במכות?, לך תידע אולי מני יוצא מטכ'ל ? ויש לו קשרים בעולם התחתון? ואולי הומיי מסתיר סכינים חדות בשיער? (אפשרי מאוד) ורק שתידע, היה לי גינו, אני כבר חודשיים אחרי הניתוח, הפטמות שלי יותר שחורות ויותר קטנות מצימוק, אני לא מבין מזה עשה לך שקראת לי גינו?, זה כמו שאני יקרא לך שחיף, אתה לא כי יש לך מסה וזה לא משנה בעצם , מה שמשנה זה שאני מבין את הרצון שלך לבקש סליחה, אבל אני רוצה לדעת מה המניע שלך לבקש את הסליחה, המניע שלי היה פעם שפתחתי את הפוסט של הסליחה שלי זה היה כי רציתי לסגור עם כולם ולהתחיל דף חדש, דף חדש שבו אני יוכל לגלוש בפורום להגיב ולדעת שאני יקבל תגובות טובות, תגובות בונות, ולא להרגיש מאויים, ואז בא אחד כמוך, מעליב אותי צוחק עלי מתחיל להתגרות מחפש להתעסק ומה אני אעשה?, מה לעזעזל הסיבה שאתה מבקש סליחה? ברור שאני יסלח לך, אני מבין באיזה מצב אתה נמצא, אבל למה זה חשוב לך לפתוח דף חדש? , האם זה מאותם סיבות שהיו לי? ולסהר הזה, שחושב שהוא מתחרה, נדב, תדאג להוריד לו את הפוזה, למה מגעיל אותי לראות את הפוזה שלו , אז הוא קיבל מחמאה מהצוות של ישראלבודי? אז מה? כל אחד יכול לקבל, תמורה ה$$ הנכונים.. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() יאלה נשמה בקטנה
![]() אתה בן אדם וקורה שבן אדם עצבני מדי פעם מוציא ת'קריזות שלו על אחרים בלי כוונה כועסים אבל מבינים..תמשיך לגדול אחי! |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() חח הורג אותי כל פעם מחדש איך כל אחד מבקש סליחה אחד מהשני כולה פורום וירטואלי...
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#25 |
מושעה
|
![]() תעיף תיד הזו מהתמונה מזה החצאי איברים אלה תהרוג אותי מזה לא הבהנתי מזה התמונה ששמת ומזה נותן לך
|
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם!
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי שאם הוא רוצה הוא מעיף אותך 50 מטר עם אצבע אז שב בשקט כל הכבוד נדב |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
ואמרתי לך, אני בדר"כ לא צוחק על חולשות של אנשים, פשוט לא יודע מה נכנס בי.
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא קרה לי עדיין, אני מקדים תרופה למכה.
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם זה שאני לא ייקח אחד מהשלישייה אני לא יודע עם אני יקח או לא ואני לא בונה על זה יש מוקדמות והם יחליטו עם אני מתאים ולא מתאים ועם התשובה שהם יתנו לי אני יתמודד עם זה וידע להתכונן יותר טוב ויותר חזק לתחרות הבאה אז לפני שאתה מתחיל להגיד שאני תופס תחת או משהו בגלל שאתה חושב שאני משתמש אז שמע גם עם אני משתמש אני אוכל יותר ממך בהרבה אוכל כמויות שאתה לא אוכל ביומיים ואני מתאמן פי 2 יותר חזק ממך ויותר קשה ועם עשיתי לך משהו לא במקום או פגעתי בך גם אני מבקש סליחה ממך וכל מי שניפגע ממני בפוסט של התמונות רק ביקשתי שתגידו איך המצב שלי וחלק מכם הגיעו עד למצב של ירידות והייתי חייב להגן על הכבוד שלי מה אתה מצפה שיסטלבתו עליי ואני ישתוק? אז בקיצור עם פגעתי במישהו אני מבקש סליחה! |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה לשמוע ממך שום מילה נדב למרות שלא היו ביני לבינך שום חילוקי דעות לפי מה שאני זוכר כל הכבוד על היוזמה ועל האומץ להתנצל פה בפומבי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מבחינתי זה נסגר , ודף חדש נפתח בפורום, אבל כמו שרשמתי אין לי חולשה, לכן לא נעלבתי אז זה בסדר, ממה שנעלבתי זה מהתקפות שלך חוץ מזה כלום ממש שמחתי לראות את הפוסט הזה אין לך מושג כמה גאה בך אחי |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סע סע יא מסכן שאני לא יאשפז אותך, שב בשקט. ואליאב קרייסלר יא ראש וינטלטור תתחיל להרגיע ת'פוזה שלך.
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה חושב שאתה גבר בוא תשאיר פה פלאפון או כתובת ואני ועוד כמה חברים מישראלבדי שלא מהפורום נבוא לבקר אותך |
|
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין על ההתנצלות
בתמונה בחתימה שלך נראה שיש לך אחלה של גוף ומאסה נחמדה! תמשיך ככה.
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |